Algselt postitas: Janar
Autot ehitan lihtsalt oma lõbuks, mingit konkreetset eesmärkki hetkal küll ei ole.
Lada 2101 1,6T, 1973, Janar
Lada 2101 1,6T, 1973, Janar
Foorumi reeglid
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
-
mMartin.
- Foorumi kasutaja
- Autod: et osta ja hiljem omades saada abi ning nõu foorumist.
Tere, Väga huvitav auto, kuidas sidur sellele jõule vastu peab?
Kuidas/mille järgi ta seda süütenurka muudab?
128kw stock 1600st on ikka väga kõva tulemus. Ei tea palju sealt juba ainult plokikaane portimisega juurde tuleks..
Kuid mis talvel plaanis teha siis täpsemalt, kolvid, remont jne?
Edu igaljuhul..
Kuidas/mille järgi ta seda süütenurka muudab?
128kw stock 1600st on ikka väga kõva tulemus. Ei tea palju sealt juba ainult plokikaane portimisega juurde tuleks..
Kuid mis talvel plaanis teha siis täpsemalt, kolvid, remont jne?
Edu igaljuhul..
-
tTehnic-man
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
-
jJanar
- Foorumi kasutaja
- Autod: Audi 80 2.8 quattro; Vaz 2101 turbo
Sidur peab vastu ilmselt tänu sellele, et pidamist eriti ei ole. Märja ilmaga tuleb pidamine alles 4-nda või 5-nda käiguga, kuivaga alles 3-daga. Paar korda on ka libisenud kergelt, kuuma ilmaga, sellise koha peal kus on asfalt hästi pigine.
Sidurikorv on export varjadi külest Sachs-i oma, mis on natuge tugevam kui originaal, ketas on originaal.
Jagaja on ringi tehtud selliselt, et vaakum/rõhk on viidud teisele poole membraani.
Küljes on jah Autometer'i lairiba lamda, ilma milleta ei oleks ilmselt võimalik normaalselt segu seadistada.
Talvel on jah plaanis mootorisse vaadata ja ilmselt tugevamad kolvid sisse panna. Kaant on plaanis ka teha kindlasti. Tegelikult tahaks ka suuremate klappidega kaant.
Videoklippe väga häid ei ole, aga ma vaatan kui need kusagile üles saab, siis võiks isegi ju lisada.
Kelladest ka üks pilt: kütuse segu, boost ja kütuserõhk. Puudu on hetkel tahhokas, mis näitas aiateibaid.

Sidurikorv on export varjadi külest Sachs-i oma, mis on natuge tugevam kui originaal, ketas on originaal.
Jagaja on ringi tehtud selliselt, et vaakum/rõhk on viidud teisele poole membraani.
Küljes on jah Autometer'i lairiba lamda, ilma milleta ei oleks ilmselt võimalik normaalselt segu seadistada.
Talvel on jah plaanis mootorisse vaadata ja ilmselt tugevamad kolvid sisse panna. Kaant on plaanis ka teha kindlasti. Tegelikult tahaks ka suuremate klappidega kaant.
Videoklippe väga häid ei ole, aga ma vaatan kui need kusagile üles saab, siis võiks isegi ju lisada.
Kelladest ka üks pilt: kütuse segu, boost ja kütuserõhk. Puudu on hetkel tahhokas, mis näitas aiateibaid.

-
wwindbroker
- Foorumi kasutaja
-
jJanar
- Foorumi kasutaja
- Autod: Audi 80 2.8 quattro; Vaz 2101 turbo
Kaas lubati juuni alguses ära teha. Jõudu tahaks ikka 250 ja peale aga ei tea kui reaalne see on, eriti karpaga. Esialgu oleks rahul ka paari- kolmekümne lisahobusega.
Täpselt ei teagi palju see kõik on maksma läinud, aga ma arvan, et 20 tuhande kanti vanas rahas ja läheb veel mitu korda niipalju ma arvan.
Täpselt ei teagi palju see kõik on maksma läinud, aga ma arvan, et 20 tuhande kanti vanas rahas ja läheb veel mitu korda niipalju ma arvan.