Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Ma aastat ei tea, niipalju tean et neljas aprill 1983 sai see auto esimest korda registrisse
Mina olen ainuke omanik ja kasutaja, jõulude aeg saab tüdrukule sõitmist õpetada ja siis suvel toon liiva ja pärast seda siis on plaanis parandama hakkata.
Mõte on ikka orginaal teha, mitte mingi ületuunitud koletis.
Seis on autol selline et, karbid on suht pehmed aga natuke ikka kannatavad seda autot, taga nii paremal kui vasakull pool kagasnikus suured rooste augud, tagavara ratta all on eriti hull see seis
Siin müüdi vahepeal näiteks 20 000.- krooniga perfektse kerega 06. Osta selline tuleb ju lõppkokkuvõttes odavam, algul jah tundub täiesi segane idee. Keevitamine pole odav, värvimine (koos kõige juurde kuuluvaga ka mitte) + muud jamad. Enda närvid maksavad ka midagi, võiks ju mingit korraliku kerega autot pigem värvida. Minu mõte lihtsalt, samas ma olen nõrk ka. Enda oma viisin vanarauda (mis oli küllalt korralik veel).
Ei taha küll tuju ära viia, aga see peaks ikka suhteliselt väike osa roostest olema mida näed. Pärast on kogemata auto ümber posti libedaga ja siis mõeldakse miks nii suured vigastused on.
Edu sulle!
Point on sees, ise tehes on raske tehase kvaliteeti saada. Aga kui pealehakkamist on ja vahendeid ka, siis miks mitte (kuigi mida korralikum toorik, seda vähem jama endal on, läbinisti mäda kere üles töötada on ka mõttetu). 700 kulli eest võid ta ju doonoriks ka jätta ja mõne kilo eest vähe kabedama asja valida.
Ma lihtsalt tahtsingi tähelepanu sellele juhtida, et seal põhja all võib-olla polegi enam midagi kui veidi lammutama hakata. Aga ma ütlesin, ma pole mingi seletaja. Edu!
Kahtlane jah, aga kui põhi on tõesti tip-top, siis miks mitte. Kuidas on lansekad, poolraamid? Ega keegi enne sind sellele juba "kap-remonti" teinud ei ole? (kellegi teise kökerdamist normaalseks teha on tunduvalt raskem kui tehaseplekiga askeldada;)) Kruvikas on muide peamine töövahend aukude avastamisel, vaata või corrado teemast "enne ja pärast kruvikaga sorkimist":P
Kruvikas on muide peamine töövahend aukude avastamisel, vaata või corrado teemast "enne ja pärast kruvikaga sorkimist":P
Otsisin, mis ma otsisin, üles ei leidnud, linki on jagada?
Teemasse: Valdav enamus kordi ei ole põhi, poolraamid ja muud tüüpilised murekohad paremas konditsioonis kui karbid, tiivad jms mis väljast silma paistab. Võin rängalt eksida, aga tõenäoliselt on omanikul peale mehist "kruvika kuuri" ehitamisisu kadunud.
[Muudetud: 14-11-2009 iisak]
Ostan ükskõik mis seisukorras "Togliatti" kirjaga esiebleeme.