Otsereportaaz minu töökohast:
Käisin kaks tundi tagasi linnas...keskmine üleüldine liikluskiirus oli 25 km/h...õudne...talv tuli ju

Ümber Kaubamaja, sai rahulikult 30 km/h külg ees sõita...lahe...lumi...

Jõudsin tagasi Nõmmele, ning poes käies nägi igausugu kultuurikihte, kes lumevarju olid otsima tulnud...aga olgem tolerantsed selle koha pealt...
Kuna talvehooldus oli iseenesestmõistetavalt veel tegemata, siis vaba hetke ära kasutades, põikasingi tööjuurde, et uksetihendid jne ära määrida ja muidu tubli olla...
Ukseni jõudmiseks tuli ainult üks kord auto lumest välja kaevata...
Ahjaa...praeguse kirjutamishetkeni, polnud ma veel mitte ühtegi lumesahka näinud... Tallinn on talveks valmis...

Nii...sain oma auto üles sulatatud ja pestud, kustud kammitud ning mõtlesin, et nüüd on paras aeg siis jeed tõmmata...
Minema ma hakkasin 45 minutit tagasi ning nüüd kus arvuti taga istun ja kirjutan, siis selleks hetkeks olin ma jõudnud töökoja ukse eest nurgani, kuhu on jämedalt 25 meetrit...
Nüüd istun ja ootan Zajetzit, kes lubas tulla ja välja sikutada...
Ahjaa...Zajetz olla ennist ühte ukerdavat ja kohe-kohe kinni jäävat sahka näinud....
Tallinn ON talveks valmis

Kuidas teil üle Eesti sellise vahva talveilmaga liiklemine sujub...?
Muideks sõber, kes lõuna paiku Leetu sõitis, ütles, et esimest lumesahka nägi tema alles peale peale Pärnut....