LK orienteerumine 7.06.2009. Superhästi toimunud!

LK orienteerumine 7.06.2009. Superhästi toimunud!

Juba toimunud üritused
h
hendu
Ladaklubi Liige
Autod: 2105

Postitus Postitas hendu »

Väga lahe üritus oli, sai joosta ja niisama looduses mässatud. Tänud korraldajatele, meeskonna kaaslastele Siimule ning Tom-le ja ka kaasvõitlejatele, teinegi kord võtab osa sellistest Ladaklubi üritustest!

Mõned klõpsud (vajuta siia)

Pilt
u
uzzac
Foorumi kasutaja
Autod: Volvo S40

Postitus Postitas uzzac »

suured tänud korraldaja tiimile ja minu võistkonnale. esimese korra kohta jah 5 koht pole üldse mitte halb saavutus. eriti arvestades seda et panime 19 mintsa üle ja tupikusse sattusime ka mitu korda. teed olid enamasti rahuldavas korras. pimedates kurvides andsin endast signaaliga märku et mõni uljam keeraja päris risti vastu ei tuleks. kohati häiris see et osadest punktidest ei saanud teist teed mööd tagasi sõita vaid pidi otsa ümber keerama, mis tõi kaasa ohu et keegi vastu sõidab. paar teravamat hetke oli aga kõik laabus ilusti. super üritus aga järgmine kord oma autoga enam ei raatsi tulla :) igatahes sillapink ja alusvankri kontroll on nüüd kindel laks.
Kasutaja avatar
nymmik
Foorumi kasutaja
Autod: Zaz965
Kontakt:

Postitus Postitas nymmik »

Suured Tänud korraldajatele ka minu poolt ja teiste muhuklubi ekipaazide poolt.
Eriline tänu Põletajale kes mulle veepumba kinkis ning saime ka starti viimase autona. Veepump ei jäänud muidugi viimaseks takistuseks, sest rehvil sai ka külg ära sõidetud, tagavara ratas oli olemas, isegi tungraud, kuid mida ei olnud olid lühikesed poldid plekkvelje jaoks, sai teiselt autolt kummagilt esirattalt 1 polt ära keeratud ja enda ratas siis 2 poldiga alla ja tee jätkus.

Rada oli supper, kiired ja tehnilised kurvid, kiirus oli stabiilselt 90-100km/h korra oli oht isegi Lexusega kokku saada :puzzled

Veelkord tänud. Nüüd autole esisilla remont, uus rehv ja rohkem hobuseid väljavõluda, et järgmine kord oleks veel funnim.
Kasutaja avatar
reiner
Ladaklubi Liige
Autod: 4 x Lada

Postitus Postitas reiner »

Tõesti, super üritus, korraldajatele kiitus. Kolme aastaga on tase ikka kõvasti kasvanud.
Igal juhul olen järgmisel võimalusel stardis, kahjuks küll mitte septembris, aga järgmine aasta.
Mägilasega koostöö ka peaaegu klappis, tuli küll paar valet otsust mille peale läks julgelt terve tund raisku. Järgmine kord oleme targemad.
Jah ka meie ei vaadanud kella kui stardist minema lendasime. Hiljem sai korraldajatelt järgi uuritud..

Ja muidugi üks asi veel, et laudteid ei taha enam väga pikka aega näha :D

[Muudetud: 8-6-2009 reiner]
Lower your standards and you'll never be disappointed!
Kasutaja avatar
siim789
Foorumi kasutaja
Autod: Vaz 2107 90a, Ford Taunus 81a, BMW e39 530dA Touring 00a

Postitus Postitas siim789 »

Päris vägev üritus järjekordselt :D Meeldis see, et punkte oli natuke lihtsam leida, kui eelnevatel aastatel. Metsavahelised teed olid samuti vägevad. Mina kahjuks erilisi kiirusi ei julgenud ja samas ka ei raatsinud madala 45 profiiliga rehvi tõttu eriti arendada ja enamasti asus spidol nii 50-60km/h. Oli ka paar ärevat hetke mõnes kohas, kus kahe masina vahele jäid mõned sentimeetrid ainult, aga õnneks midagi hullu ei juhtunud. Kaardilugejad töötasid kah enamasti hästi... mõned mõõdasõidud olid, aga see on täitsa loomulik:spin ja seetõttu sai edasi-tagasi päris mitu korda ühte ja sama teed sõidetud. Eks järgmine kord oleme targemad ja plaanime oma teekonda paremini;)
Igaljuhul, kui võimalik on võtan osa ka järgmisest taolisest üritusest:P

Üks pilt siis kah meie ekipaazist. Mina, ToM ja põhi kaardilugeja hendu istub fotoka taga.Pilt
m
Mikk
Ladaklubi Liige
Autod: VIS 23464-10

Postitus Postitas Mikk »

