Tere, mina siis see sama "tark kaardilugeja". Kirjutan mõned read selgitamaks intsidendi asjaolusid, loodan, et sellega ei lisa õli tulle.Algselt postitas: AaClub
Rada oli tehniline ja väga libe. Jala rada läbides olime nagu lehmad libedal jääl jalad laiali ja nõutud näod peas kuda siin sõita saab kui isegi püsti ei suuda seista.
Autoga tutvumisringil suutsin aga üles leida suure hange kust ma omal jõul enam välja ei saanud. Traktoriga välja tõmmates aga lagunes köie kinnituseks kasutatav konks ja seda remontides koos traktoristiga suutis üks piiratud mõistusega meistersportlane koos sama targa kaardilugejaga mind lömastada traktori ja oma auto vahele. Hea et ta täisgaasil vähemalt ei tulnud ning peaaegu pidama sai ja ma natukenegi reageerida jõudsin tänu millele mul jalaluu terveks jäi ja aint sügava auguga jalas pääsesin. Kusjuures näha oli juba 500m. kauguselt et rajal on takistus![]()
[Muudetud: 9-3-2008 AaClub]
Juht (nr.30) sisenes kurvi ilmselgelt liiga suure kiirusega arvestades takistust. Ka mina nägin seda ja hoiatasin teda, kuid kuna mõlemad kandsime kiivrit, siis ta ei kuulnud mind. Hiljem ütles, et ta tõesti ei näinud enne pidurdusmaa lõppu takistust. See hetk, kui me lähenesime olematu kiiruse ja olematu pidamisega traktorile, mille ees seisis seljaga meie poole inimene, oli väga hirmus.
Ainus "õige" lahendus olnuks enne autole ja traktorile lähenemist valli keerata, kuid selleks tulnuks takistust märgata õigeaegselt.
Väike kivi ka kannatanu kapsaaeda - pole ilmselgelt väga ohutu seista rajal kiiver peas seljaga läheneva sõiduki suunas. Kui sõidukil puudub helisignaal, siis pole lihtsalt võimalik ohust märku anda. See ei ole vabandus, lihtsalt üks fakt kui selline. Minu arvamuse kohalt peaks esimese asjana enda turvalisuse tagama ja niikaua kui sõidukid rajal ("lipumehi" selles kurvis ei olnud, vist ei olnud kuskil?) mitte muretsema auto välja tõmbamise pärast.
Igaljuhul vabandan siiralt ja loodan, et jalg paraneb kiirelt.
Rain