Igastahes minu lada pildid on siin
Mootor on tal peal 1.3 51 kw ja väljalaskeaasta siis 1985. Sõitnud olen sellega nüüd suht kolm kuud juba, alguses kui ma ta sain, oli ta täiesti tip-top korras, aga nüüd on mõned asjad puru hakanud minema. Olen tal ära vahetanud juba mõlemad stabika vardad (väiksemad) ja vasaku ülemise LÄÄBA, nagu meil seda nimetatakse

Just Lada ostsin sellepärast, kuna ma alles 3 kuud tagasi sain ka load, siis on hea praktikaautoks, aga mida rohkem ma taga sõidan, seda rohkem ta hakkab mulle meeldima, et nüüd on juba autuga väikesed plaanid tekkind, et lasta üle värvida, toonkile taha panna ja kõik muud sellist rullnoka jura

A ja üks kõige parem omadus selle auto juures on see ka, et vana omanik on toppind talle peale automaatse tulede sisse/väljalülitamise, nii et see teeb elu kergemaks;)
Ise ostsin ta 6 kiloga.
Aga rohkem ma siin seletada miskit ei oska, õigemini hetkel ei tule meelde mida oleks vaja öelda, nii et kui mingeid küsimusi tekib siis küsige aga

Pole ilus teistele vaatamiseks ülesse riputada 5MB suuruseid pilte!!! Tee väiksemaks teine kord!!!
[Muudetud: 25/9/2008 viaccess]