Nii ja nagu ma kartsingi... olin kokkulugedes mõnedel võistkondadel mõned read vahele jätnud. Sai Ronnile eksta rõhutatud, et ta kindlasti selge peaga üle loeks. Siirad vabanused kõigi ees, kes nüüd kõrgematele kohtadele platseerusid. Eriti vabandan, aga Mel-li, Kaire ja Eltsi ees. Üritan kohe kui võimalik teile tehtud ülekohtu korvata.
Vähemalt sain nüüd enda orienteerumiseks hea vihje... arvutamine tuleb jätta arvuti jaoks.
Ronn lisab varsti õige punkti tabeli.
Päikest ja ärge pikka viha pidage.
Kasutaja avatar
Ronn
Ladaklubi Juhatus
Autod: 21043 - 2.0L
Kontakt:

Postitus Postitas Ronn »

Suured tänud ka minu poolt kõikidele kes kohale tulid. Punktide kokku liitmisel tuli suure kiiruga ka arvutamis vead sisse. Suured vabandused ka siitpoolt kõikidele kes selles osas kannatada said. Kontrollisin nüüd mitukorda üle ja siin on lõplik edetabel:

Pilt

[Muudetud: 9-6-2009 Ronn]
m
Mel
Ladaklubi Liige
Autod: 3x fwd, 5x rwd

Postitus Postitas Mel »

Pole hullu, tegijal ikka juhtub.
Aga kenam koht nüüd jah:)
Kasutaja avatar
VäikeMägilane
Foorumi kasutaja
Autod: 2107R, Niva, VFTS
Kontakt:

Postitus Postitas VäikeMägilane »

Tervitus,

Minul oli see üritus elus üks uus kogemus. Nii koht ise kui ka võistluse tüüp olid esmakordsed - ja mulle meeldisid mõlemad väga väga. kahju oli muidugi et kaardiga ei mõistnud ümber käija, jalad joosta ei jaksanud ja muidugi peab ka vaakumiga karpat süüdistama, mis ei lasknud meil vahepeal isegi kohalt minna... aga teistpidi võttes, siis sai Reineriga arvutuslikult ca 6km joostud ja mõned meetrid ka kõnnitud, imelist eestimaad nähtud (tetre, oravat, kuklasi, rabajärvel varte ja kummalise kujuga ouid 7/6 punkti tagaajades, semjorkaga aga ca 75km sõidetud, isegi seal, kus mitte ükski teine võistleja ei käinud :) (Eesti tundras, kus ei jäänud palju puudu et olekski veel praegu seal).

Täname ka mõistlike kaasvõistlejaid, kes ka väheke teeäärde hoidsid, mitte nagu üks jeep (mitte osavõtja) kes siiski meid kraavi pervele sundis.

Niipalju trenni oma kehale pole juba ammu saanud ja seega ei jõua ära oodata millal uus orienteerumine toimub.
Seega olid korraldajad minuarust väga hästi hakkama saanud-müts maha.

head soovitused siin ka juba kõlanud, et asja huvitavamaks, ohutumaks muuta... Rojevi ekipaa?i kiirused on mullegi hirmuäratavad:) aga näitab et saab küll siksiga metsavahel sõita.

Igatahes olen ka mina olude sunnil vahetamas ?arniire ja stabika pukse ja ka velgesid sirgestama ning ka 1 amort andis saba ja karpa vahetus samuti...ajaa, natuke õli ka tuleb juurde valada:)

Hea meel oli näha historiku masinaid ja ka uljast 03-e ekipaa?i - kes meid ka tolmuga kostitasid - üldse oli seekordsel üritusel juba arvestav kogus sigulle, mille üle samuti hea meel.

Kõike head
Festina lente!
Kasutaja avatar
logman
Ladaklubi Liige
Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
Kontakt:

Postitus Postitas logman »

Algselt postitas: VäikeMägilane Rojevi ekipaaži kiirused on mullegi hirmuäratavad:) aga näitab et saab küll siksiga metsavahel sõita.
See spidopilt tehtud tegelikult juba koduteel enne Arkma risti. Seal sai maanteelõik paar aastakest tagasi sileda katte ning piloot otsustas pisut lõõre puhastada.
Orienteerumistrassil me ikka nii hullu ei pannud v.a. Tammsaare talu juurest finishi poole kimades. Siis taheti küll ära tappa, mul oli hirm juba nahas, hakkasin kõvasti karjuma :kuri ja seepärast zaiku muhvikust maha jäimegi :D. Ei meeldi lihtsalt sellistel käänulistel ja väga piiratud nähtavusega lõikudel eessõitja tagumikku imetleda ise neljakesi autos olles. Rehv ei pea niigi ja kui zaiku oleks puusse pannud, siis sellise pikivahega poleks ka meie pidama saanud.
Turvalisus ennekõike, kiiruse vastu pole mul midagi. Lollusi elus tehtud küll: http://www.janka.planet.ee/Pauk.jpg
Just käänulisel metsateel sündinud lugu, auto tolleaegne omanik istub klahvide taga kui seda postitust siia kirjutab.
Kasutaja avatar
ProZ
Foorumi kasutaja
Autod: vaz2103 (1974), zaz965A (1967), iz-350 (1950)

