Hetkel on rada ilus sile, ei mingeid rööpaid ega auke. Võistlusi plaanitud ka pole rajal. Ja kui ka mingid rööpad seal on siis eks raja omanik remondib need ära;)
Jah. Rada vägev, konkurents tihe, auto nõrk
Mõnus oli kohe üle pika aja põiki ja risti lasta. Loodan ka järgmine kord ka kohal olla.
Saldosse ka minu poolt üks tagasild
Lower your standards and you'll never be disappointed!
Mina esindasin siis foorumi arvukat tilganäppijate armeed:D Ei väga tore oli, eriti Waltri autos kaasa sõites, päris kiire masin. Aitäh talle ja Siimule ka, sõidutamise eest. Rada tundub küll täitsa asjalik, lähedal ka suhteliselt, peab enda autoga kunagi sinna jõudma.
Ohh.... olen jõudnud nüüd mõtteid koguda, kuidas asi toimus.... esimesed kaks vooru sai ainult teise käiguga sõidetud, aga kuna teine karjus juba tahoka viimases piiris, siis otsustasin proovida kolmanda vooru ka kolmandat käiku kasutada. Kuna Doris oli sellel hetkel õiges kohas ja ka kohe infot andis, mis toimus, siis jah tõesti ma lasin gaasi maha kuid seda ilmselt sellepärast, et auto kolmandaga ei vedanud ja hakkas liiga otse minema... üritasin käiguvahetust teha ja ilmselt külge natuke ette saada, aga käiguvahetus jäi ilmselgelt liiga aeglaseks ja vedu taastus juba siis kui olin vallis, millest siis otse üle sai pandud. Ehk siis valed sõiduvõtted ja liigne agarus sõita kiiremini kui tegelikult suutsin.... ilmselt oleks käiguvahetust tegemata natuke sellest vallist ampsanud, aga rajale jäänud, aga tagantjärgi on iga loll tark. Jah... Dasfil on õigus, seljast käis mul tõesti nõks läbi, aga olukorra päästsid korralikult keevitatud ja ilma loksudeta iste(siin poolt tänu ka Kytile, kes mulle selle istme odavalt loovutas) ning korralikult enne starti pingutatud turvavöö, mille lukustus töötas laitmatult... nii et see, et tehniline nõuab lukustuvat turvavööd ja korralikult kinnitatud istet ja akut ei ole niisama, minu päästsid need asjad hullemast ja tervis jäi korda. Ranne ja selg on ainult natuke kanged. Aga tänud kõigile, kes mu lollust hiljem aitasid koristada ja auto ratastele ning parkimisplatsile aitasid.
Ja Mossile... jah oli küll rike, selle samuse teadatuntud tihendi oma, mis rooli ja istme vahel on....aga tänan, et minust nii heal arvamusel oldakse, et kohe autot kahtlustama hakati.
Algselt postitas: Moss
Pärast sihukest litakat oleks arukas ikkagi kohe arstidele ennast näidata igaksjuhuks.
ja arst küsib, kas kaebusi on - ja kui mingeid väga konkreetseid muresid pole küsitakse imestatult - miks te tulite siia siis üldse.
tehtud nähtud - ev meditsiin on nagu on
mikule:
ma loodan, et teisele kerele viskasid juba pilgu peale selliste mõtetega, et toda liikuma saada varsti..
mootoril saab nüüd raamsaaled ka ära vahetada ja vahevõlli saale ning õlipumba kontrollida..
novembri lõpuks saab valmis ikka
[Muudetud: 20-9-2009 olaaf]
Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
Nuh... on endal teatud kogemused ja teadmised olemas, millega end kontrollida sain. Ainuke mida ise ma diagnoosida ei saanud oli peapõrutus, aga kuna pead tugevasti ära ei löönud, siis ei pidanud vajalikuks arsti juurde minna. Sest see, et mul selg korda jäi selgus lähima 15 minuti jooksul pärast õnnetust.
Jah olku... vaatasin tõesti teise kere üle, aga arvan, et sa võiksid ka kohapeale tulla.... siin on mõned agad, mis mõtlema panevad.... pluss finants ja aeg
Ja beezist pakkus vend eile õhtul, et saab jääraja masina teha....
A. Hall ...2007 hooja esimesel võistlusel üle elatud avarii kui pidurite kadumise tõttu põrutasin tagant sisse rolantsikule. Pauk polnudki nii väga tugev, kuid juba sama päeva õhtuks oli kael kange. Järgmisel päeval oli asi veelgi hullem, mistõttu läksin ka arsti juurde läbivaatusele. Läbivaatuse käigus juhtus muide see, et röntgenipildi tegemise ajal kaotasin ca 10 minutiks teadvuse. Toibudes oli täitsa üllatav leida ennast põrandalt lebamas ning näha palju ärevaid tohtreid mu ümber sebimas ja nuuskpiirituse troppi mulle nina alla toppimas:) Õnneks piirdus minu kaelavigastus sel korral vaid venitusega. Kui hiljem hakkasin mõtlema, mis oleks võinud juhtuda kui pidurid oleksid kadunud mõnes teises kohas ning kokkupõrge oleks toimunud betoonseinaga....
aitäh muretsemast Moss... kaela ma otseselt ei vigastanud, venitasin ühte selgroolüli, mis mul kergejõustikuski on enne liikunud... ehk siis vana vigastus lõi lihtsalt välja... hetkel mingit erilist venitust ei ole.... ainuke asi mida veel kardan on see, et võib põletiku sisse lüüja, aga selleks soovitavad arstid kui ma hetkel lähen ainult peale määrida teatud tüüpe kreeme ja geele, millest ma olen täiesti teadlik... aga ravimeid ja ravi määraksid nad alles siis kui põletik on juba sees ja hakkab levima... nii et hetkel toimuks täpselt see, mis olku rääkis, kui ma just mõne oma spordi arsti juurde ei läheks... aga jätan hetkel nemad mängust välja.