ei saa selle toote tagurpidi loogikast aru kahjuks...aga eks igale tootjale ole ostja olemas...aastaid tagasi oli netis müügil isegi DVD-rewinder...ju siis oli ostjaid

[Muudetud: 28-1-2009 uzzac]
selle ülla mõttevälgatuse järgi võiks ju kõik inimesed oma paakidesse 76-te valada, laseme aga mootorid ruttu kotti, kaua nad ikka häälitsevad siin:DAlgselt postitas: uzzac
ja niimoodi hoitakse autosid viimase hingtõmbe äärel mingite näruste tabletiga?...tahaks küll sellist autot osta kellegi käest juu...
kuskohast sa sellise jutu nüüd võtsid? :O mul auto seisnud ikka kuude kaupa ja sama kütuse pealt ilusti käivitunud ja sõitnud...ennem 6 kuud pole küll midagi vaja põdema hakataAlgselt postitas: Mikk
njah, bensiini kvaliteet on hea küll, aga seda ainult kuu aega, kui säilivusaeg ületab piiri, peale seda hakkab bensiini kvaliteet ikka järsult langema ja lõpuks ei ole enam kanistris bensiin vaid igasugused muud keemilised ühendid...
No mida te jaurate...Algselt postitas: rauds
ja tahaks seda meest näha, kes lihtsa pedaali tallamisega hoiab maanteesõidul liitri kokku (mõistlikku kiiruse juures ma mõtlen). loeb ikka see, mis paagis loksub.
Algselt postitas: PuZuPNo mida te jaurate...Algselt postitas: rauds
ja tahaks seda meest näha, kes lihtsa pedaali tallamisega hoiab maanteesõidul liitri kokku (mõistlikku kiiruse juures ma mõtlen). loeb ikka see, mis paagis loksub.
See lugupeetud kütuselisand annab väga väikese osa kütte kokkuhoiust, sest loeb ikkagi sõidustiil!
Näide: igapäevaselt liigun 1300 ccm mootoriga jaapanlasega, millel läbisõitu ca. 270000
Enamus liiklemist on linnas ning minu sõidustiili arvestades, on mul keskmine arvutuslik küttekulu 10l/100 km
Tegin ükskord katse ning sõitsingi võimalikult säästva sõidustiili reegleid silmas pidades paagitäie tühjaks.
Ja oh imet - arvutuslik kütusekulu tuli 7,1l / 100 km.
ja seda ilma mingite kapslite abita. Nii, et ei ole mõtet rääkida, et ei saa sõita normaalselt "peale tallamata". Saab, ning kui vähegi hallollust peas on, siis ette mõeldes ei olegi vaja "tallata", kuna piisavalt ette arvestades tuleb ajaline kokkuhoid võrreldes "tallamisega" sama. Ning oluline ei ole mitte see palju kütet kulub vaid see palju aega läheb. Kes kuidas kütuse ja aja suhte omale paika seab, on tema enda asi. Kütust on galonkades veel küll, aega sealt aga ei saa.
Kui sa ei tegele selle jura müügiga, siis miks tahad sa meid veenda, et see on üdini positiivne asi? Ma saaks aru, et ühe korra kiidad, kuid sa hakkad siin vaidlema ja "tõestama". Kui sulle nii väga meeldib "imevahendit" paaki toppida, siis anna aga minna.Algselt postitas: rauds
igatahes olen ma teie pessimismis nata pettunud. ma ei tulnud ju tegelikult siia toodet reklaamima. pole ma ju mingi diiler, ja mis kasu ma sellestki saaksin kui ma siin hoolega reklaamiks.
igatahes jummala lahe "tagasiside" teil aitähh!