21013, fheisis, 1974a

21013, fheisis, 1974a

Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107

Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.

Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
f
fheisis
Foorumi kasutaja
Autod: lada 2101.Bmw 740.Moskvich Pika kastiga.

Postitus Postitas fheisis »

Vot selle töömahukohta ma nüüd küll midagi öelda ei oska... kui sellel sildil karbipeal se kirjas on siis võin sulle öelda kui karbi üles olen leidnud aga kui ei ole siis ei oka ma sulle küll midagi öelda:)... aga no sõelad ja asjad on sees niiet päris tavaline iluasi ta küll poel sest tagumiseks pütiks ongi se sama pütt , ja hääl on päris terav ja kerge ;)
f
fheisis
Foorumi kasutaja

...Pilt
f
fheisis
Foorumi kasutaja

Lähipäevadel hakkan nüüd kruntima nign siis saab veel uusi pilte ning palju põnevaid vidinaid on kah ostetud!...aga tekkis küsimus selline et tagaklaas sai ära võetud,ja ära tuli ta nagu lupsti aga nüüd hakkasin vaatama et seda tihendi serva ei ole kohe kuidagi võimalik sinna sissepoole servataha kinni saada:flaming :flaming et oskab keegi seletada midagi:D? ... olen näind et mingit mõga pani ikskord iks vanamees vahele sinna et se kergemini läheks aga ei mina ei tea kuda ta selle sinna selle mögagagi pani:mad:
j
jukii
Foorumi kasutaja
Autod: 2101, 2107

Postitus Postitas jukii »

nöör pannaksetihendi vahele. ja siis tõstad klaasi õigele kohale ja hakkad seest tõmbama ühest otsast. enamvähem võrdselt võid tõmmata mõlemaidl. teine vend võib väljast õrnalt suruda. ja pärast taod labakäega ka et klaas rohkem paika läheks jne. aga vaata et klaasi puruks ei löö.
f
fheisis
Foorumi kasutaja

Ok:D ega ta nii väga kergelt kah ei lähe:)
f
fheisis
Foorumi kasutaja

Küsimus selline et mitu liitrit värvi läheb siksi värvimiseks kui lasta kaks kihti? et mul läheb nüüd värvimiseks ja ei oska nüüd arvestada palju minna võib ,,, ja ega rohkem ka ostma ei hakka kuna värv on üsna kallis ja kui puudu jääb siis on kah nadisti...? et mis koguses seda varuda tuleks siis?
v
visible
Foorumi kasutaja
Autod: 2101 '72

Postitus Postitas visible »

Kuskil 4-5 liitriga umbes võid arvestada sõiduauto värvimisel.
a
Alfist
Foorumi kasutaja
Autod: Vaz 21011,Audi 100 2.3E -89,Alfa Romeo 166 3.0 Twin Spark

Postitus Postitas Alfist »

Algselt postitas: visible
Kuskil 4-5 liitriga umbes võid arvestada sõiduauto värvimisel.
4-5 liitrit tundub küll liiga palju,minu teada peaks sedaan kerega ladal värvi minema kuskil 3 liitri kanti:)
"Alfa Romeo ei ole lihtsalt autotehas... See on nagu haigus... Või eluviis... Seda ei saagi defineerida. See kuulub tunnete ja kirgede valda, allub südame, mitte mõistuse kontrollile".
Insener ja disainer Orazio Satta Puglia
Kasutaja avatar
corrado
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas corrado »

See ilmselt täiesti oleneb värvijast aga profid peaks küll ca 3 liitriga hakkama saama:rolleyes
f
fheisis
Foorumi kasutaja

..

No ok ma ossin 3l ära:D ilmselt tuleb mul siis proffi mängida:D...krunti on tegelt 2 purki veel.. vaatab kuda välja tuleb:)...Pilt
a
Alfist
Foorumi kasutaja
Autod: Vaz 21011,Audi 100 2.3E -89,Alfa Romeo 166 3.0 Twin Spark

Postitus Postitas Alfist »

Ise ostsin ka 3 purki sama Saolini,ning ka kõvendit,sest ilma selleta ei taha see värv kuidagi ära kuivada,kui sa pärast ahju masinat ei vii;),ühesõnaga kui masin pärast ahju ei lähe,siis peaks ikka Sadolini kõvendit ka ostma,ning ka spets Sadolini lahustit.:)

