Algselt postitas: Alex
vana hea teema aga küsimus lihtne:kas keegi oskab soovitada kohta kus saaks selle solexi reguleeritud(kaasa arvatud CO)
tegu siis 21073-.... markeeringuga ja asub 1.7 mootoriga Niva peal
Soovitav piirkond oleks Harjumaa
kas on mõtet sellise murega Lada eestisse minna?
Äkki täpsustad karpa marki. Kui tegemist pole 21073 - kurat teab midagi veel - 62 (kuigi minuni jõudnud materjalide järgi ei tohiks sellist olla!), siis saavad sellega vast enamus autoteenindusi, kus natuke karbussi näppida osatakse, hakkama. Lada Eestisse võid minna küll, ainult ma ei tea, kuidas Tallinnas on, aga Tartus pole neil ühtegi elektroonikal põhinevat aparaati peale made in china kella mehaaniku käepeal. Ehk maakeeli, CO pannakse heal juhul lõhna, mitte aga millegi täpsema järgi paika. Samas käitus minu "mehaanikute hirm - Solex" peale seda täitsa korralikult. Ülevaatuspunktid aitavad ehk CO osas, aga kas auto peale seda ka normaalselt käib ma nii kindel poleks.
Kui sul on aga - 62 indeksilõpuga karpa, millel kõik võimalikud vidinad küljes, siis seda ei oska ükski teenindus paika panna - kui mõne sellise leiad, ütle mulle ka, annan neile personaalse auhinna ja hakkan edaspidi ainult seal käima.
Ehk teil päälinnas on paremad autotundjad teenindustes tööl, aga Tartu ja selle ümbruse kogemused on igatahes sellised