Ohekatku rajapäev 19. september kell 11:00 + Tervitame Sügist!

Juba toimunud üritused
w
Walter
Ladaklubi Liige
Autod: 2x2105,Y60,Paskaak.

Postitus Postitas Walter »

Plaanime rajapäeva korraldada. 19. september kell 11:00 Ohekatku rallikrossirajal.

Ennem starti toimub tehniline kontroll !!!
http://www.ladaklubi.ee/foorum/viewthread.php?tid=16019

Nii et paluks varem kohale tulla. ( Aku kinni ja turvavööd tööle!!!)

Osavõtumaks: 350 kr võistleja.
Maksmine kohapeal.

Klassid: Lada66, Lada 80, Lada FWD.

Ajavõtt: Stopperiga.

Kiiver kohustuslik!

Rehvid vaba (suvi, M+S, kruus)

Palun anna teada siia teemasse enese ja kaaslas(t)e osavõtust!

Peale võistlust on rada avatud trenniks senikaua kuni masinad ja võistlejad suudavad:spin

+ Lisaks tervitame Sügist ühe mõnusa seltskondliku grillimisega!

*Ehk, võta omale sobivas koguses grillimismaterjali ja grillimistarvikuid kaasa!
;)

Pilt

[Muudetud: 9-14-2009 Priidic]
MännikuLaiali.
w
Walter
Ladaklubi Liige

Hetkel on rada ilus sile, ei mingeid rööpaid ega auke. Võistlusi plaanitud ka pole rajal. Ja kui ka mingid rööpad seal on siis eks raja omanik remondib need ära;)
MännikuLaiali.
w
Walter
Ladaklubi Liige

Lisaks veel võimalus külastada rajaääres asuvat loomaaeda. Soovitan soojalt neid loomi külastada, mõnus koht sellises kohas:)

--->http://www.imeloomad.ee

[Muudetud: 9-16-2009 Priidic]
MännikuLaiali.
r
Raivo679
Foorumi kasutaja
Autod: Lada 2106

Postitus Postitas Raivo679 »

Meie tulemas 3 - 4 atoga, sõitjaid 5 -6
Täpsemalt selgub homme.
o
olaaf
Ladaklubi Auliige
Autod: 2105 s1300, 1119

Postitus Postitas olaaf »

Käis väga kõva andmine, saldosse sai mitu masinat ja minu ja tiidu mootorid :) vähemalt tuli ka tulemus:
mõned teravamad hetked:

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

ülejäänud pildid homme...
Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
Kasutaja avatar
reiner
Ladaklubi Liige
Autod: 4 x Lada

Postitus Postitas reiner »

Jah. Rada vägev, konkurents tihe, auto nõrk :D
Mõnus oli kohe üle pika aja põiki ja risti lasta. Loodan ka järgmine kord ka kohal olla.
Saldosse ka minu poolt üks tagasild :D
Lower your standards and you'll never be disappointed!
Kasutaja avatar
m6mm

Postitus Postitas m6mm »

Rada oli äge, trampliinid olid päris tehnilised, alles viimasel ringil sain auto õige nurga all lendama:). Tänud korraldajatele!

Toi lisas enda poolt saldosse käigukasti:D
j
jaaniuss
Foorumi kasutaja
Autod: 2105 /MB C200 CDI
Kontakt:

Postitus Postitas jaaniuss »

Rada oli lahe,konkurents nagu ikka tihe.Väga tore rajapäev oli.Tänud korraldajatele.
o
olaaf
Ladaklubi Auliige

Kõik mis dorise kaamerasse kinni jäi:
http://kardaan.pri.ee/lingitud/2009/ohekatku/
Männiku laiali Garage
Kasutaja avatar
Moss
Foorumi kasutaja
Autod: erinevad illegaalid
Kontakt:

Postitus Postitas Moss »

Surmapõlgurid :puzzled Miku masinal oli mingi rike, et nii suure hooga lepikusse tõmbas?
o
olaaf
Ladaklubi Auliige

läks natuke otse ühes kurvis lahtisele ja oligi vormistatud...
Männiku laiali Garage
Kasutaja avatar
ToM
Foorumi kasutaja
Autod: 2107, 2101

Postitus Postitas ToM »

Mina esindasin siis foorumi arvukat tilganäppijate armeed:D Ei väga tore oli, eriti Waltri autos kaasa sõites, päris kiire masin. Aitäh talle ja Siimule ka, sõidutamise eest. Rada tundub küll täitsa asjalik, lähedal ka suhteliselt, peab enda autoga kunagi sinna jõudma.
m'kay
d
dasf
Autod: 2x2105 2xBMW
Kontakt:

Postitus Postitas dasf »

Mikk rääkis et tal seljast käis nõks läbi ega see kross naljaasi pole
Kasutaja avatar
Moss
Foorumi kasutaja
Kontakt:

Postitus Postitas Moss »

Pärast sihukest litakat oleks arukas ikkagi kohe arstidele ennast näidata igaksjuhuks.
m
Mikk
Ladaklubi Liige
Autod: VIS 23464-10

Postitus Postitas Mikk »

