SummerCamp 2008, Pärnumaal. Edukalt toimunud! ---Saadaval DVD plaat---

SummerCamp 2008, Pärnumaal. Edukalt toimunud! ---Saadaval DVD plaat---

Juba toimunud üritused
Kasutaja avatar
siim789
Foorumi kasutaja
Autod: Vaz 2107 90a, Ford Taunus 81a, BMW e39 530dA Touring 00a

Postitus Postitas siim789 »

Ülevaatus viimasel minutil siis edukalt läbitud ning mina samuti tulija. Kusagil poole üheksa ajal peaksin Märjamaal olema, niiet, kes tahab võib liituda;)
Kasutaja avatar
Kytt
Ladaklubi Juhatus
Autod: 4x2102, Jeep & Toyota

Postitus Postitas Kytt »

sai just kiivrit toomast tuldud, ilmateadet uskudes tundub et saab rajal libedasõitu harrastada (kuiva ilmaga polnud plaanis sõitudest osa võtta)

kohtumiseni 7.40 Laagri Maksis
r
revolutsionäär
Foorumi kasutaja
Kontakt:

Postitus Postitas revolutsionäär »

mind homme hommikul laagris ei näe - kui üldse siis lõuna paiku pärnus, varem kahjuks ei jõua.
r
revolutsionäär
Foorumi kasutaja
Kontakt:

Postitus Postitas revolutsionäär »

Algselt postitas: revolutsionäär
mind homme hommikul laagris ei näe - kui üldse siis lõuna paiku pärnus, varem kahjuks ei jõua.
ja nagu näha, olen endiselt tallinnas.
Soovin edukat camp'i millest ma taaskord ilma jään :rolleyes
m
moosmoosik
Foorumi kasutaja
Autod: ei ainsatki ladat enam !

Postitus Postitas moosmoosik »

pole viga. foorum on alati cambi ajal täis neid kes seal iial ei käi. aga seekord olen mina kah :D
k
kaspar
Foorumi kasutaja
Autod: Z

Postitus Postitas kaspar »

Tulin juba eile tagasi, aga üsna väsinuna. Noh, polnud ju väga vigagi, kuid liiga palju jäi vaba aega mu meelest, vähe sai sõita, samas ega ise paremini ei oskaks ju teha. Võibolla oli asi selles, et rinka ja kiirendus lihtsalt ei mahu nii lühikese aja sisse, et teinekord võibolla teha üht, aga pikemalt. Aga noh, funni ja kogemusi sai kuhjaga. Ja minu poolt au ja kiitus härrale, kes vahetas selle ajaga seal omal autol mootoripadjad ära, kõva mees.
https://www.rsparts.ee - Võidusõidu ja performance osad
Kasutaja avatar
logman
Ladaklubi Liige
Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
Kontakt:

Postitus Postitas logman »

Kämp sai läbi selleks korraks.
Lahe oli, mõnus oli.
Mis ma ikka tänan - kes kohal olid, need teavad niigi, et asi õnnestus ja saavad uhkustada uute kogemustega nende ees, kes eemale jäid.
Loodan, et igaüks leidis natuke seda, mida otsima oli tulnud. Kellele seltskond, kellele sõitmine, kellele kätemäärimist jne...
Mina olen rahul!

Näeme 19. augustil Tallinnas! :)Pilt
h
hendu
Ladaklubi Liige
Autod: 2105

Postitus Postitas hendu »

Väga spets üritus oli, tänud korraldajatele ja osalenutele.
Eks järgnevatel üritustel trehvab jälle!
Mõned klõpsud mu seebikast:
http://nagi.ee/photos/hendu/sets/118809/
Kasutaja avatar
robi
Ladaklubi Liige
Autod: 2107 1992
Kontakt:

Postitus Postitas robi »

Algselt postitas: logmanNäeme 19. augustil Tallinnas! :)
Öölaulupeole tuled?

Kui on plaan tulla, soovitan enne laulupeole minekut külastada kell 19:00 Nõmme turu parklat, kus koguneb lustisõit. Start antakse 19:30 ja lustisõitjad suunduvad Padise kloostri ekskursioonile. Selle poole tunni sees saab tutvuda aga erineva vanatehnikaga. Ürituse õhkkond on lustlik ja vaba.

