21011, Alfist, 1978

21011, Alfist, 1978

Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107

Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.

Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Vasta
a
Alfist
Foorumi kasutaja
Autod: Vaz 21011,Audi 100 2.3E -89,Alfa Romeo 166 3.0 Twin Spark

Postitus Postitas Alfist »

doonor mootor,mis täitsa korras!:)

[Muudetud: 18-9-2008 Alfist]Pilt
"Alfa Romeo ei ole lihtsalt autotehas... See on nagu haigus... Või eluviis... Seda ei saagi defineerida. See kuulub tunnete ja kirgede valda, allub südame, mitte mõistuse kontrollile".
Insener ja disainer Orazio Satta Puglia
t
tghg
Foorumi kasutaja
Autod: Informatsioon
Kontakt:

Postitus Postitas tghg »

Värvisidki need õhuvõtu avad mustaks:D
Väga tubli töö!
a
AsjaPulk
Foorumi kasutaja
Autod: [b]BMW 728iA[/b]
Kontakt:

Postitus Postitas AsjaPulk »

Sinisega on küll vingelt plätserdatud... Kehvalt kinni kaetud, värvitolmu laiali lennanud.

Värvi õhufiltri kopsik ka veel valgeks, siis on Vene lipu värvid koos vähemalt! :lol
a
Alfist
Foorumi kasutaja

Algselt postitas: AsjaPulk
Sinisega on küll vingelt plätserdatud... Kehvalt kinni kaetud, värvitolmu laiali lennanud.

Värvi õhufiltri kopsik ka veel valgeks, siis on Vene lipu värvid koos vähemalt! :lol
Vene lipu värvid olidki ennem!
Aga sellest kapoti alusest mul suht pohhui hetkel,sest ma nagunii lasen uue värvi sinna peale,värviks tuleb arvatavasti miraaz effekt värv,mis peaks päris pro jääma!:)
Algselt postitas: tghg
Värvisidki need õhuvõtu avad mustaks:D
Väga tubli töö!
Võtsin su sõnu kuulda,ning otsustasin ikka mustaks värvida,kuna eelmine värv oli suht jama.:P
Tänud!:)

Nii palju veel lisaks,et vahetan homme benapumba välja,sest CCCP ja Russia toodangut ei usalda,kuna neil toodetel puubub kvaliteet!:mad:
Homsest läeb peale Alfa Romeo originaal benapump,mis on toodetud Itaalias,ning on kindlalt kvaliteetsem!:)

[Muudetud: 18-9-2008 Alfist]
"Alfa Romeo ei ole lihtsalt autotehas... See on nagu haigus... Või eluviis... Seda ei saagi defineerida. See kuulub tunnete ja kirgede valda, allub südame, mitte mõistuse kontrollile".
a
Alfist
Foorumi kasutaja

Eile lappasin siis Alfa Romeo benapumba peale,ning masin käivitus hommikul paugust!:)
Kui vene pump peal oli,siis käivitus alles teise korraga,nüüd sain vähemalt sellest veast lahti!:)
Õhtu poole lisan ka mõningaid pilte!:)

[Muudetud: 20-9-2008 Alfist]
ÜlevaatustSpetsialist
Foorumi kasutaja
Autod: Lancia Evolution,Vaz 2106 -76

Postitus Postitas ÜlevaatustSpetsialist »

Tere,
On vahepeal midagi toimunud ka?
See masin on ladaklubi kõige kenam VAZ,oma ilusa värvuse,ning ka muude asjade poolest!:)
Ning eelnevate postitajate kohta nagu intrega ja veel mõned tegelased,siis ära pane nende möla tähele,need nagad on lihtsalt kadedad,et sul nii kena Vaz on!:)

Edu edaspidiseks!:)

[Muudetud: 2-12-2008 ÜlevaatustSpetsialist]
c
carl93
Foorumi kasutaja
Autod: vaz 2103

Postitus Postitas carl93 »

valdzi,via kopikas,zigulimasuurikul need ilusad massud.Rääkimata ei saaks ka jääda teistest masinates näiteks motamehe 02,jukii 07 ja neid jätkub veel palju ;)Aga ega see masin ka kole pole, ka kena, aga tööd jätkub küll.Nagu mul:D

