SummerCamp 2008, Pärnumaal. Edukalt toimunud! ---Saadaval DVD plaat---
SummerCamp 2008, Pärnumaal. Edukalt toimunud! ---Saadaval DVD plaat---
-
rrevolutsionäär
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
-
rrevolutsionäär
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
-
mmoosmoosik
- Foorumi kasutaja
- Autod: ei ainsatki ladat enam !
Tulin juba eile tagasi, aga üsna väsinuna. Noh, polnud ju väga vigagi, kuid liiga palju jäi vaba aega mu meelest, vähe sai sõita, samas ega ise paremini ei oskaks ju teha. Võibolla oli asi selles, et rinka ja kiirendus lihtsalt ei mahu nii lühikese aja sisse, et teinekord võibolla teha üht, aga pikemalt. Aga noh, funni ja kogemusi sai kuhjaga. Ja minu poolt au ja kiitus härrale, kes vahetas selle ajaga seal omal autol mootoripadjad ära, kõva mees.
https://www.rsparts.ee - Võidusõidu ja performance osad
- logman
- Ladaklubi Liige
- Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
- Kontakt:
Kämp sai läbi selleks korraks.
Lahe oli, mõnus oli.
Mis ma ikka tänan - kes kohal olid, need teavad niigi, et asi õnnestus ja saavad uhkustada uute kogemustega nende ees, kes eemale jäid.
Loodan, et igaüks leidis natuke seda, mida otsima oli tulnud. Kellele seltskond, kellele sõitmine, kellele kätemäärimist jne...
Mina olen rahul!
Näeme 19. augustil Tallinnas!

Lahe oli, mõnus oli.
Mis ma ikka tänan - kes kohal olid, need teavad niigi, et asi õnnestus ja saavad uhkustada uute kogemustega nende ees, kes eemale jäid.
Loodan, et igaüks leidis natuke seda, mida otsima oli tulnud. Kellele seltskond, kellele sõitmine, kellele kätemäärimist jne...
Mina olen rahul!
Näeme 19. augustil Tallinnas!

Väga spets üritus oli, tänud korraldajatele ja osalenutele.
Eks järgnevatel üritustel trehvab jälle!
Mõned klõpsud mu seebikast:
http://nagi.ee/photos/hendu/sets/118809/
Eks järgnevatel üritustel trehvab jälle!
Mõned klõpsud mu seebikast:
http://nagi.ee/photos/hendu/sets/118809/
- robi
- Ladaklubi Liige
- Autod: 2107 1992
- Kontakt:
Öölaulupeole tuled?Algselt postitas: logmanNäeme 19. augustil Tallinnas!![]()
Kui on plaan tulla, soovitan enne laulupeole minekut külastada kell 19:00 Nõmme turu parklat, kus koguneb lustisõit. Start antakse 19:30 ja lustisõitjad suunduvad Padise kloostri ekskursioonile. Selle poole tunni sees saab tutvuda aga erineva vanatehnikaga. Ürituse õhkkond on lustlik ja vaba.
Seekordsel Summercampil osalesin senisestest oluliselt lühemaajaliselt. Oma osa oli üleväsimusel. Omalt poolt pean tunnustama korraldustoimkonda. Rajaüritused ja asukohavalik olid minu meelest väga head. Küll oli alguses kuulda nurinat, et rajaaega "raisatakse" ja oleks võinud rohkem sõita, siiski panin tähele, et peale ringraja sõitu need nurisejad väga kaua avatud rada ei kasutanud.
Kiirendusvõistlus oli hästi jälgitav ja minu jaoks oli palju üllatavalt hästi kiirendavaid masinaid (Tarts, tunesinine 07,atskaarik jpt.) Kahjuks jõudsid uzzac ja põletaja kohale alles pärast kiirendust. Peale kiirenduse 1 vooru tekkis kerge tõrge minu auto käiguhoovastikus ja teise katse jätsime Petsiga vahele. Küll sai nautida ringrada. Omamoodi lahe oli selle 72'aasta sportsedaaniga rajal õõtsuda ja libiseda. Rehvid olid all päris kõrge profiiliga balloonid M+S, nii et esmasel rajatutvusel libisesime magu multifilmis.
Oleksin väga tahtnud veel õhtuks jääda muljetama klubikaaslastega, kuid reaalselt oleksin lihtsalt "ära"kukkunud. Eks järgmine kord jaurame.
Mina tulin ka tagasi eile õhtul ning ööseks ei jäänud.Kuna esimest korda käisin ning eelnevaid üritusi kommenteerida ei oska,siis mulle meeldis väga.Sain tuttavaks inimestega ,keda kujutasin ette vaid kasutaja nime järgi.Osasid küll teadsin ,kuid siiski.Autosid oli igat masti ning igasugu tehnikaga.Kahju ainult,et endal pole hetkel autot,millega rajal tagasihoidmatult sõita.Valge pole selleks õige auto.Seltskond hea ning jutukas...polegi muud tahta.Oskaks kuhugi oma pildid ka riputada...
[Muudetud: 17-8-2008 zigulimasuurik]
[Muudetud: 17-8-2008 zigulimasuurik]

