2108-01; Aigar; 1986

2108-01; Aigar; 1986

Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107

Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.

Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
a
Aigar
Foorumi kasutaja
Autod: 08 oli kunagi

2108-01; Aigar; 1986

Postitus Postitas Aigar »

Algselt postitas: revolutsionäär--->Igasuguseid põllurallikaid ja muid rappeid, paluks siia mitte toppida, LADAKLUBI.ee ei propageeri selliseid masinaid.<---
Lugesin seda ja mõtlesin, et ei tea kas tasub ikka hakata oma teemat tegema kuid lõpuks otsustasin ikkagi riski võtta :spin.

Tegemist on siis täitsa esimese iskliku autoga. Juttude järgi oli siis sellel masinal kah ainult üks eelmine omanik + talvel sellega ei sõidetud. Kuigi varem ei olnud ma Ladadega väga palju kokku puutunud siis nende headest roostetusomadustest on ikkagi iga laps kuulnud, kuid meeldivaks üllatuseks oli see, et minu 08-l oli kerge rooste küljekarpidel, keset juhiust ja nipet-näpet ka mujal. Kokkuvõttes minimaalselt. Jätsin eelnevast tekstist välja tagaluugi, kuna see pidavat olema vanemate nullkaheksate tüüpviga ja otse loomulikult on sinna sisse puretud roosteusside poolt mõningad augud kust näppu läbi võib tograta. Selle väikese probleemi lahendab uus tagaluuk mis teadupoolest ei ole mingi haruldane asi.

Mootori ja käigukasti kohta ei ole suurt midagi rääkida - 1,3 47kW, liigub nagu loom kui vajadust on (muidu mõnus ökopill tolle aja kohta). 4 edasi, 1 tagasi käik. Kõik töötab nagu kellavärk - kui enam ei tööta, eks ma küsin targa foorumlaskonna käest ^^.

Noo, ja siis ma viilisin ja puurisin, kruvisin ja uurisin ning lõpuks sai siis valmis selline liiklusvahend mida väib näha järgnevatelt piltidelt. Väga palju on siin foorumis näha olnud väljendit, et: "...pilt ütleb rohkem kui tuhat sõna." Seega - enjoy! :lol

Pilt

Pilt
Siin ongi see mitte väga hea tagaluuk mis sooviks väljavahetamist...

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt
Kuna ennem tellisin kõlarid ja siis vaatasin alles mõõte, tuli tagumiste kõrarite ära mahutamisega kah veel vaeva näha...

Pilt

Pilt
...kui millestki aru ei saanud siis vähemalt näidati kõik täpselt ette

Kuna käimas on jäärajahooaeg siis on juhtunud juba ka teatud pahad asjad ning, et järgmisi mõlkimisi leevendada siis ma tahaks kuskilt leida selliseid küljeplaste:
Pilt
...nii, et kui kellelgi mingit infot kust selliseid leida võiks siis PS palun

[Muudetud: 8-1-2010 Aigar]

Paneme ikka pildid õigesse mõõtu(800x600 max), siis kõigil foorumit mugavam jälgida
jõudu ehitamises,
Kytt

[Muudetud: 16-3-2010 Kytt]
Kasutaja avatar
hanzz
Foorumi kasutaja
Autod: Honda Accord, Vaz 2103

Postitus Postitas hanzz »

Mõlemad veljed päris tegijad, sobivad hästi.
Mõlemat ongi ainult kaks?:)
l
LadaNiva
Foorumi kasutaja
Autod: Lada Niva'78 (kap rem. 2001)

Postitus Postitas LadaNiva »

Tundub äärmiselt sile ja kena masin!
Veljed võiks muidugi ühtemoodi olla:cool:

Aga igaljuhul kuhjaga jõudu ja jaksu autoga toimetamisel!
Niva- see ongi vene ime!
a
Aigar
Foorumi kasutaja

Hetkel jah nii, et ees ja taga erinevad veljed aga ennast see väga ei häirigi. Siiski kui kuskilt hea hinnaga midagi sobivat leiaks siis jah - neli ühesugust velge oleks ikkagi soliidsem :spin.
Kasutaja avatar
Thor
Foorumi kasutaja
Autod: 2105 #7

Postitus Postitas Thor »

Väga tore samaar tundub olema.
Ma ei tea miks aga mulle miskipärast väga meeldib su massini armatuur.
Jõudu ja jaksu edasistes tegemistes.

Thor.
Üks test on väärt rohkem kui 1000 ideed.
f
felixfv
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas felixfv »

Väga väga ilus 08. Kas armatuur on nahatatud või värvitud? Muide neid küljeplaste ei ole minuarust eestis kahjuks müügil. Ise peaks ka oma samara armatuuri ära tuunima. Edu!;)
Kasutaja avatar
posta84
Foorumi kasutaja
Autod: SAMARA

Postitus Postitas posta84 »

Väga ilus salong tehtud :)
Mul pole midagi, sul pole sedagi!
a
Aigar
Foorumi kasutaja

Algselt postitas: felixfv
Kas armatuur on nahatatud või värvitud?
Värvitud matt värviga millele oli lisatud ainet mis teeb selle värvi elastsemaks. Ideaalis võiks selle küll tegelikult ära nahatada kui ma kunagi rikkaks saan ^^.
u
uve6
Foorumi kasutaja
Autod: 2x Lada 08,2x Luaz969M,A4 b6 S-line

Postitus Postitas uve6 »

tegija masin:D
u
uzzac
Foorumi kasutaja
Autod: Volvo S40

Postitus Postitas uzzac »

kena pill. armatuur on küll kosmosest :)
k
Kauri95
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas Kauri95 »

Päris kena masin :D
m
madis132
Foorumi kasutaja
Autod: lada niva(vaz2121)

Postitus Postitas madis132 »

See armatur jättis küll päris mõneks ajaks jõllama:o:o Asjaga on vähemalt tegeldud mitte pole käest lastud mädanema või siis mingeid asju külge kruvitud mis teevad ladast homo!!!:D:D:D
"Ja jaa kõik on korras!" Vist.
m
madis1080
Foorumi kasutaja
Autod: Et kommenteerida teiste Ladasid ja kunagi mõned juppid Ladale maha müüa.