Postitus Postitas ProZ »

No vinge, meil saigi kohapeal nalja visatud, et naised ei oska ikka õigel ajal lõpetada - et eelmisel aastal olime eelviimased ja kohe pidime tagasi tulema, et ikka kaela saada. Aga näe - "kaitsesime" tiitlit:lol Ja kõige lahedam ei olnud pärast üritust küsimus, et kuidas läks, vaid konkreetne küss: "Mitmendaks naistest jäite?". Küll sellele oli hea vastata!!!

Jääme järgmist korda ootama!;)
Sõida, aga ära mölise
Kasutaja avatar
VäikeMägilane
Foorumi kasutaja
Kontakt:

Huuh, esiti mõtlesin et logman ja Co metsavahel sellised numbrid spidokale tekitasid...ega kiirused suured polnudki, sest kurv oli kurvis ja auk augus...

Loodame et järgmisel üritusel on veel rohkem ekipaa?e (kasvõi tsiklitega:)
Festina lente!
Kasutaja avatar
acks
Foorumi kasutaja
Autod: Osalesin ladaklubi autoorienteerumisel

Postitus Postitas acks »

Tänud ka minu poolt. Oli tõesti huvitav pühapäev ning mul on hea meel, et ma üsna juhuslikult Ladanaiskonna kutsel ühe teise L tähega autoga rajale läksin.

Sai sõidetud (maanteel läksid kiirused kohe mõõtkavast välja, mistõttu tuli päris mitme kiltsane ring), sai joostud (kes kurat paneb autoorienteerumisel punkti keset raba??? :D), sai otsitud üksi (kas keegi veel punkti nr 24 kätte sai?), sai otsitud kambakesi (põllukivi my ass :D).

Auto pidas vastu ning lähem kokkupuude teiste L-idega jäi ka suhteliselt pikkade sekundimurdosade ja päris mitme sentimeetri kaugusele :D

Ühesõnaga suured tänud korraldajatele, teistele ekipaa?idele ja tublidele kaardilugejatele. Hea meelega osaleks ka järgmistel autoorienteerumistel, kuni mu sõiduriist kvalifitseerub ;)

Lõpetuseks pildike võistluselt. Chill aasal :)

Pilt
h
heiki22
Foorumi kasutaja
Autod: 2107,2106 , Focus , Gixxer

Postitus Postitas heiki22 »

Suured tänud organisaatoritele !
Väga super üritus oli ! Teed olid kurvislised ja kitsad mis tegi liikumise huvitavaks .Tehnika pidas ka vastu väljaarvatud pena paak ,mis hakkas lekkima.Selle tõttu ei saanud kauemaks afterpartyle jääda. Auto alla pole veel jõudnud , eks paistab mis üllatused seal ees ootavad.Ootan huviga sügisel toimuvat orienteerumist.
u
uzzac
Foorumi kasutaja
Autod: Volvo S40

Postitus Postitas uzzac »

volvo remondiarve tuli 2500.- tuuri :)
Kasutaja avatar
Kytt
Ladaklubi Juhatus
Autod: 4x2102, Jeep & Toyota

Postitus Postitas Kytt »

Algselt postitas: uzzac
siis läks ju isegi hästi, mul eelmine aasta jäi opeli remondiarve samasse suurusjärku, ainult selle vahega, et mina ei võistelnud ega sõitnud aja peale vaid ainult korraldasin ;)

[Muudetud: 15-6-2009 MUST KYTT]
Kasutaja avatar
zajetz
Ladaklubi Liige
Autod: 4x 2101x ; 626 ; Auris hybrid

Postitus Postitas zajetz »

Algselt postitas: MUST KYTT
Algselt postitas: uzzac
siis läks ju isegi hästi, mul eelmine aasta jäi opeli remondiarve samasse suurusjärku, ainult et selle vahega, et mina ei võistelnud ega sõitnud aja peale vaid ainult korraldasin ;)

[Muudetud: 14-6-2009 MUST KYTT]
Kütt, opel peabki rohkem lagunema.

[Muudetud: 15/6/2009 zajetz]
Kasutaja avatar
VäikeMägilane
Foorumi kasutaja
Kontakt:

tööraha ei tea, aga juppe läks ca 1000eest, velgesid pole veel sirgu ajanud.

aga natuke tahab enne talve kindlasti ka värvi saada...
Festina lente!
Vasta