Ma ei tea kes tarkpead selle kena heade omaduste loetelu on koostanud, aga vigu on selles nigu sigu, nagu öeldakse.
Väheneb rõhk ja samas suureneb võimsus.
Vähe vastu töötavad need omadused teineteisele või mis?. Kas polnud mitte nii, et mida suurem suurem rõhk kolvile, seda rohkem pauerit?
Muidugi targu on jäetud märkimata, et mis rõhk see ikkagi väheneb...
Pikendab ... süütepoolide tööiga.
Kuidas mõjutab kütus süütepooli tööd?
Einoh, kui on nii intelligentne elektri-, süüte-, ja toitesüsteemiga tegemist, kus arvuti jagab ära, et nüüd on tangitud sellise või teise oktaanarvuga/kvaliteediga kütust ja käseb süütepoolil pisut võimu maha võtta, siis loomulikult.
Minu kõrvu või lugemisulatusse pole aga sellise varustustasemega masinat veel jõudnud.
Asendab pliid, mida ei leidu euronormidele vastavas kütuses.
Pliid sisaldav kütus n.ö. "korjati müügilt" tema keskkonnaohtliku toime tõttu.
Mida tegi plii automootoris? - Eelkõige toimis klapisäärte määrdena ja segava faktorina ladestas oma rokakihi sisselaskekanalitesse ning kolbidele ja põlemiskambritesse.
Kas nüüd pliivaba bensiiniga sõites jäävad klapisääred määrimata? Olge mureta, iga bensiin on piisavalt rasvane, et kõik oleks OK ja toimiks, sest vastasel juhul oleksid klapisääred varsti omadega õhtal.
Kellel on need läbi kulunud, andku teada, eriti diislite omanikud, sest seal käib läbi sisselskeklapi ainult õhk, ilma määriva kütuseta

.
Kütus nüüd küll hõõrdumist ei vähenda. Selle ülesande peab ikka õli ära tegema. Iseasi on muidugi kütusepumba ja pihustitega, kui on kasutada selline masin, aga nende sõlmede hõõrdumise vähendamine on niivõrd marginaalne, et seda nüüd silmnähtavalt küll jälgida ei suudaks.
------------------
Ja lõpuks.
Kas te ise kah teate, mida tangite? Mina küll ei tea.
Me ei tea, mis sitta on lisatud meil müüdavatesse V Poweritesse, Ultratesse või Clean Systemitesse.
Lisaks on poest võimalik osta veel igatsuguseid superkeemiaid toitesüsteemi paremaks, puhtamaks, jamidakõike veel X-efektiivsemaks tööks.
Nüüd ilmusid need kuradima belletid välja.
Kas kõik see keemia omavahel kuidagi tülli ei lähe?