21063 pumpz 1985

21063 pumpz 1985

Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107

Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.

Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Vasta
p
pumpz
Foorumi kasutaja
Autod: Lada 21063
Kontakt:

21063 pumpz 1985

Postitus Postitas pumpz »

Tere, ma ka nüüd lõpuks registreerisin siia foorumisse. Kaua ma ikka niisama anonüümsena ringi vahin siin :P
Igastahes minu lada pildid on siin

Mootor on tal peal 1.3 51 kw ja väljalaskeaasta siis 1985. Sõitnud olen sellega nüüd suht kolm kuud juba, alguses kui ma ta sain, oli ta täiesti tip-top korras, aga nüüd on mõned asjad puru hakanud minema. Olen tal ära vahetanud juba mõlemad stabika vardad (väiksemad) ja vasaku ülemise LÄÄBA, nagu meil seda nimetatakse :D

Just Lada ostsin sellepärast, kuna ma alles 3 kuud tagasi sain ka load, siis on hea praktikaautoks, aga mida rohkem ma taga sõidan, seda rohkem ta hakkab mulle meeldima, et nüüd on juba autuga väikesed plaanid tekkind, et lasta üle värvida, toonkile taha panna ja kõik muud sellist rullnoka jura :D

A ja üks kõige parem omadus selle auto juures on see ka, et vana omanik on toppind talle peale automaatse tulede sisse/väljalülitamise, nii et see teeb elu kergemaks;)
Ise ostsin ta 6 kiloga.

Aga rohkem ma siin seletada miskit ei oska, õigemini hetkel ei tule meelde mida oleks vaja öelda, nii et kui mingeid küsimusi tekib siis küsige aga ;)

Pole ilus teistele vaatamiseks ülesse riputada 5MB suuruseid pilte!!! Tee väiksemaks teine kord!!!

[Muudetud: 25/9/2008 viaccess]Pilt
Kasutaja avatar
viaccess
Foorumi kasutaja
Autod: 2101, Izh Jupiter 5, Vis 23464
Kontakt:

Postitus Postitas viaccess »

Mis siin ikka öelda, järjekordne pärl langenud rullnokka ohvriks. Ei näe mõtet perfektset tehase värvi üle plätserdada. Rullnokka tuuningut teed küll, hiljem ostad bemmi ja seda rikutud pilli enam keegi ei taha ja rändab ta kuusakoskisse... Kurb, võimalik et pakun üle aga 90% juhtudel stsenaarium selline....
Jupid Venemaalt!
p
pumpz
Foorumi kasutaja
Kontakt:

Esiteks: See pole tehasevärv
Teiseks: See pole kaugeltki perfekte, kui sa lähedalt näeksid, siis saaksid aru et ikka päris paljudes kohtades on värv maha tulnud ja vanat värvi on näha.

Aga väga tore teada et tulen siia ja sul on terve mu elulugu teada, et mis auto ma järgmisena ostan ja värki. Tubli ! (Y)
Kasutaja avatar
skizoteq
Foorumi kasutaja
Autod: Sest olen paandunud ladafänn

Postitus Postitas skizoteq »

irw .... via rahu . Kõigile ei meeldi originaali lähedased autod ja kui poiss endale toonkile paneb ja ülelaseb värvida mis sellest halba saakski olla siis ta teeb juba arvatavasti ka keretöidki ju kui midagi on. Muidu tundub täitsa korras masin nii et hoia teda siis ;)
v
VAZ
Foorumi kasutaja
Autod: 21063

Postitus Postitas VAZ »

Via räägib nii, kuidas asi tegelikult on.
Aga muidugi, eks ise otsustad.
Uutest CCCP aegsetest BA3-i varuosadest huvitatud.
c
carl93
Foorumi kasutaja
Autod: vaz 2103

Postitus Postitas carl93 »

Mina leian samas et seda masinat mõtetu originaaliks jätta kuna auto pole piisavalt vana.Kui midagi oiginaaliks jätta siis juba mõni vana mustang või ming vana mosse.:)aga jah las omanik teeb mis tahab.Ma pole väitnud et lada originaalina kole ikka päris ilus.Aga selle jaoks peaks olema kere supper.
carl-steven berg
Kasutaja avatar
GTA
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas GTA »

Ma soovitaks OMA vitsadest õpitud tarkust: kui tahad sigulliga talvel, suvel, kevadel - vahet pole millal - sõita, peaks esmajärjekorras asjaliku roostetõrjega tegelema, muidu pole varsti metalligi, mille peale värvida. See töö tehtud, säilib auto mõnda aega kauem. Kui tuunig tehtud, autost isu täis võid ta siis veel täisväärtusliku autona (mitte vanametallina) edasi müüa. Või kui Lada-pisik ikkagi sisse jääb ja soov autot edasi arendada, hobisõidukina kasutada ajal kui uue masina näiteks hankima peaksid , ei pea hakkama uut klassikut tikutulega otsima, sest vana läbi ussitanud juba on.

Ma pole mingi kriitik, auto ongi imo sõitmiseks ja peabki sõitma. Aga Ladaga sõitmine hakkab selles mõttes luksuseks muutuma, et neid on järjest vähem. Et kui auto on vähegi normaalse kerega, siis hoolda ja kaitse seda kah, mitte ära kuluta oma auru ainult uuele värvile ja oma käe järgi tegemisele: jääb ta sulle omale silmarõõmuks või tahad kunagi nö. "teatepulga" edasi anda on tal veel elulootust.

