Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Osta ära Sisu ehk siis must põhjavaip ja istmed on passiivses müügis koguaeg.
Aga ladat olen jõudnud väga vähe teha. Tahaks siis vasaku tagumise ukse ka krundi alla ja siledaks saada, ning suurema pahteldusega lõpetada see aasta. Kuna juhiuks on ka selline suht õnnetu, siis olen huvitatud UUEST uksest või siis ukseplekist.
Alguses mõtlesin kiirelt keretööd ära teha ja korras. Aga aina pedantsemaks läheb see tegemine (võimalustel on muidugi piirid). Kevadel üritab mingi pritspahtli ka vähemalt osaliselt selga saada.
Soovitage mingit (neti)poodi kust ma saaks lõpuks kerehermeetikut osta.
Ostan ükskõik mis seisukorras "Togliatti" kirjaga esiebleeme.
Nja,tahtsin oma siksile lukustatavat bensupaagi korki,seal on,aga ütles et too auto sinna, siis vaatame kas sobib,kas siis bensupaagi korgid ja see ava kuhu kork läheb on nii erinev neil?
Algselt postitas: iisak
Alguses mõtlesin kiirelt keretööd ära teha ja korras. Aga aina pedantsemaks läheb see tegemine (võimalustel on muidugi piirid).
Ma tean mida sa tunned:lol, endal oli ka selline mõte aga aeg aina kulus ja kulus ning lõpuks sai aeg otsa ja pidin lihtsalt krundikihi peale laskma, et kogu pahteldustöö mis juba tehtud on luhta ei läheks.
Soovitage mingit (neti)poodi kust ma saaks lõpuks kerehermeetikut osta.
Kuna eile hommikul oli härmastis maas, siis võib selle hooaja minu jaoks lõppenuks lugeda. Järgmine nädal viib talvekorterisse ära ja jääb kevadet ootama.
Kokkuvõtteks võib öelda, et palju sai tehtud, kuid oma laiskus ja pidev pankrot pärssisid tugevamat progressi. Sisse sai laotud 3 autohinda, aga kas see tegelikult üldse tähtis on?
Juhipoolsed uksed lähevad siiski vahetusse, vb ka parem tagumine. Alati võib pakkuda huvitavaid juppe!
Selline ta siis on:
Ei teagi kohe. Alguses sai varuosadeks nagu mõeldud. Kuigi sellel põhi suht läbi tahaks siiski liikuma panna. See annab teise kopika juures vabamad käed.
Sai vahepeal kruvikaga surgitud ja jõutud järeldusele, et pole mõtet keretöid teha. Ühed keretööd pole veel lõppenud ja ei tahaks teist kohe kaela peale võtta omale.
Paremad jupid keerasin küljest ära. Kevadel võtan stanged, laepolstri, klaasid, juhtmestiku jms maha. Samuti plaan sellelt kerelt kõik poldid, mutrid, kruvid kokku koguda ja gavalaanikast läbi lasta.