PILL TULEB PIKA EHITAMISE PEALE!
- kristjan92
- Ladaklubi Liige
- Autod: Lada Nova 21053 92' , Seat Cordoba 01'
Meile ka meeldis, nagu alati:lol. Hästi soojalt võeti vastu. Üritustel olen ka enne käinud, kuid ringrada lihvida pole võimalust olnud. Seekord oli ka miski hirm, kuid see peletati eemale ja lõpuks hakkas täiesti meeldima. Kiirendada oli ka kihvt, kuid et esikoha 1.2-1.3 klassis võtan, seda ei oodanud.
Hästi mõnus camp oli! Aitäh:rolleyes
Hästi mõnus camp oli! Aitäh:rolleyes
Teeme tööd aeglaselt, aga see-eest sitasti...
- siim789
- Foorumi kasutaja
- Autod: Vaz 2107 90a, Ford Taunus 81a, BMW e39 530dA Touring 00a
Mina kah siis rahul üritusega. Kahjuks tehnika ei olnud kõige paremas korras ja mõranenud pidurivoolikute tõttu ei saanud rinkat sõita. Kiirendus oli täitsa hea, aga vanadel rehvidel polnud pidamist üldse. Kahju, et vigursõit ära jäeti, see oleks päris huvitav olnud kuna pole sellel alal võistelnud enne. Muidu seltskond oli hea ja sai nii lada kui ka muud juttu aetud:spin.
Mingit videot sai kah natuke tehtud, aga eks vaatab mis sealt välja tuli... võibolla mingi aeg saab kusagile üles kah pandud.
Mingit videot sai kah natuke tehtud, aga eks vaatab mis sealt välja tuli... võibolla mingi aeg saab kusagile üles kah pandud.
-
mMikk
- Ladaklubi Liige
- Autod: VIS 23464-10
Nii mina pean omalt poolt kahte meest tänama, kelleta mul oleks asi ilmselt muidu väga nutune olnud.... Üks on Indy, kes mulle koheselt veepumba leidis ja teine Logman, kes kogu töö muu eest ära tegi
Tänud.
Jah... rada oli võimas, aga jällegi enda sõiduoskused vedasid alt, sest auto, mis heade eelmiste omanike käest ostetud, lubaks sõita oma klassis päris kõvasid aegu. Aga eks ta peab nii kaua kannatama, kuni ma vähekenegi sõitma õpin.
Jah ja seltskond on ka ülikõva ega ma muidu liikmeks poleks astunud.
Laulupeol näeme;)

Jah... rada oli võimas, aga jällegi enda sõiduoskused vedasid alt, sest auto, mis heade eelmiste omanike käest ostetud, lubaks sõita oma klassis päris kõvasid aegu. Aga eks ta peab nii kaua kannatama, kuni ma vähekenegi sõitma õpin.
Jah ja seltskond on ka ülikõva ega ma muidu liikmeks poleks astunud.
Laulupeol näeme;)
- viaccess
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2101, Izh Jupiter 5, Vis 23464
- Kontakt:
Tänud kõigile kes kohale tulid, ilma Teieta see üritus ei oleks nii hea.
Õhtuks oli ikka täielik väss, Summercambi korraldamisega olen esimest korda puutunud. Tahan tänada Ronni ja Dasfi et saime koostöös ilusti hakkama.
Sai palju uusi nägusi näinud, vanade sõpradega suhelnud, vaadanud ilusaid autosi.....
Pärnu linna paraad oli ka üks väga ilus asi.... Siin ei oskagi kommenteerida... Tänud ka politseile!
Tänud ka Pedroxile ja Indyle kes sebisid ja aitasid korraldada....
Mis siin ikka, kohtume veel kuskil ja ootame videot mida üks tore kaameramees filmis!
[Muudetud: 17/8/2008 viaccess]
Õhtuks oli ikka täielik väss, Summercambi korraldamisega olen esimest korda puutunud. Tahan tänada Ronni ja Dasfi et saime koostöös ilusti hakkama.
Sai palju uusi nägusi näinud, vanade sõpradega suhelnud, vaadanud ilusaid autosi.....
Pärnu linna paraad oli ka üks väga ilus asi.... Siin ei oskagi kommenteerida... Tänud ka politseile!
Tänud ka Pedroxile ja Indyle kes sebisid ja aitasid korraldada....
Mis siin ikka, kohtume veel kuskil ja ootame videot mida üks tore kaameramees filmis!
[Muudetud: 17/8/2008 viaccess]
Jupid Venemaalt!