http://www.nivaoffroadteam.com/technica ... /21214.htm
Natuke alla kerida ja kes otsib see leiab;), kui mingi ots jaab arusaamatuks voi kuhu uhendada, sealt saab koik teada.

ehk sa räägid vähe sellest häälestamisest ja üle vaatamisest. minu meelest on asjal ainult hoova piiraja kruvi ja üks nõelkruvi mida saab regullida ? mul uus peal aga peab mainima, et vana astus enne peedistumist pareminiAlgselt postitas: mess
Mineku poolest on solex etem küll, kui ozont?ik. Mõistagi peab iga asi olema korras! Solexi (pean silmas siin keerulisemaid variante, aga solexite hulgas on ka täiesti lihtsaid ja primitiivseid variante!) puhul on raskus selles, et kuna karpa on keerulisem, siis on seda ka vastavalt raskem häälestada, mistõttu on palju probleeme tegelikkuses oskamatuse taga kinni. Samas mida minu kogemus ütleb on see, et kui sa tema ükskord paika saad, siis võid jupp aega sõita ilma pead vaevamata. Vana karpaga mina vähemasti pidin ikka iga paari kolme kuu tagant asja "üle vaatama."
saan aru, et sul see karpa Niva peal?Palju küttekulu on?Mina panin ka uue peale Co ja kõik muu on ok...mootor töötab ka korralikult aga kulu 16 ja vahet pole kas trassil või metsas:(Algselt postitas: McLeo
1,7 mootoril solex 21073-1107010. peal on tühikäigu el.klapp, toores meh. probleem just selles, et tühikäiku pole. nõelklapp suht palju välja keeratud ja ka klapi asendi kruvi peale keeratud, et töötaks tühikäigul.
omal on olnud sama mure ja siis aitas karburaatori juht ploki vahetusest see must karp mis originaalis asub akupeal salongi ja mootoriruumi vaheseina pealAlgselt postitas: AlexAlgselt postitas: McLeo
1,7 mootoril solex 21073-1107010. peal on tühikäigu el.klapp, toores meh. probleem just selles, et tühikäiku pole. nõelklapp suht palju välja keeratud ja ka klapi asendi kruvi peale keeratud, et töötaks tühikäigul.
jah kulu on sinna samma kanti. co on ka minul paigas. aga ma olen kirjutanud kulu suure ja väikse rõhuga rehvi arvele:DAlgselt postitas: Alexsaan aru, et sul see karpa Niva peal?Palju küttekulu on?Mina panin ka uue peale Co ja kõik muu on ok...mootor töötab ka korralikult aga kulu 16 ja vahet pole kas trassil või metsas:(Algselt postitas: McLeo