21011, AlvarK, 1977

21011, AlvarK, 1977

Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107

Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.

Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Kasutaja avatar
AlvarK
Foorumi kasutaja
Autod: Vaz 21011

Postitus Postitas AlvarK »

Tänud, aga selline küsimus kah veel: peale auto käivitamist jääb mõnikord aku signaallamp põlema ja põleb sekundist viie minutini. Auto käitumises midagi teistsugust selle ajal märgata pole. Mis selle põhjustab ja kuidas korda saaks?
t
tann
Foorumi kasutaja
Autod: vaz 21063 91a.(müüdud), golf 3 97 a., vaz 2107 92a.

Postitus Postitas tann »

aku tuli siis järelikult laadimine, ma vähemalt arvan, et mingi aja või pääretelt hakkab korralikult laadima vb et harjad või rihm lõdva
mats maalt:D
Kasutaja avatar
JUSTer-D
Foorumi kasutaja
Autod: Lada 2101, 04, 05

Postitus Postitas JUSTer-D »

Oled autoga suurema töö läbi teinud?
Tglt harjutasin kätt üle pika aja PS's. Loodan, et sa pahaks ei pane. Äkki siin näed ideid mis oma autolgi ellu viia :)

Pilt

[Muudetud: 18-8-2009 JUSTer-D]
Pilt
Kasutaja avatar
AlvarK
Foorumi kasutaja

Pääris hea töö, oleks raha teostaks nii mõndagi. Täna sai poes käidud ja uus makk + esikõlarid ostetud. Niipea kui raha juurde laekub ostan taha kah uued.
Kasutaja avatar
AlvarK
Foorumi kasutaja

Pole nüüd ammu siia kirjutanud. Vahepeal olen autole peale pannud uue lääne genekarihma ja samuti olen üritanud ära vahetada radiaatori sisu. Viimases on sees selline tume paks vedelik ja ma ei tihka sinna tosooli enne peale valada kui vana kraam väljas. Sellega on aga see probleem, et radiaatoril oleva väljalaskeava kork on niivõrd vana, et mutrivõtmega keerates lõhun ma selle mutri lihtsalt ära :sein. Küsimus siis selline, et kuidas oleks võimalik see mutter ära saada, kui mutri nurgad on juba ümmargused?

Ahjaa, vahepeal sai ette ostetud ka uus, must 01 embleem :P, väga kena näeb välja
Kasutaja avatar
teitur
Aasta Projekt
Autod: 2105,2107

Postitus Postitas teitur »

Ürita leida kuskilt sobiv(13 oli vist) pingutatav silmusvõti. See on selline nikerdis mille lükkad mutri otsa ja siis keerad pingutuspolti mis tõmbab silmust koomale. Olen näinud ainult vene omasid siiani.

Ja mainin seda ka igaks juhuks, et kui keerad seda polti, siis teise võtmega hoia kindlasti radika otsa kinni, muidu murdub see toru radika küljest lahti suure tõenäosusega.

[Muudetud: 31-10-2009 teitur]
Kasutaja avatar
Maku2
Foorumi kasutaja
Autod: SEAT Toledo `99
Kontakt:

Postitus Postitas Maku2 »

mossel olid originaal tööristade hulgas ,on omal ka sellised olemas, erinevad pingutusvahemikud kummaski otsas. teeks pilti, aga pole kodus
Metallikratt ;)
Kasutaja avatar
AlvarK
Foorumi kasutaja

Täna avastasin, et peale auto nädalapikkust seismist on piduritega midagi sündinud. Kui varem liikus piduripedaal max 4 cm siis nüüd läheb täiesti põhja. Pidurdusvõime on sama, ainult et võtab alles põhjast. Ise mõtlesin et ehk on asi pidurivõimendis, mida arvate teie?
h
hautz
Autod: 2x lada2101

Postitus Postitas hautz »

Kuskil leke.
.._____
./_____\ -KOPIKAS :)
(OIIIIIIO)
.U........U
Kasutaja avatar
AlvarK
Foorumi kasutaja

Võibolla tõesti leke, ma lugesin veidi ja avastasin et 011el polegi pidurivõimendit :P, aga kas tross ei saa lõtv olla? Samas ma ei saa aru, mida nädal aega seismist sai trossile teha või kuidas kusagile lekke tekitada ;:rolleyes
Kasutaja avatar
PuZuP
Ladaklubi Liige
Autod: 2106 '79
Kontakt:

Postitus Postitas PuZuP »

Mis tross ? :puzzled
...parem kaotada üks minut oma elust, kui kaotada oma elu ühe minutiga...Pilt
t
tann
Foorumi kasutaja
Autod: vaz 21063 91a.(müüdud), golf 3 97 a., vaz 2107 92a.

