Esialgne postitaja marks
Võbolla tõesti nuudid, aga hammaste moodi on ju ka.
Hammasrattad on need mis oma hambumist muudavad (käivad ringi ja on hammasühenduses) Nuut võib olla hammasratta moodi aga ta on seal hambumises nii kui ta pannakse senikaua kuni teda jälle ümber tõstetakse. Peenemaks minnes on nendel ka hambaprofiilid erinevad.
Ülekanne on 18% kiirem,bensukulu kokkuhoid mõnevõrra väiksem tuuletakistus ju,aga 10% kindlasti säästu.
5-st kasti saad minu käest h-3000kr.See tasub ära 30000km läbisõiduga(arvestades iga kilomeetri pealt 10 senti säästu).+ mürataseme langus.
tegelikult võib viga olla käigukasti tagumises padjas, mis on saanud näiteks õli. meil oli scorpiol tagumine simmer läbi ja natuke immitses õli padja peale, mille tagajäriel muutus kumm kondoomi laatseks vetruvaks massiks ja kohalt ära minnes hakkas kast hüppama
Esialgne postitaja Riuno2003
mul oli sama probla et jõnksutas kui kohalt läks aga see oli hoopis sytiku viga see oli sodi 06 kere aga 011 mootor mul endal
Mis asi see sytik on, mul ka tead hüppab ja mootori padjad panin uued, ei aidanud.
kysimus siis vist peaasjalikult motamehele, kes mind sihukestes rumalates kysimustes aidata on osanud. Küsimus kuidas saada seda simmerit lahti kasti küljest, kuna tundub naa kulund olema ja õli kah enam suurt ei pea, olen juurind puurind seda nii ja na haamriga süstriitama ka niisama jõhkralt ei julge minna, ja ühestki minukäsutuses olevast autoraamatust ei ole vastust ka saanud.
Kardaani pead maha võtma. Kuidas see sealt täpselt ära käib enam ei mäleta. Eks sa pead teda jämeda kruvika otsaga ühest äärest välja kangutama. Ajad kruvika sealt võllist mööda simmeri sisse ja kangutad. Ega sul pole vaja seda tervelt kätte saada. Olen ka suure naaskliga simmereid ära võtnud kui kruvikas vahele ei mahu. Löön naaskliga simmerile augu sisse ja ja siis poolviltu jälle kangutan.
Sul peab kaks uut simmerit olema. Seal neid kaks.
Sisemine 402-1701210-03.....49,25x33,1x9,5
Välimine 400-2402052-04....49,25x33,1x9,5
autoks 2103
kui käik sisse panna ja sidur lahti lasta käib kerge kolks.
kas võib põhjus olla selles et kardaaniristis mingi lõtk sees?
kui on selline põhjus siis kas see on tõsine st kas kardaanirist on kohe kohe ära kukkumas
siis kardaan alt, uued ristid (vastupidiselt osadele "asjatundjatele" kes soovitavad ainult reduktori poolset risti vahetada kuna "teine ei kolista kunagi")) nii on kindel, et auto sõit on sujuv ja vaikne pikka aega.. kui võimalik siis osta uued ristid itaalia omad - vähem praaki. kindlasti ei ole odavamad ristid paremad!
Kindlasti märgi ära mis pidi sul kardaan koos oli.. muidu viid kardaani tasakaalust välja. Samuti märgi ära kuidas on uued ristid koos.. valesti kokkupannes kulub kiiremini.
Kui riste pole ammu vahetatud (eriti kui sina seda esimest korda teed!!) siis soovitan osta poest ka uued stopperid hinda kahjuks ei tea aga nende tervelt kättesaamine võib asjatundmatul üle jõu käia..
kui on soe koht kus teha ja vajalikud tööriistad teeb selle rahulikult 1h ära
Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."