Postitus Postitas madis1080 »

Armatuur on tõesti väga ilus. See võre on imelikult ees, kas see kõikidel 08tel nii? võiks nagu sees pool olla veidi ja ise prooviks ülevalt ka mustaks need augu imitatsioonid värvida.
a
Aigar
Foorumi kasutaja

Võre on ees täpselt nagu tehasest veerenud 08-l.
Aga kuna talvised ilmad ja sool teel on teinud oma töö siis kerele on tekkinud nüüdseks juba igale poole roostekoldeid. Sellega seoses on plaan teha masinale kapitaalremont lähitulevikus - algosadeni lahti ja uuesti korralikult kokku. Kuid kokkupanek saab toimuda ainult juhul kui ma leian kuidagi viisi omandada Carlota spoileriring Venemaalt. Niisama plank 2108 ei paku eriti pinget :D No lihtsalt vaadake seda - just gorgeous!

Pilt

No igastahes kui ehitamiseks läheb siis annan kindlasti teada. Ja muidugi kui keegi oskab Carlota detailide kohta mingit infot anda siis palun...
e
Ervn
Foorumi kasutaja
Autod: Ford Sierra
Kontakt:

Postitus Postitas Ervn »

Täitsa kena kaheksa. Peab venest uurima palju maksab see spoilerring, võimalik, et saaks lasta tuua. Poogiks nad oma kaheksale ka külge. Igatahes, edu masinaga!
m
Mel
Ladaklubi Liige
Autod: 3x fwd, 5x rwd

Postitus Postitas Mel »

Carlota oli Belgias ümber disainitud Samara versioon, mida müüdi ainult läänes (Belgia, Holland, Saksamaa). Kuigi Saksamaal kohalik diiler Deuche Lada tegi ka enda variante Samarast. Prantsusmaal oli jällegi Lada-Poch, mis tegi enda variante. Soomes Konelal oli samuti huvitav variant, vast isegi kõige rohkem ümber ehitatud. Kui ma ei eksi, siis kandis nime Samara Rosso.
Need nn tuuningpaketid olid kõik läänes valmistatud, seega Venemaalt neid eraldi osadena ei leia. Küll aga saab Venemaalt kõike muud.
Kasutaja avatar
teboilmen
Foorumi kasutaja
Autod: vaz 2106, BMW 318i, opel vectra, M 400

Postitus Postitas teboilmen »

märkasin juba ammu enda kooli juures seda samarat ja peab ütlema et väga kena auto.
edu hoidmisel!!!
Kasutaja avatar
logman
Ladaklubi Liige
Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
Kontakt:

Postitus Postitas logman »

Algselt postitas: Mel
Prantsusmaal oli jällegi Lada-Poch, mis tegi enda variante.
Kusjuures ma pole siin üheksa kuu jooksul mitte ühtegi samaari veel kohanud. Ei tea, kuhu nad kõik kadusid või siis tõesti asuvad kuskil mujal maakonnas.
Klassikuid on ikka jalgu jäänud, üks päris kobe 04 oli möödunud suvel üleaedsel müügis (400-ga sai lahti) ja nihvikutega sõidavad jahimehed.

A miks 2108-01?

[Muudetud: 18-3-2010 logman]
Kasutaja avatar
GTA
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas GTA »

Rakveres liikus kunagi üks Carlota paketi jäänustega samaar.
Mingil hetkel see linnast ka kadus, müüdi vist edasi...
Otsida ju võiks, ehk vedeleb kuskil niisama. Kere sel nii hea polnud ja saab ehk tervikuna varuosadeks osta.

edit: http://www.carrating.org/car.php?13010 seesama

Näha et puudu on esistange, esivõre - kuigi mingil ajal oli sel originaal veel ka küljes, topelttuled ja tagatiib...

[Muudetud: 18.3.10 GTA]
Meskimeni seadus - Kunagi pole aega teha midagi korralikult aga alati on aega ümber teha
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
a
Aigar
Foorumi kasutaja

Algselt postitas: Mel
Need nn tuuningpaketid olid kõik läänes valmistatud, seega Venemaalt neid eraldi osadena ei leia. Küll aga saab Venemaalt kõike muud.
Aga ei. Õnneks meeldib sibulatele kõike head hakata järgi tegema mis läänes välja mõeldud on. Vene keelt ma eriti ei mõista aga kui pilt on õige ja rublad kah alla kirjutatud siis peaks ju asi õige olema:

-> Esistange
-> Küljelaiendid

-> Veel teine sait

-> ja no see on kõige tähtsam asi!

...ja neid vene tuuninglehekülgi on veel päris mitu.
Algselt postitas: logman
A miks 2108-01?
[Muudetud: 18-3-2010 logman]
No nii on ju kirjas. Või ma olen millestki valesti aru saanud?
Pilt

Algselt postitas: GTA
Näha et puudu on esistange, esivõre - kuigi mingil ajal oli sel originaal veel ka küljes, topelttuled ja tagatiib...
See tüüp tahab küll kole palju kroone selle raske tuuningobjekti eest saada: LINK
Suletud