Postitus Postitas tann »

vb käsipiduri tross.
aga põhi pidurid ikka õliga. vaata silindrid ja muud piduri süsteemid üle siis omal ka kindlam liikuda(muidu juhtub nii nagu mul, et sõites pidurit vajutades lõi ühe toru puruks taga):D
mats maalt:D
Kasutaja avatar
AlvarK
Foorumi kasutaja

Vahetasin täna ära siis vana tosooli uue vastu ja puhastasin süütepooli(e) ning jagajapealse ära. Pidurite osas targemaks ei saanud, eks ma jälgin nüüd seda kas lekib paar päeva.

Tegelikult tekkis mul veel selline mõte, et kuna auto on siiski tarbeese, võiks sellega sõita ka talvel. On kellelgi mingeid soovitusi, kuidas auto teha talve suhtes roostekindlamaks?
PS! Ostan ka ühe jooksu enam-vähem korralike talverehve (soovitatavalt koos velgedega) , aga kuna olen suhteliselt võhik oleks hea kui te pakuksite 011nele ilusti sobivaid.
Kasutaja avatar
JUSTer-D
Foorumi kasutaja
Autod: Lada 2101, 04, 05

Postitus Postitas JUSTer-D »

Pidurite osas olen niipalju kuulnud, et voolikud mõranevad. Ja väike mõra võib sul piduriõli väla ajada. Aga eks sa uuri ja nuputa. Vaata kõik pidurivoolikud üle.
---
Mul sõbra tuttaval oli nii, et sõidab ja sõidab oma autoga. Aga aru ei saa mis jama on. 25km võtab 5L kütust või isegi rohkem. Vaatas mootorituumi ja kõik seal üle. Ning siis selgus kütusevoolik oli ära mõranenud ja ajas bensiini läbi.
Pilt
l
LadaNiva
Foorumi kasutaja
Autod: Lada Niva'78 (kap rem. 2001)

Postitus Postitas LadaNiva »

Algselt postitas: AlvarK

Tegelikult tekkis mul veel selline mõte, et kuna auto on siiski tarbeese, võiks sellega sõita ka talvel. On kellelgi mingeid soovitusi, kuidas auto teha talve suhtes roostekindlamaks?
Oma Nivaga on küll talvel sõitmist vähe, kuid olen ta nüüd teist aastat talveks kokku teinud (kogu kere väjast niipalju kui võimalik ka seest, veermikudetailid jne) Dinitrol ML-ga, mille kevadeti eemaldan. Midagi ehk ikka aitab, või mida teised arvavad?
Niva- see ongi vene ime!
a
ando
Ladaklubi Liige
Autod: 2101, 2102, 2108, Niva; Skif

Postitus Postitas ando »

Pidurijama on korras nüüd ja rehvid olemas? Mis chillimine see kell 12 koolipäeval käib Kaubamaja parklas? :D Ma arvan, et sa tead, kuna ma sind seal nägin.
Jõud taga, peab minema.
Kasutaja avatar
Maku2
Foorumi kasutaja
Autod: SEAT Toledo `99
Kontakt:

Postitus Postitas Maku2 »

Algselt postitas: LadaNiva
Algselt postitas: AlvarK

Oma Nivaga on küll talvel sõitmist vähe, kuid olen ta nüüd teist aastat talveks kokku teinud (kogu kere väjast niipalju kui võimalik ka seest, veermikudetailid jne) Dinitrol ML-ga, mille kevadeti eemaldan. Midagi ehk ikka aitab, või mida teised arvavad?

Krt, olgu mis vahendid tahes, ei raatsi mina oma Vaz-ikest soola kätte viia, see raip poeb igale poole:kuri
Metallikratt ;)
Kasutaja avatar
AlvarK
Foorumi kasutaja

Sõbral oli tarvis kaubamajast tubakat osta, vahetunnis sai siis ära käidud. Talvekad on olemas jah, sain peaaegu uued koos velgedega 800 eest. Pidamine on ikka kordades etem kui vanadega, millel paar mmi mustrit peal :)
Piduritega on selline asi, et see läks ise korda üleöö. Tuttav arvas, et piduripumbas oli mingi sodi sees, mis nüüd eest ära liikus.

Maku, ma arvan et ma see talv esialgu proovin sõita, eks kevadel näeb kas järgmine aasta kordab või mitte
Kasutaja avatar
AlvarK
Foorumi kasutaja

Täna veetsin pool tundi laululava taga jäävälja peal, ikka väga mõnus on. Soovitan kõigile tartlastele.
Kasutaja avatar
AlvarK
Foorumi kasutaja

Käisin eelmine nädal ülevaatusel ja ei saanud läbi kuna tagapidurid puudusid. Selle vea suutsin ma täna ära elimineerida, aga uuesti ülevaatusele minnes leiti lausa 2 viga, mille tõttu mind korduvülevaatusele saata:puzzled
1)Vasak sillatala on kinnituse juurest lahti
2)Roolisammas on roolikarbi juurest lahti

Kas keegi lahke inimene selgitaks kuidas need kinni panna, sest mul on homme plaanis auto korda teha, kuid mul pole eriti aimu mil viisil seda teha :)
Vasta