Odavalt toonklaasi!?

Odavalt toonklaasi!?

Välimusega ja salongiga seonduvad teemad
Vasta
i
IceMan
Foorumi kasutaja
Autod: Lada 05

Odavalt toonklaasi!?

Postitus Postitas IceMan »

et kuna ma ei leidnud teemat või ei otsinud piisavalt siis oleks hea teada kust saab odavalt klaase kiletada?

[Muudetud: 2-1-2009 IceMan]

[Muudetud: 2-1-2009 IceMan]
m
moosmoosik
Foorumi kasutaja
Autod: ei ainsatki ladat enam !

Postitus Postitas moosmoosik »

nädalalõpus lähed autoturule ja ostad sealt toonimiskilet. ei maksa kuigi palju seega saad harjutada ka näputööd s.t. kui välja ei tule siis tõmmad maha ja paned uuesti.
teistele niipalju et ärge hakake siin jutustama kui sitt on kadaka kile ja kui head on teised kiled. ME TEAME JUBA SEDA. saab ka selle kadaka kilega norm tulemuse kui tahtmist on !!!
Kasutaja avatar
Kytt
Ladaklubi Juhatus
Autod: 4x2102, Jeep & Toyota

Postitus Postitas Kytt »

mina lasin oma autol klaasid toonida windrox“is pärnu maanteel.

[Muudetud: 3-1-2009 moosmoosik]
Kasutaja avatar
juss
Foorumi kasutaja
Autod: 2106/2101/2X21011/VTR1000(streetfighter)

Postitus Postitas juss »

Kõige odavam toon on kui võtad purgi musta aerosooli ja lased aknad üle!
Kas need odavad kiled mitte ära ei pleeku?
Kipuvad neile ka vist õhumullid alla jääma.

Mina igaljuhul ei viitsi hakata selle kilega jamama! Tuleb klaasidega minna vastavasse kohta kus kiletatakse.
Kui rääkida oskad siis saad ikka tunduvalt odavamalt kui on klaasid endal küljest võetud.

Ilmselt tuleb endalgi varsti minna klaase toonima. Eks ma annan teada mis hinnaga saab küljest kruvitud klaasid toonida!
m
moosmoosik
Foorumi kasutaja
Autod: ei ainsatki ladat enam !

Postitus Postitas moosmoosik »

loll jutt suhu tagasi klaaside ülevärvimisest musta aerosooliga. tänavale sa ju nii ei lähe,arvatakse et mingi loll sõidab.
pleekivad nad kõik rohkemal või vähemal määral. aga mullijutt on samuti jama,kõik oleneb ikka kleepimisest. hea kilega võid ka mullid sisse jätta.
Kasutaja avatar
zajetz
Ladaklubi Liige
Autod: 4x 2101x ; 626 ; Auris hybrid

Postitus Postitas zajetz »

Korralik koht ja hea kvaliteediga tehakse. Skoda kõik uued autod näiteks kiletatakse seal.

http://redford.ee/kiled.htm
Kasutaja avatar
siim789
Foorumi kasutaja
Autod: Vaz 2107 90a, Ford Taunus 81a, BMW e39 530dA Touring 00a

Postitus Postitas siim789 »

Minul kah tagumised küljeklaasid selle nn. kadaka kilega toonitud, ostsin seda mingist suvalisest Prismast. Esimest korda katsetasin seda tööd üldse. See klaas, mida esimesena tegin, sinna jäid mõned mullikesed, aga teised juba täitsa normaalsed. Väljast vaadates ei pane neid paari mulli kah suurt tähele;)

Aga muidu kile pakendil juhend olemas kuidas seda paigaldada. Lisaks juhendile nii palju kui mulle foorumitest on silma jäänud soovitatakse mingit vee ja fairy segu kasutada pihusti pudeliga ja veel pakis kaasas olevale plastkaabitsale panna ümber kiletükk, et nühkides ära ei kraabiks kilet. Kindlasti tuleks klaasid eemaldada, muidu ei saa ilusti panna. Ja tagaklaasi mina ei hakanud üritamagi, kuna kumerat klaasi pidi üsna sant olema ise kiletada, samas ei viitsinud seda küljest ära kah kiskuma hakata.

Kogu see katsetus läks maksma u. 150eek kile eest ja pool päeva nokitsemist (akende eemaldamine, kiletamine, tagasipanek).

[Muudetud: 2-1-2009 siim789]
k
krysto
Foorumi kasutaja
Autod: Sebring 2.7

Postitus Postitas krysto »

väike soovitus et vesi oleks leige mitte külm ja fairy segu on väga hea.Kraabitsale tõesti nagu siim789 ütles et panna kas just kiletükk,ise kasutasin mäkaiveri teipi .Tuleks soojendada fööniga samal ajal klaasi , kui vett ja mulle välja lükkad.
d
darts
Foorumi kasutaja
Autod: 05 vfts

Postitus Postitas darts »

tagumise osa kiletamis eest olen võttnud 1200eek.töö koos kilega .olen klaase toonind juba vast 10 aastat ja päris lahe on lugeda eel pool toodud varjante kilede ja kiletamise kohta vahava:)
w
wirx89
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas wirx89 »

valgas saab tagumise osa lasta teha 500.-:D ja muidugi ise saab ka hakkama ju
t
Tulp2
Foorumi kasutaja
Autod: Vaz 2105, 2101

akende eemaldamine

Postitus Postitas Tulp2 »

Algselt postitas: siim789
Minul kah tagumised küljeklaasid selle nn. kadaka kilega toonitud, ostsin seda mingist suvalisest Prismast. Esimest korda katsetasin seda tööd üldse. See klaas, mida esimesena tegin, sinna jäid mõned mullikesed, aga teised juba täitsa normaalsed. Väljast vaadates ei pane neid paari mulli kah suurt tähele;)

Aga muidu kile pakendil juhend olemas kuidas seda paigaldada. Lisaks juhendile nii palju kui mulle foorumitest on silma jäänud soovitatakse mingit vee ja fairy segu kasutada pihusti pudeliga ja veel pakis kaasas olevale plastkaabitsale panna ümber kiletükk, et nühkides ära ei kraabiks kilet. Kindlasti tuleks klaasid eemaldada, muidu ei saa ilusti panna. Ja tagaklaasi mina ei hakanud üritamagi, kuna kumerat klaasi pidi üsna sant olema ise kiletada, samas ei viitsinud seda küljest ära kah kiskuma hakata.

Kogu see katsetus läks maksma u. 150eek kile eest ja pool päeva nokitsemist (akende eemaldamine, kiletamine, tagasipanek).

[Muudetud: 2-1-2009 siim789]

Terevist, ei hakanud uut teemat tegema, kuid samas sooviks teada saada, kuidas täpselt neid aknaid eest ära saab?
Kas leidub keegi, kel piisavalt tarkust ja viitsimist, et seda jagada?
Vasta