Lugesin seda ja mõtlesin, et ei tea kas tasub ikka hakata oma teemat tegema kuid lõpuks otsustasin ikkagi riski võttaAlgselt postitas: revolutsionäär--->Igasuguseid põllurallikaid ja muid rappeid, paluks siia mitte toppida, LADAKLUBI.ee ei propageeri selliseid masinaid.<---

Tegemist on siis täitsa esimese iskliku autoga. Juttude järgi oli siis sellel masinal kah ainult üks eelmine omanik + talvel sellega ei sõidetud. Kuigi varem ei olnud ma Ladadega väga palju kokku puutunud siis nende headest roostetusomadustest on ikkagi iga laps kuulnud, kuid meeldivaks üllatuseks oli see, et minu 08-l oli kerge rooste küljekarpidel, keset juhiust ja nipet-näpet ka mujal. Kokkuvõttes minimaalselt. Jätsin eelnevast tekstist välja tagaluugi, kuna see pidavat olema vanemate nullkaheksate tüüpviga ja otse loomulikult on sinna sisse puretud roosteusside poolt mõningad augud kust näppu läbi võib tograta. Selle väikese probleemi lahendab uus tagaluuk mis teadupoolest ei ole mingi haruldane asi.
Mootori ja käigukasti kohta ei ole suurt midagi rääkida - 1,3 47kW, liigub nagu loom kui vajadust on (muidu mõnus ökopill tolle aja kohta). 4 edasi, 1 tagasi käik. Kõik töötab nagu kellavärk - kui enam ei tööta, eks ma küsin targa foorumlaskonna käest ^^.
Noo, ja siis ma viilisin ja puurisin, kruvisin ja uurisin ning lõpuks sai siis valmis selline liiklusvahend mida väib näha järgnevatelt piltidelt. Väga palju on siin foorumis näha olnud väljendit, et: "...pilt ütleb rohkem kui tuhat sõna." Seega - enjoy!

Siin ongi see mitte väga hea tagaluuk mis sooviks väljavahetamist...

Kuna ennem tellisin kõlarid ja siis vaatasin alles mõõte, tuli tagumiste kõrarite ära mahutamisega kah veel vaeva näha...

...kui millestki aru ei saanud siis vähemalt näidati kõik täpselt ette
Kuna käimas on jäärajahooaeg siis on juhtunud juba ka teatud pahad asjad ning, et järgmisi mõlkimisi leevendada siis ma tahaks kuskilt leida selliseid küljeplaste:

...nii, et kui kellelgi mingit infot kust selliseid leida võiks siis PS palun
[Muudetud: 8-1-2010 Aigar]
Paneme ikka pildid õigesse mõõtu(800x600 max), siis kõigil foorumit mugavam jälgida
jõudu ehitamises,
Kytt
[Muudetud: 16-3-2010 Kytt]