Rallisprint Simunas

Rallisprint Simunas

Motospordi foorum (üritused ja rallimasinate elu)
r
RainL
Foorumi kasutaja
Autod: 06

Postitus Postitas RainL »

Algselt postitas: AaClub
Rada oli tehniline ja väga libe. Jala rada läbides olime nagu lehmad libedal jääl jalad laiali ja nõutud näod peas kuda siin sõita saab kui isegi püsti ei suuda seista. :o
Autoga tutvumisringil suutsin aga üles leida suure hange kust ma omal jõul enam välja ei saanud. Traktoriga välja tõmmates aga lagunes köie kinnituseks kasutatav konks ja seda remontides koos traktoristiga suutis üks piiratud mõistusega meistersportlane koos sama targa kaardilugejaga mind lömastada traktori ja oma auto vahele. Hea et ta täisgaasil vähemalt ei tulnud ning peaaegu pidama sai ja ma natukenegi reageerida jõudsin tänu millele mul jalaluu terveks jäi ja aint sügava auguga jalas pääsesin. Kusjuures näha oli juba 500m. kauguselt et rajal on takistus :kuri :sein

[Muudetud: 9-3-2008 AaClub]
Tere, mina siis see sama "tark kaardilugeja". Kirjutan mõned read selgitamaks intsidendi asjaolusid, loodan, et sellega ei lisa õli tulle.

Juht (nr.30) sisenes kurvi ilmselgelt liiga suure kiirusega arvestades takistust. Ka mina nägin seda ja hoiatasin teda, kuid kuna mõlemad kandsime kiivrit, siis ta ei kuulnud mind. Hiljem ütles, et ta tõesti ei näinud enne pidurdusmaa lõppu takistust. See hetk, kui me lähenesime olematu kiiruse ja olematu pidamisega traktorile, mille ees seisis seljaga meie poole inimene, oli väga hirmus.
Ainus "õige" lahendus olnuks enne autole ja traktorile lähenemist valli keerata, kuid selleks tulnuks takistust märgata õigeaegselt.

Väike kivi ka kannatanu kapsaaeda - pole ilmselgelt väga ohutu seista rajal kiiver peas seljaga läheneva sõiduki suunas. Kui sõidukil puudub helisignaal, siis pole lihtsalt võimalik ohust märku anda. See ei ole vabandus, lihtsalt üks fakt kui selline. Minu arvamuse kohalt peaks esimese asjana enda turvalisuse tagama ja niikaua kui sõidukid rajal ("lipumehi" selles kurvis ei olnud, vist ei olnud kuskil?) mitte muretsema auto välja tõmbamise pärast.

Igaljuhul vabandan siiralt ja loodan, et jalg paraneb kiirelt.

Rain
a
AaClub
Foorumi kasutaja
Kontakt:

Postitus Postitas AaClub »

Algselt postitas: RainL
Rada oli tehniline ja väga libe. Jala rada läbides olime nagu lehmad libedal jääl jalad laiali ja nõutud näod peas kuda siin sõita saab kui isegi püsti ei suuda seista. :o
Autoga tutvumisringil suutsin aga üles leida suure hange kust ma omal jõul enam välja ei saanud. Traktoriga välja tõmmates aga lagunes köie kinnituseks kasutatav konks ja seda remontides koos traktoristiga suutis üks piiratud mõistusega meistersportlane koos sama targa kaardilugejaga mind lömastada traktori ja oma auto vahele. Hea et ta täisgaasil vähemalt ei tulnud ning peaaegu pidama sai ja ma natukenegi reageerida jõudsin tänu millele mul jalaluu terveks jäi ja aint sügava auguga jalas pääsesin. Kusjuures näha oli juba 500m. kauguselt et rajal on takistus :kuri :sein

Tere, mina siis see sama "tark kaardilugeja". Kirjutan mõned read selgitamaks intsidendi asjaolusid, loodan, et sellega ei lisa õli tulle.

Juht (nr.30) sisenes kurvi ilmselgelt liiga suure kiirusega arvestades takistust. Ka mina nägin seda ja hoiatasin teda, kuid kuna mõlemad kandsime kiivrit, siis ta ei kuulnud mind. Hiljem ütles, et ta tõesti ei näinud enne pidurdusmaa lõppu takistust. See hetk, kui me lähenesime olematu kiiruse ja olematu pidamisega traktorile, mille ees seisis seljaga meie poole inimene, oli väga hirmus.
Ainus "õige" lahendus olnuks enne autole ja traktorile lähenemist valli keerata, kuid selleks tulnuks takistust märgata õigeaegselt.

