õlisurve liiga madal
õlisurve liiga madal
-
mm-rally
- Foorumi kasutaja
- Autod: vaz 2106, AZLK 2140, Bmw318
õlisurve liiga madal
Tere,probleem siis selline et sai võetud kapremonditud 1,3 mootor ja pandud autole peale.Vahetatud sai ka õli aga kui esimest korda mootori käima sain siis tundusm, et õlisurve liiga madal.Tühikäigul küll õlituli põlema ei läinud aga pöörete tõustes ka midagi ei muutu.Vahetasin siis ära õlipumba,mis oli ennem täitsa töötava mootori peal aga ikka mitte midagi.Õlirõhu andur on ka sama,mis oli eelmise mootori peal.
Äkki oskab keegi aidata,kodusolevat kirjandust uurides eriti targemaks ma ei saanud.
Äkki oskab keegi aidata,kodusolevat kirjandust uurides eriti targemaks ma ei saanud.
Pane mehhaaniline õlimanomeeter järgi, vaata, mis reaalselt surve on.
Meskimeni seadus - Kunagi pole aega teha midagi korralikult aga alati on aega ümber teha
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
Areta ise mingi ajutine lahendus, leiad ehk mingi õlivooliku mille stutserid sobiks nii manomeetri kui mootori keermega. Manomeetriks sobib väga hästi midagi vene põllumajanduslikku.
Meskimeni seadus - Kunagi pole aega teha midagi korralikult aga alati on aega ümber teha
-
mm-rally
- Foorumi kasutaja
- Autod: vaz 2106, AZLK 2140, Bmw318
sellise õlisurvega on kõik ok,muide ma ise leidsin ka omal õlisurve jama üles.Sai siis külge krutitud mehaaniline manomeeter ja ikka oli surve lahja,mingi 2000 pöörde juures oli mingi 0,8 bari ja seda külma mootoriga.Sai siis pead kratsitud ja lõpuks mõtlesin et õli ju tuleb karterist,läheb edasi läbi pumba filtrisse...ja siis kruttisisn mingi vana äravahetatud filtri külge ja asi ants,õlisurve normaalne.Ostsin siis uuesti uuefiltri ja saingi asja korda.Kusjuures see eelmine õlifilter oli ka tutikas.
Aga tänud kõigile kes aitasid!
Aga tänud kõigile kes aitasid!
Mul omal paari õlifiltriga selline lugu olnud, et klapp laseb läbi. Tunneb ära nii, et külmalt käivitatud mootor hakkab kõvasti lagisema, max 3-4 sekundit, sest õli on alla vajunud
Mul täpselt sama asi. Kindel, et õli filtriklapp, õlipump süüdi pole?Algselt postitas: GTA
Mul omal paari õlifiltriga selline lugu olnud, et klapp laseb läbi. Tunneb ära nii, et külmalt käivitatud mootor hakkab kõvasti lagisema, max 3-4 sekundit, sest õli on alla vajunud
[Muudetud: 9-9-2010 MuKi14]
Tervst,
Ei teagi kas mul on põhjust muretsemiseks aga 1,6 mootor annaba tühikäigul 0 lähedast õlisurvet ja kuskil 3000 pöörde juures on asi 2 lähedal.. väga nadi kuidagi. Uus täissünteetiline äli ja uus ülifilter on peal (SCT).
Võiks see olla ok?
Ostsin selle mootori phe ladaklubi kasutaja käest ja väitis, et 5000km tagasi mootoris remont tehtud (k.a. uued kolvid)
Ei teagi kas mul on põhjust muretsemiseks aga 1,6 mootor annaba tühikäigul 0 lähedast õlisurvet ja kuskil 3000 pöörde juures on asi 2 lähedal.. väga nadi kuidagi. Uus täissünteetiline äli ja uus ülifilter on peal (SCT).
Võiks see olla ok?
Ostsin selle mootori phe ladaklubi kasutaja käest ja väitis, et 5000km tagasi mootoris remont tehtud (k.a. uued kolvid)
Ma usun millegipärast, et SCT süüdi selles. Mingit normaalset kvaliteeti pole. Mul oli filter korralik, kuid sul äkki praak filter.Algselt postitas: makuke
Tervst,
Võiks see olla ok?
.._____
./_____\ -KOPIKAS
(OIIIIIIO)
.U........U
./_____\ -KOPIKAS

(OIIIIIIO)
.U........U