Isetehtud LSD differ
Isetehtud LSD differ
-
mmaniaco
- Foorumi kasutaja
- Autod: Lada 2105
Isetehtud LSD differ
Tere.
Oli soov parandada oma jääraja aegu ning ei tahtnud difrit päris kinni keevitada, kuna lõhub pooltelgi ja on plaanis ka suvel, asfaltil oma 05ga sõita, seega tegin ise LSD.
Detailid, mis lõigati välja laserlõikuses vastavalt mõõtudele, ning vedrud sain tuttava käest.
Differ toimib selliselt, et plaadid ja vedrud lähevad pooltelje otste vahele ning vedrud suruvad plaate vastu pooltelje otsi.
Jää peal on ideaalne, kuid kruusa ning asfalti peal jääb suhteliselt leebeks. Vastupidavusest niipalju, et teised, kellega rääkind olen, on sellega mitu aastat sõitnud ja pole midagi juhtund.
Kui huvi on, siis võin lasta tuttaval neid detaile veel tellida ning ka teistele neid paigaldada.
raha tahaks saada 1500 kanti, kui oma difri minu kätte toote.
Oli soov parandada oma jääraja aegu ning ei tahtnud difrit päris kinni keevitada, kuna lõhub pooltelgi ja on plaanis ka suvel, asfaltil oma 05ga sõita, seega tegin ise LSD.
Detailid, mis lõigati välja laserlõikuses vastavalt mõõtudele, ning vedrud sain tuttava käest.
Differ toimib selliselt, et plaadid ja vedrud lähevad pooltelje otste vahele ning vedrud suruvad plaate vastu pooltelje otsi.
Jää peal on ideaalne, kuid kruusa ning asfalti peal jääb suhteliselt leebeks. Vastupidavusest niipalju, et teised, kellega rääkind olen, on sellega mitu aastat sõitnud ja pole midagi juhtund.
Kui huvi on, siis võin lasta tuttaval neid detaile veel tellida ning ka teistele neid paigaldada.
raha tahaks saada 1500 kanti, kui oma difri minu kätte toote.
Minu teada toodetakse riisikatele juba päris ammu analoogset juppi. Kaubamärgiks Phantom Grip. Mis materjalist plaadid lõikasid?
-
mmauer
- Foorumi kasutaja
- Autod: Lada Niva 1,7i ; BMW 525tds; Wolksvagen passat 1,9 tdi
Pildilt saan aru, et vedrud lähevad plaatide nurkadesse palju peab sinna vahele seda nn seina jääma ja mis võiks olla vedrude optimaalsed läbimõõdud kui arvestada et kasutan mootoratta siduri vedrusid. Kas vedru pikkus, läbimõõt ja käik omab ka mingisugust tähtsust. Kas oleks võimalik saada mingisugust joonist. Kui laserlõikuses teha lasid pidid ikka mingi joonise ka tegema? Mis oleks avade raadiused ja kaugused servadest ?
[Muudetud: 12-2-2010 mauer]
[Muudetud: 12-2-2010 mauer]
- viaccess
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2101, Izh Jupiter 5, Vis 23464
- Kontakt:
2 sellist vidinat ja üks suur Lada klapivedru, lükkad satellitide vahele ja peaks ka jäärajal toimima ilusti..... kes proovib?
Leiutaja lehekülg (vene keel) http://www.clasik.h15.ru/blok.html[img] ... /10304.jpg[/img]
Leiutaja lehekülg (vene keel) http://www.clasik.h15.ru/blok.html[img] ... /10304.jpg[/img]
Jupid Venemaalt!