Väike kivi ka kannatanu kapsaaeda - pole ilmselgelt väga ohutu seista rajal kiiver peas seljaga läheneva sõiduki suunas. Kui sõidukil puudub helisignaal, siis pole lihtsalt võimalik ohust märku anda. See ei ole vabandus, lihtsalt üks fakt kui selline. Minu arvamuse kohalt peaks esimese asjana enda turvalisuse tagama ja niikaua kui sõidukid rajal ("lipumehi" selles kurvis ei olnud, vist ei olnud kuskil?) mitte muretsema auto välja tõmbamise pärast.

Igaljuhul vabandan siiralt ja loodan, et jalg paraneb kiirelt.

Rain
Vimma ei pea eks ise olin süüdi et tähelepanelikum polnud. Nimelt lootsin et kohtunikud märkasid takistust ja eeldasin et nad ei lase enam autosid järgi. Võistluse nad seda loomulikult korduvalt tegid kusjuures muidugi hetkel kui ma ise just stardijoonel ootasin :lol Autost väljusin kuna traktorist mind kutsus appi köit kinnitama. Eelnevate mööduvate autode ajal sai koguaeg jälgitud selja taha aga korra tähelepanu hajus ja karistus käes.
Ainus mis ette heita ehk on see et tavaliselt spordirinkondades peale sellist juhtumit käiakse kas siis vabandamas või siis lepitust sobitamas ;) Aga loodan et ikka kohtume teinekord rajal ja meeldivamas situatsioonis.

a
AaClub
Foorumi kasutaja
Kontakt:

Postitus Postitas AaClub »

Algselt postitas: Hulkur
NJaa kui asi oleks EAL-iga seotud siis arvatavasti sureks asi välja, kuna osavõttumaks oleks üüratu, reeglid oleks ranged, Pooltel võistlejatel pole autodki näiteks arvel!
Eks ta selline nokk kinni saba lahti ja vastupidi situatsioon ole. Ollen ise korraldamistega ja kohtunike tööga lähedalt seotud ja tean mis tagajärjed sellistel asjadel on. Asi kallineb nii meeletult et vaibub lihtsalt või sureb hoopis välja. Ilma selliste võistlusteta ei oleks ka meil pärisspordis sõitjaid seega selliste võistluste vajadus kindlasti olemas. Lihtsalt keeruline kui neil miskit traagilist juhtuks, see tõmbaks kogu alale vett kaela ja vastutajaks ikkagi korraldaja kel pärast palju kohtujama. Kalliks teebki see kindlustus mis oleks kõigile (osalejad ,kohtunikud ja pealtvaatajad) aga siis ei oleks ma ise ka enam osalenud kuna liiga kulukaks oleks läinud.
Seega kes ei riski see ei saa ka elus elamusi :D

[Muudetud: 10-3-2008 AaClub]
Kasutaja avatar
Hulkur
Foorumi kasutaja
Autod: Uaz,Gaz ja Lada + Lugematul hulgal läänekaid.
Kontakt:

Postitus Postitas Hulkur »

Seega kes ei riski see ei saa ka elus elamusi :D
Eks ta nii ole jah. ;)
z
ZZZ
Foorumi kasutaja
Autod: Lada 2101

Tere

Postitus Postitas ZZZ »

Olen Teie sõite juba väheke jälginud ja tundub, et on OK! Järgmisel korral võtame siis ka osa (2 või 3 autoga).
Kasutaja avatar
Hulkur
Foorumi kasutaja
Kontakt:

Team Syva on kah väikse video teinud.

http://www.youtube.com/watch?v=bhbuYy5y ... re=related
Kasutaja avatar
Hulkur
Foorumi kasutaja
Kontakt:

Kõik ootavad olaaf ja dorise poolt filmitud videomaterjali. :cool:
o
olaaf
Ladaklubi Auliige
Autod: 2105 s1300, 1119

Postitus Postitas olaaf »

:D
video on masinas ja vaikselt panen kokku, üht teist toredat jäi peale ka...
samara video panin just kokku kell 2:00
http://toru.ee/view/e2ba56854146

[Muudetud: 16-3-2008 olaaf]
Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
o
olaaf
Ladaklubi Auliige

Video siis:
http://toru.ee/view/a382f2f47421

kuna arvuti polnud täna hommikul eriti koostööaldis siis sai ta seekord selline...
Männiku laiali Garage
Kasutaja avatar
Hulkur
Foorumi kasutaja
Kontakt:

Video päris hea!
Kasutaja avatar
logman
Ladaklubi Liige
Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
Kontakt:

Postitus Postitas logman »

