Odavalt toonklaasi!?
Odavalt toonklaasi!?
Odavalt toonklaasi!?
et kuna ma ei leidnud teemat või ei otsinud piisavalt siis oleks hea teada kust saab odavalt klaase kiletada?
[Muudetud: 2-1-2009 IceMan]
-
mmoosmoosik
- Foorumi kasutaja
- Autod: ei ainsatki ladat enam !
nädalalõpus lähed autoturule ja ostad sealt toonimiskilet. ei maksa kuigi palju seega saad harjutada ka näputööd s.t. kui välja ei tule siis tõmmad maha ja paned uuesti.
teistele niipalju et ärge hakake siin jutustama kui sitt on kadaka kile ja kui head on teised kiled. ME TEAME JUBA SEDA. saab ka selle kadaka kilega norm tulemuse kui tahtmist on !!!
teistele niipalju et ärge hakake siin jutustama kui sitt on kadaka kile ja kui head on teised kiled. ME TEAME JUBA SEDA. saab ka selle kadaka kilega norm tulemuse kui tahtmist on !!!
- juss
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2106/2101/2X21011/VTR1000(streetfighter)
Kõige odavam toon on kui võtad purgi musta aerosooli ja lased aknad üle!
Kas need odavad kiled mitte ära ei pleeku?
Kipuvad neile ka vist õhumullid alla jääma.
Mina igaljuhul ei viitsi hakata selle kilega jamama! Tuleb klaasidega minna vastavasse kohta kus kiletatakse.
Kui rääkida oskad siis saad ikka tunduvalt odavamalt kui on klaasid endal küljest võetud.
Ilmselt tuleb endalgi varsti minna klaase toonima. Eks ma annan teada mis hinnaga saab küljest kruvitud klaasid toonida!
Kas need odavad kiled mitte ära ei pleeku?
Kipuvad neile ka vist õhumullid alla jääma.
Mina igaljuhul ei viitsi hakata selle kilega jamama! Tuleb klaasidega minna vastavasse kohta kus kiletatakse.
Kui rääkida oskad siis saad ikka tunduvalt odavamalt kui on klaasid endal küljest võetud.
Ilmselt tuleb endalgi varsti minna klaase toonima. Eks ma annan teada mis hinnaga saab küljest kruvitud klaasid toonida!
-
mmoosmoosik
- Foorumi kasutaja
- Autod: ei ainsatki ladat enam !
- zajetz
- Ladaklubi Liige
- Autod: 4x 2101x ; 626 ; Auris hybrid
Korralik koht ja hea kvaliteediga tehakse. Skoda kõik uued autod näiteks kiletatakse seal.
http://redford.ee/kiled.htm
http://redford.ee/kiled.htm
- siim789
- Foorumi kasutaja
- Autod: Vaz 2107 90a, Ford Taunus 81a, BMW e39 530dA Touring 00a
Minul kah tagumised küljeklaasid selle nn. kadaka kilega toonitud, ostsin seda mingist suvalisest Prismast. Esimest korda katsetasin seda tööd üldse. See klaas, mida esimesena tegin, sinna jäid mõned mullikesed, aga teised juba täitsa normaalsed. Väljast vaadates ei pane neid paari mulli kah suurt tähele;)
Aga muidu kile pakendil juhend olemas kuidas seda paigaldada. Lisaks juhendile nii palju kui mulle foorumitest on silma jäänud soovitatakse mingit vee ja fairy segu kasutada pihusti pudeliga ja veel pakis kaasas olevale plastkaabitsale panna ümber kiletükk, et nühkides ära ei kraabiks kilet. Kindlasti tuleks klaasid eemaldada, muidu ei saa ilusti panna. Ja tagaklaasi mina ei hakanud üritamagi, kuna kumerat klaasi pidi üsna sant olema ise kiletada, samas ei viitsinud seda küljest ära kah kiskuma hakata.
Kogu see katsetus läks maksma u. 150eek kile eest ja pool päeva nokitsemist (akende eemaldamine, kiletamine, tagasipanek).
[Muudetud: 2-1-2009 siim789]
Aga muidu kile pakendil juhend olemas kuidas seda paigaldada. Lisaks juhendile nii palju kui mulle foorumitest on silma jäänud soovitatakse mingit vee ja fairy segu kasutada pihusti pudeliga ja veel pakis kaasas olevale plastkaabitsale panna ümber kiletükk, et nühkides ära ei kraabiks kilet. Kindlasti tuleks klaasid eemaldada, muidu ei saa ilusti panna. Ja tagaklaasi mina ei hakanud üritamagi, kuna kumerat klaasi pidi üsna sant olema ise kiletada, samas ei viitsinud seda küljest ära kah kiskuma hakata.
Kogu see katsetus läks maksma u. 150eek kile eest ja pool päeva nokitsemist (akende eemaldamine, kiletamine, tagasipanek).
-
tTulp2
- Foorumi kasutaja
- Autod: Vaz 2105, 2101
akende eemaldamine
Algselt postitas: siim789
Minul kah tagumised küljeklaasid selle nn. kadaka kilega toonitud, ostsin seda mingist suvalisest Prismast. Esimest korda katsetasin seda tööd üldse. See klaas, mida esimesena tegin, sinna jäid mõned mullikesed, aga teised juba täitsa normaalsed. Väljast vaadates ei pane neid paari mulli kah suurt tähele;)
Terevist, ei hakanud uut teemat tegema, kuid samas sooviks teada saada, kuidas täpselt neid aknaid eest ära saab?
Kas leidub keegi, kel piisavalt tarkust ja viitsimist, et seda jagada?