Seekordsel Summercampil osalesin senisestest oluliselt lühemaajaliselt. Oma osa oli üleväsimusel. Omalt poolt pean tunnustama korraldustoimkonda. Rajaüritused ja asukohavalik olid minu meelest väga head. Küll oli alguses kuulda nurinat, et rajaaega "raisatakse" ja oleks võinud rohkem sõita, siiski panin tähele, et peale ringraja sõitu need nurisejad väga kaua avatud rada ei kasutanud.
Kiirendusvõistlus oli hästi jälgitav ja minu jaoks oli palju üllatavalt hästi kiirendavaid masinaid (Tarts, tunesinine 07,atskaarik jpt.) Kahjuks jõudsid uzzac ja põletaja kohale alles pärast kiirendust. Peale kiirenduse 1 vooru tekkis kerge tõrge minu auto käiguhoovastikus ja teise katse jätsime Petsiga vahele. Küll sai nautida ringrada. Omamoodi lahe oli selle 72'aasta sportsedaaniga rajal õõtsuda ja libiseda. Rehvid olid all päris kõrge profiiliga balloonid M+S, nii et esmasel rajatutvusel libisesime magu multifilmis.
Oleksin väga tahtnud veel õhtuks jääda muljetama klubikaaslastega, kuid reaalselt oleksin lihtsalt "ära"kukkunud. Eks järgmine kord jaurame.
m
masuurik
Autod: 1.seeria LADA

Postitus Postitas masuurik »

Mina tulin ka tagasi eile õhtul ning ööseks ei jäänud.Kuna esimest korda käisin ning eelnevaid üritusi kommenteerida ei oska,siis mulle meeldis väga.Sain tuttavaks inimestega ,keda kujutasin ette vaid kasutaja nime järgi.Osasid küll teadsin ,kuid siiski.Autosid oli igat masti ning igasugu tehnikaga.Kahju ainult,et endal pole hetkel autot,millega rajal tagasihoidmatult sõita.Valge pole selleks õige auto.Seltskond hea ning jutukas...polegi muud tahta.Oskaks kuhugi oma pildid ka riputada...

[Muudetud: 17-8-2008 zigulimasuurik]Pilt
PILL TULEB PIKA EHITAMISE PEALE!
m
masuurik
Autod: 1.seeria LADA

Postitus Postitas masuurik »

[Muudetud: 17-8-2008 zigulimasuurik]Pilt
PILL TULEB PIKA EHITAMISE PEALE!
v
visible
Foorumi kasutaja
Autod: 2101 '72

Postitus Postitas visible »

Sai ka lõpuks esimest korda üritusel ära käidud ja kahetsema ei pea ! Seltskond tõesti huvitav ja autode poole pealt oli ka vaatamist küllaga. Seekord ise paraku sigulli valmis ei jõudnud, kuid üritan kindlasti järgmiselt üritustel sigulliga kohal olla. ;)
Kasutaja avatar
kristjan92
Ladaklubi Liige
Autod: Lada Nova 21053 92' , Seat Cordoba 01'

Postitus Postitas kristjan92 »

Väga hea üritus oli.Suur kiitus korraldajatele.
Seltskond oli super, proovin järgmisele üritusele ka ilmuda, mina jäin väga rahule ;) .
Tehnika lolli käes on vanaraud!
Autosõit on nagu keeleoskus – seda tuleb praktiseerida; lõputult praktiseerida.
j
jukii
Foorumi kasutaja
Autod: 2101, 2107

Postitus Postitas jukii »

väga tore üritus oli. mis siis et ei sõitnud ja arvan et ega millest ilma ka ei jäänud. kõigesuurem kahju oli sellest et tegin 400-500 pilti aga suutsin kõik mõne nupuvajutuse ja enda lolli mõistusega ära kustutada :spin. nüüd järgmine kord targem jälle.
Kasutaja avatar
kapa
Foorumi kasutaja
Autod: 2x2105

Postitus Postitas kapa »

Meile ka meeldis, nagu alati:lol. Hästi soojalt võeti vastu. Üritustel olen ka enne käinud, kuid ringrada lihvida pole võimalust olnud. Seekord oli ka miski hirm, kuid see peletati eemale ja lõpuks hakkas täiesti meeldima. Kiirendada oli ka kihvt, kuid et esikoha 1.2-1.3 klassis võtan, seda ei oodanud.