Mitte lihtsalt päris hea, vaid minu arvates läheb montaazitöö Olkul järjest paremaks.
Algus on superhea, lõpupoole järgneb juba tavaline pilt ja n.ö. "olustikukirjeldus". Algmaterjali napib, kuid iniseda pole siin midagi, sest see kõik tehtud vaid ühe kaameraga ja kahe inimese poolt, kes kah sõidust osa võtsid.
v
valge06
Foorumi kasutaja
Autod: vaz 2106 1986/vaz 2101 1972

Postitus Postitas valge06 »

Väga hea jh :D eriti meeldib mulle enda stiilinäide :D vist ainuke koht mis ilusti välja tuli selle etapil:d Ja seegi on videol
Kasutaja avatar
Hulkur
Foorumi kasutaja
Kontakt:

21 juunil väike harjutamise päev siis. Info pannakse 14 juuni kodulehele ülesse.

http://www.rallistar.ee/index.html

Vaatab vb näeb siis seal ka! ;)
Kasutaja avatar
Hulkur
Foorumi kasutaja
Kontakt:

Ise sõitma ei lähe kuid vaatab mis saab. Suuremosa huvilistele vesi peal :(
d
doris
Autod: 2105, 21083
Kontakt:

Postitus Postitas doris »

Kas mitte Viru ralli sellel ajal..
Mina kindlasti filmimas seal(Viru rallil siis) aga olku värvib oma masinat
Roolin nii kuis jaksan
r
Roheline2105
Foorumi kasutaja
Autod: VAZ 2105

Postitus Postitas Roheline2105 »

SIMUNA SUVE START 2008
14/06/2008

Laupäeval, 28. juunil 2008 toimub võistlus Simuna suve start 2008.

Registreerimine toimub 27. juuni 2008, kella 17.00-ni aadressil www.rallistar.ee. Registreerimisel palume esitada osaleja nimi, võistlusklass, sõiduki mark ja mudel ning samuti palume märkida, kas sõidukit kasutatakse rohkem kui ühe võistleja poolt.
Registreerunuks loetakse võistlejad, kelle osavõtumakse on tasutud hiljemalt 27. juunil 2008 ning laekunud MTÜ Rallistar arveldusarvele: 221037716285 (selgitusse sihtotstarbeline annetus (võistleja nimi)).

Võistluse ajakava
09.00?10.00 registreerimine, dokumentide kontroll
09.00?10.30 autode tehniline kontroll
09.00?10.30 võistlusrajaga tutvumine jalgsi
11.00 esimese võistlusauto start
16.00 autasustamine (orienteeruvalt)

Täpsem info : www.rallistar.ee
r
Roheline2105
Foorumi kasutaja

SIMUNA SUVE STARDI TULEMUSED !

http://rallistar.ee/tulemus/20080628_SSST.html

Osavõtjaid oli küll vähe , aga elamus oli suur :).

Ise jäin noortest 4. sest mul autol on känd lahti. :ylbe
r
Roheline2105
Foorumi kasutaja

SIMUNA SUVE START 2008
14/07/2008

Laupäeval, 26. juulil 2008 toimub võistlus Simuna juuli sprint 2008.

Registreerimine toimub 24. juuli 2008, kella 12.00-ni aadressil www.rallistar.ee. Registreerimisel palume esitada osaleja nimi, võistlusklass, sõiduki mark ja mudel ning samuti palume märkida, kas sõidukit kasutatakse rohkem kui ühe võistleja poolt.
Registreerunuks loetakse võistlejad, kelle osavõtumakse on tasutud hiljemalt 24. juuli 2008 ning laekunud MTÜ Rallistar arveldusarvele: 221037716285 (selgitusse sihtotstarbeline annetus (võistleja nimi)).

Võistluse ajakava
09.00?09.45 registreerimine, dokumentide kontroll, autode tehniline kontroll
09.00?09.45 võistlusrajaga tutvumine jalgsi
10.00 esimese võistlusauto start
16.00 autasustamine (orienteeruvalt)

ise arvatavasti ei lähe . aga uurige www.rallistar.ee 'st ise .
o
olaaf
Ladaklubi Auliige

Mis sellel viimasel võistlustel naiste klassiga juhtus?
Männiku laiali Garage
m
martvl
Foorumi kasutaja
Autod: Vaz 21051,Gaz 21R vw golf 2,Kawasaki ninja

Postitus Postitas martvl »

selline küsimus siis kas mingeid nõueid autokohapealt kah on ?
see aasta plaanis rajale tulla !
üks õige Ladafänn ehitab ka külmaga oma autot :D
Vasta