Edu!:)
"Alfa Romeo ei ole lihtsalt autotehas... See on nagu haigus... Või eluviis... Seda ei saagi defineerida. See kuulub tunnete ja kirgede valda, allub südame, mitte mõistuse kontrollile".
Insener ja disainer Orazio Satta Puglia
m
maikel06
Foorumi kasutaja
Autod: 21063

Postitus Postitas maikel06 »

Ise ka kuulnud et kui panna kokku Sadolini värvi ja tavalist lahustit(Mitte Sadolini) siis lääb värv ruttu tuhmiks vms. :puzzled
:)
t
Tarts
Ladaklubi Liige
Autod: Vaz 2101
Kontakt:

Postitus Postitas Tarts »

Aine mis kiirendab nimetatud värvi kuivamist on sikatiiv.
Aga Sankt-Peterburis pidi selline vinge minetitegija baba elama,et imeb Lada kasvõi -30C juures sumbutitoru kaudu käima.
o
olaaf
Ladaklubi Auliige
Autod: 2105 s1300, 1119

Postitus Postitas olaaf »

selle kõvendi lisamisel peab suht ettevaatlik olema - ise värvisin sadoliniga siseplekke ning vahekorras 4:1 ja 5:1 tõmbas sisuliselt matiks,
nitra-a nitrolahustiga oli tulemus veel matim
sadolini enda lahustiga oli tulemus palju siledam ning ka miski läige tekkis, kõvendit sai siis miski 10:1 pandud

suuremad numbrid siis värvi osa

[Muudetud: 13-8-2008 olaaf]
Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
f
fheisis
Foorumi kasutaja

OOt aga mis asja ma siis sellele sadolini värvile juurde pean ostma? mis kõendit täpsemalt ja mis asja veel? ... ma oleks äärepealt juba lihtsalt selle värviga värvima hakkama:puzzled
m
maikel06
Foorumi kasutaja
Autod: 21063

Postitus Postitas maikel06 »

Kõvendit ja Spetsiaalset Sadolini Lahustit . ;)
:)
f
fheisis
Foorumi kasutaja

Se kõige parempoolne on spetsiaalne auto värvi lahusti .. kas se siis ei toimi?... äkki peaks ainult kõvendit siis ostma:O.. või oot mis siis saab kui ilma õvenditta panna? kui tuhmiks ta siis tõmbab:O ... purgipeale oli igatehes kirjutatud et kuivab 24h ja kõik:O?
c
CozmonauT
Foorumi kasutaja
Autod: BMW V8, Pontiac V8
Kontakt:

Postitus Postitas CozmonauT »

ilma kõvendita ta ei kuivagi sul ära. kõvendi on see mis teeb värvi nn kõvaks. ise olen küll sadolinile tavalist lahustit pannud ja värv on ilusti läikunud. 2a hiljem tahtis poleerimist kuna alles siis oli matiks tuhmunud. aga Sadolin on täitsa raiskamine küll. mõned kopikad juurde ja laeva/veoki värv peale, tulemus palju parem. uuemad nn veoka värvid on juba osad ka lakialused ja täitsa hea hinnaga.

aga kaua me enam üldse sadoliniga värvida saame, poolteist aastat. 2010 on kõik vesialuselised ja Sadolinil vist sedasorti värve pole, vähemalt odava otsa omi mitte..
f
fheisis
Foorumi kasutaja

no aga kui potsikupeal on kirjas et kuivab 24h miks ta siis ära ei peaks kuivama?
v
Varblane
Foorumi kasutaja
Autod: 2103

Postitus Postitas Varblane »

Algselt postitas: fheisis
no aga kui potsikupeal on kirjas et kuivab 24h miks ta siis ära ei peaks kuivama?
Ei tasu kõike kah uskuda!Igatahes värvisin endal volga kapotialuse ilma kõvendita ära ja raibe kuivas oma 2 nädalat:sein.Eile tõmbasin katuse üle niimoodi,et lahustit ei pannud vaid kõvendit nii palju,et parajalt vedel/paks ja kui olin katuse värvimisega ühest otsast teise jõudnud hakkas juba kenasti kuivama.;)Kui küsida tohib siis millega värvid üldse kas püstoli või rulliga?Viimase puhul pole lahustit vaja kasutada ja võib selle lahustiga rahumeeli herilasi tappa.;):lol
Suletud