Tervitus,
Minul oli see üritus elus üks uus kogemus. Nii koht ise kui ka võistluse tüüp olid esmakordsed - ja mulle meeldisid mõlemad väga väga. kahju oli muidugi et kaardiga ei mõistnud ümber käija, jalad joosta ei jaksanud ja muidugi peab ka vaakumiga karpat süüdistama, mis ei lasknud meil vahepeal isegi kohalt minna... aga teistpidi võttes, siis sai Reineriga arvutuslikult ca 6km joostud ja mõned meetrid ka kõnnitud, imelist eestimaad nähtud (tetre, oravat, kuklasi, rabajärvel varte ja kummalise kujuga ouid 7/6 punkti tagaajades, semjorkaga aga ca 75km sõidetud, isegi seal, kus mitte ükski teine võistleja ei käinud

(Eesti tundras, kus ei jäänud palju puudu et olekski veel praegu seal).
Täname ka mõistlike kaasvõistlejaid, kes ka väheke teeäärde hoidsid, mitte nagu üks jeep (mitte osavõtja) kes siiski meid kraavi pervele sundis.
Niipalju trenni oma kehale pole juba ammu saanud ja seega ei jõua ära oodata millal uus orienteerumine toimub.
Seega olid korraldajad minuarust väga hästi hakkama saanud-müts maha.
head soovitused siin ka juba kõlanud, et asja huvitavamaks, ohutumaks muuta... Rojevi ekipaa?i kiirused on mullegi hirmuäratavad:) aga näitab et saab küll siksiga metsavahel sõita.
Igatahes olen ka mina olude sunnil vahetamas ?arniire ja stabika pukse ja ka velgesid sirgestama ning ka 1 amort andis saba ja karpa vahetus samuti...ajaa, natuke õli ka tuleb juurde valada:)
Hea meel oli näha historiku masinaid ja ka uljast 03-e ekipaa?i - kes meid ka tolmuga kostitasid - üldse oli seekordsel üritusel juba arvestav kogus sigulle, mille üle samuti hea meel.
Kõike head