Ohh.... olen jõudnud nüüd mõtteid koguda, kuidas asi toimus.... esimesed kaks vooru sai ainult teise käiguga sõidetud, aga kuna teine karjus juba tahoka viimases piiris, siis otsustasin proovida kolmanda vooru ka kolmandat käiku kasutada. Kuna Doris oli sellel hetkel õiges kohas ja ka kohe infot andis, mis toimus, siis jah tõesti ma lasin gaasi maha kuid seda ilmselt sellepärast, et auto kolmandaga ei vedanud ja hakkas liiga otse minema... üritasin käiguvahetust teha ja ilmselt külge natuke ette saada, aga käiguvahetus jäi ilmselgelt liiga aeglaseks ja vedu taastus juba siis kui olin vallis, millest siis otse üle sai pandud. Ehk siis valed sõiduvõtted ja liigne agarus sõita kiiremini kui tegelikult suutsin.... ilmselt oleks käiguvahetust tegemata natuke sellest vallist ampsanud, aga rajale jäänud, aga tagantjärgi on iga loll tark. Jah... Dasfil on õigus, seljast käis mul tõesti nõks läbi, aga olukorra päästsid korralikult keevitatud ja ilma loksudeta iste(siin poolt tänu ka Kytile, kes mulle selle istme odavalt loovutas) ning korralikult enne starti pingutatud turvavöö, mille lukustus töötas laitmatult... nii et see, et tehniline nõuab lukustuvat turvavööd ja korralikult kinnitatud istet ja akut ei ole niisama, minu päästsid need asjad hullemast ja tervis jäi korda. Ranne ja selg on ainult natuke kanged. Aga tänud kõigile, kes mu lollust hiljem aitasid koristada ja auto ratastele ning parkimisplatsile aitasid.

Ja Mossile... jah oli küll rike, selle samuse teadatuntud tihendi oma, mis rooli ja istme vahel on....aga tänan, et minust nii heal arvamusel oldakse, et kohe autot kahtlustama hakati.

[Muudetud: 20-9-2009 Mikk]
o
olaaf
Ladaklubi Auliige

Algselt postitas: Moss
Pärast sihukest litakat oleks arukas ikkagi kohe arstidele ennast näidata igaksjuhuks.
ja arst küsib, kas kaebusi on - ja kui mingeid väga konkreetseid muresid pole küsitakse imestatult - miks te tulite siia siis üldse.

tehtud nähtud - ev meditsiin on nagu on :)

mikule:
ma loodan, et teisele kerele viskasid juba pilgu peale selliste mõtetega, et toda liikuma saada varsti..
mootoril saab nüüd raamsaaled ka ära vahetada ja vahevõlli saale ning õlipumba kontrollida..

novembri lõpuks saab valmis ikka :)

[Muudetud: 20-9-2009 olaaf]
Männiku laiali Garage
m
Mikk
Ladaklubi Liige

Postitus Postitas Mikk »

Nuh... on endal teatud kogemused ja teadmised olemas, millega end kontrollida sain. Ainuke mida ise ma diagnoosida ei saanud oli peapõrutus, aga kuna pead tugevasti ära ei löönud, siis ei pidanud vajalikuks arsti juurde minna. Sest see, et mul selg korda jäi selgus lähima 15 minuti jooksul pärast õnnetust.

Jah olku... vaatasin tõesti teise kere üle, aga arvan, et sa võiksid ka kohapeale tulla.... siin on mõned agad, mis mõtlema panevad.... pluss finants ja aeg
Ja beezist pakkus vend eile õhtul, et saab jääraja masina teha....

[Muudetud: 20-9-2009 Mikk]
Kasutaja avatar
Moss
Foorumi kasutaja
Kontakt:

Postitus Postitas Moss »

Lõik Opentracki foorumist:
A. Hall ...2007 hooja esimesel võistlusel üle elatud avarii kui pidurite kadumise tõttu põrutasin tagant sisse rolantsikule. Pauk polnudki nii väga tugev, kuid juba sama päeva õhtuks oli kael kange. Järgmisel päeval oli asi veelgi hullem, mistõttu läksin ka arsti juurde läbivaatusele. Läbivaatuse käigus juhtus muide see, et röntgenipildi tegemise ajal kaotasin ca 10 minutiks teadvuse. Toibudes oli täitsa üllatav leida ennast põrandalt lebamas ning näha palju ärevaid tohtreid mu ümber sebimas ja nuuskpiirituse troppi mulle nina alla toppimas:) Õnneks piirdus minu kaelavigastus sel korral vaid venitusega. Kui hiljem hakkasin mõtlema, mis oleks võinud juhtuda kui pidurid oleksid kadunud mõnes teises kohas ning kokkupõrge oleks toimunud betoonseinaga....
m
Mikk
Ladaklubi Liige

Postitus Postitas Mikk »

aitäh muretsemast Moss... kaela ma otseselt ei vigastanud, venitasin ühte selgroolüli, mis mul kergejõustikuski on enne liikunud... ehk siis vana vigastus lõi lihtsalt välja... hetkel mingit erilist venitust ei ole.... ainuke asi mida veel kardan on see, et võib põletiku sisse lüüja, aga selleks soovitavad arstid kui ma hetkel lähen ainult peale määrida teatud tüüpe kreeme ja geele, millest ma olen täiesti teadlik... aga ravimeid ja ravi määraksid nad alles siis kui põletik on juba sees ja hakkab levima... nii et hetkel toimuks täpselt see, mis olku rääkis, kui ma just mõne oma spordi arsti juurde ei läheks... aga jätan hetkel nemad mängust välja.
p
Pless
Foorumi kasutaja
Kontakt:

Postitus Postitas Pless »

Tere kui enda arvuti korda saan siis proovin ka pildid ja videod kuhu ülesse panna.
Vasta