Hästi mõnus camp oli! Aitäh:rolleyes
Teeme tööd aeglaselt, aga see-eest sitasti...
Kasutaja avatar
siim789
Foorumi kasutaja
Autod: Vaz 2107 90a, Ford Taunus 81a, BMW e39 530dA Touring 00a

Postitus Postitas siim789 »

Mina kah siis rahul üritusega. Kahjuks tehnika ei olnud kõige paremas korras ja mõranenud pidurivoolikute tõttu ei saanud rinkat sõita. Kiirendus oli täitsa hea, aga vanadel rehvidel polnud pidamist üldse. Kahju, et vigursõit ära jäeti, see oleks päris huvitav olnud kuna pole sellel alal võistelnud enne. Muidu seltskond oli hea ja sai nii lada kui ka muud juttu aetud:spin.
Mingit videot sai kah natuke tehtud, aga eks vaatab mis sealt välja tuli... võibolla mingi aeg saab kusagile üles kah pandud.
m
Mikk
Ladaklubi Liige
Autod: VIS 23464-10

Postitus Postitas Mikk »

Nii mina pean omalt poolt kahte meest tänama, kelleta mul oleks asi ilmselt muidu väga nutune olnud.... Üks on Indy, kes mulle koheselt veepumba leidis ja teine Logman, kes kogu töö muu eest ära tegi :D Tänud.
Jah... rada oli võimas, aga jällegi enda sõiduoskused vedasid alt, sest auto, mis heade eelmiste omanike käest ostetud, lubaks sõita oma klassis päris kõvasid aegu. Aga eks ta peab nii kaua kannatama, kuni ma vähekenegi sõitma õpin.
Jah ja seltskond on ka ülikõva ega ma muidu liikmeks poleks astunud.
Laulupeol näeme;)
Kasutaja avatar
viaccess
Foorumi kasutaja
Autod: 2101, Izh Jupiter 5, Vis 23464
Kontakt:

Postitus Postitas viaccess »

Tänud kõigile kes kohale tulid, ilma Teieta see üritus ei oleks nii hea.
Õhtuks oli ikka täielik väss, Summercambi korraldamisega olen esimest korda puutunud. Tahan tänada Ronni ja Dasfi et saime koostöös ilusti hakkama.
Sai palju uusi nägusi näinud, vanade sõpradega suhelnud, vaadanud ilusaid autosi.....
Pärnu linna paraad oli ka üks väga ilus asi.... Siin ei oskagi kommenteerida... Tänud ka politseile!
Tänud ka Pedroxile ja Indyle kes sebisid ja aitasid korraldada....
Mis siin ikka, kohtume veel kuskil ja ootame videot mida üks tore kaameramees filmis!

[Muudetud: 17/8/2008 viaccess]
Jupid Venemaalt!
v
VAZ
Foorumi kasutaja
Autod: 21063

Postitus Postitas VAZ »

Mina jäin kah väga rahule, seltskond väga 5 ja igav ei hakanud cambi ajal mitte kordagi. Väsimus muide oli ja on ka praegu suur.
Aga lõpp hea, kõik hea :) Suured tänud eelkõige ürituse eestvedajatele.
Uutest CCCP aegsetest BA3-i varuosadest huvitatud.
i
Indy
Foorumi kasutaja
Autod: VAZ 21011 -`80 (projekt), Nissan Primera 2,0 TD
Kontakt:

Postitus Postitas Indy »

Ega oskagi midagi lisada, kõik head sõnad on juba ära öeldud!!!
Panen siis ka ühe pildikese aasta projektikas ... ;)
Kui ülejäänud pildid korralikult läbi vaatan, siis näeb ka neid, seega palun üks päev kannatust...:P

[Muudetud: 19-8-2008 Indy]Pilt
Vasta