Kuna varsti tuleb liigutama hakata, et suvel vähemalt värvi alla saaks, siis olen natuke midagi teinud. Foorumist sain põhimõteliselt tasuta uue amordiringi, eks näis kaua need madaldusega vastu peavad. Sai ostetud ka pneunomaatiline taldlihvija, et eeltööd vähegi paremad tuleksid. Valgele kopeikale on ka sõber olemas põhimõtteliselt, peab vaatama kumma enne teen, kas värvin valge ära või lohistan sõbra Lõuna- Eestist koju.
Vaikselt sorteerin ka juppe, mis kõlbaks pärast külge kruvida. Vedasin koju kõik kaasid mis mul on (v.a õiged juhiukse klaasid) kindla plaaniga panna kokku komplekt BOR templiga klaase. Valge enda tihendid jms on peaaegu veatud ja sai juba tagumised kolmnurkklaasid ümber lapatud, AGA..... esimesi kolnurkklaase ei saa kuidagi raami küljest kätte, arvatavasti kuumalt külge pandud. Lõpuks sai tehtud otsus, et külge lähevad samad klaasid, mis seal olid, sest need lihtsalt on peajagu üle teistest.
Nii palju siis selleks korraks minu pseudoprobleemidest

.
PS. ülejäänud klaasid (peaaegu 2 ringi) tahaks maha müüa või vahetada, sest kui kunagi asja sõitma saab, läheb üleliigne kraam utiili. Kõik lakapealsed juba täis ja ei mahu enam.
PS2: Tegelikult ma ei saa ise ka aru, miks ma igasugu originaali-juppe koju vean, kui plaan on ainult väljast algupärane jätta. Mingit sorti haigus vist.

Ostan ükskõik mis seisukorras "Togliatti" kirjaga esiebleeme.