Ma muidu ei kirjutaks nii pikalt, aga paistab viisakas auto, eriti 6k eest, aga ära võta seda siis kui odava liikurina ja mingi õppematerjalina vaid väljasureva liigi esindajana, mis tahab poputamist:D Edu edaspidiseks!
Meskimeni seadus - Kunagi pole aega teha midagi korralikult aga alati on aega ümber teha
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
a
ando
Ladaklubi Liige
Autod: 2101, 2102, 2108, Niva; Skif

Postitus Postitas ando »

Olen omanikuga rääkinud, asjalik kutt. Auto on eelmise omaniku poolt moditud veidi, seepärast ei saa ette heita, kui ka uus omanik midagi teeb. Peaasi, et teeks midagi. Ilus auto on küll, veidi nokkimist ja hea küll. ;) Noorele esimeseks autoks sobib, ei saagi ju eeldada, et kõigil on sigull hobisõitudeks. Peace!
Jõud taga, peab minema.
p
pumpz
Foorumi kasutaja
Kontakt:

Thx teile kes te aru saite, mida ma üritasin edasi öelda. Ehk siis üritasin selgeks teha et välimuse poole pealt on plaanid umbes sihukesed, aga auto tuleb enne muidugi ilusti korda teha. Praegu tasapisi kogun papi kokku et saaks ta viia lõpuks remonti, sest põhja alt koliseb nii hullult, et ma ei julge väga palju sõita ka, kardan et võib veel hullemaks minna :D

A ma räägin teile siis ühest naljakast juhtumist ka juba, et ükskord oli üks tüdruk kes tahtis tanklasse alkoholi ostma minna, aga siis talle pakuti välja et lähme käime sigulliga ära, aga see piff muidugi lausus sellise kuldse lause et "kas sa teed nalja vä, mina küll sigulliga ei sõida, see rikub mu maine ära ju" ja peale seda saatsin ma selle tüdruku lihtsalt "seenele" ja iga päevaga väärtustan ma seda autot aina rohkem;) Pluss veel ta aitab mul eristada normaalsed tüdrukud bimbodest.

[Muudetud: 9-26-2008 Priidic]
c
carl93
Foorumi kasutaja
Autod: vaz 2103

Postitus Postitas carl93 »

Pluss veel ta aitab mul eristada normaalsed tüdrukud bimbodest. :D:D:D:D:D:D see on küll õige mis vahet kas siks või bemm.Bemmi maine on jalaga nii ära trambitud:D
carl-steven berg
p
pumpz
Foorumi kasutaja
Kontakt:

Sai siis parandatud eile seda pilli natuke, ehk siis
+tagumised amordid vahetatud (panin Niva amordid)
+tagumine stabika varras vahetatud (eelmine oli pooleks)
+piduri vooliku ja torud ja paremapoolse silindri sai vahetatud, nüüd pidurid ikka mõnuga paremad ;)
+pluss veel mõningad pisiasjad

Aga järgmine nädal siis vahetan siduri survelaagri ära, sest praegune on omadega läbi vist, nagu häälest on aru saada.

Vot :P
s
sten
Foorumi kasutaja
Autod: -

Postitus Postitas sten »

auto kõrgeks ei läinud ve?
p
pumpz
Foorumi kasutaja
Kontakt:

ei läinud :)
r
Raxo
Foorumi kasutaja
Autod: 2101 '72 | Chevy '00 | Hornet '01 | Scania '97
Kontakt:

Postitus Postitas Raxo »

Algselt postitas: pumpz
+tagumine stabika varras vahetatud (eelmine oli pooleks)
Vaevalt, et stabika varras?
v
VAZ
Foorumi kasutaja
Autod: 21063

Postitus Postitas VAZ »

Reaktiivvarras pigem jah.
Uutest CCCP aegsetest BA3-i varuosadest huvitatud.
t
tghg
Foorumi kasutaja
Autod: Informatsioon
Kontakt:

Postitus Postitas tghg »

Pluss veel ta aitab mul eristada normaalsed tüdrukud bimbodest.
Nii on lihtsalt!

Kuid siiski jah kuula targemate ja vanemate inimeste soovitusi ning hoia ja poputa seda masinat! Hetke seis tundub päris hea olevat!
Kasutaja avatar
SexSix
Foorumi kasutaja
Autod: 013

Kahtlused.

Postitus Postitas SexSix »

Mul on millegipårast kahtlused,et see auto on siiski orginaalvårvi.Esi- ja tagaklaasitihendi kiilud kuidagi våga håsti istuvad?
t
tghg
Foorumi kasutaja
Autod: Informatsioon
Kontakt:

Postitus Postitas tghg »

Algselt postitas: SexSix
Mul on millegipårast kahtlused,et see auto on siiski orginaalvårvi.Esi- ja tagaklaasitihendi kiilud kuidagi våga håsti istuvad?

Mõtlesin ise just sama asja peale...Enda masin eelneva omaniku poolt ülevärvitud ning tihendi kiilud ebakorrektselt paigaldatud.
Vasta