[Muudetud: 10.22.2008 carl93]

carl-steven berg
ÜlevaatustSpetsialist
Foorumi kasutaja

Algselt postitas: carl93
valdzi,via kopikas,zigulimasuurikul need ilusad massud.Rääkimata ei saaks ka jääda teistest masinates näiteks motamehe 02,jukii 07 ja neid jätkub veel palju ;)Aga ega see masin ka kole pole, ka kena, aga tööd jätkub küll.Nagu mul:D

valdzi,via ja zigulimasuuriku omad on kah ilusad,kuid selle jukii 07 mulle ei meeldi,sest need tellised pole minu maitse,ja need vfts laiendid ei kuulu ka minu lemmikute hulka,pealekauba jätavad need 05/07 eriti imeliku välimuse :D ,need 05/07 on minu arvates ühed koledamad ladad mida on kunagi toodetud,kuid see ainult minu arvamus,loodan et keegi ei pahanda!:rolleyes
Kuid valdzi,via ja zigulimasuuriku auto värvus ei ole päris minu maitse,kollane,punane ja must on väga sheff.
Ning ma olen seda masinat oma silmaga näinud ja pole ühtegi paha sõna öelda,mootor käib ka tal nagu kell,mees on päris palju tööd teinud sellega!:)

[Muudetud: 2-12-2008 ÜlevaatustSpetsialist]
a
Alfist
Foorumi kasutaja

Tere!
Autoga on niipalju toimunud,et enne suuremat soolalöga sai auto ära vahatatud,ning nüüd on ta talveks valmis!
Kui välis,põhja,koobaste,salongipesu ja vahatamine välja jätta,siis ma ise pole auto kallal mingi paar kuud midagi teinud,kuna lihtsalt pole midagi teha,sest masin on hetkel ptui,ptui,ptui suurepärases seisukorras!:)

[Muudetud: 2-12-2008 Alfist]
a
Alfist
Foorumi kasutaja

Täna sai käidud autoga Ülevaatusel,ning sai see läbitud pretensioonideta!:)
Ülevaataja ütles ka,et ta silmad pole veel elusees,nii laitmatus korras,ning ühemagi veata Ladat näinud.
Ta rääkis,et oli vene ajal Toljatti tehases töötanud Ladade komplekteerijana-kokkupanijana vms.:)
i
intrega
Foorumi kasutaja
Autod: Golf 3 Vr6

Postitus Postitas intrega »

Algselt postitas: Alfist
Ülevaataja ütles ka,et ta silmad pole veel elusees,nii laitmatus korras,ning ühemagi veata Ladat näinud.
Ta rääkis,et oli vene ajal Toljatti tehases töötanud Ladade komplekteerijana-kokkupanijana vms.:)
Palju õnne...
ÜlevaatustSpetsialist
Foorumi kasutaja

Algselt postitas: intrega
Algselt postitas: Alfist
Palju õnne...
irw:lol
Sry4OT aga pean seda ütlema,hale on neid na**sid vaadata,kes läbustavad teiste teemas oma LO**IDE repliikidega.:ylbe
Mine lase oma õnnesoovidel M.PRIs käija,mitte siin kui sul midagi tarka pole öelda!
Ei kaitse Alfisti,aga lihtsalt selline möla pidamatus käib pinda!:mad:
btw kui sa oma kopeika ronteika maha müüsid,siis mida fakki on ta sul avataris,niipalju kui mina siinse foorumi reeglitest tean,siis ei tohi teise auto pilte ladaklubis avatariks olla!
Ning kui lugupeetud ladaklubi moded mu juttu peaks ära kustutama,siis väärib ka intrega postitus kustutamist!
Alfist loodan et Te ei pahanda!
i
intrega
Foorumi kasutaja
Autod: Golf 3 Vr6

Postitus Postitas intrega »

Heh, soovid inimesele head ja tuleb mingi suvaline tegelane mind maha tegema... normaalne.
Btw tõesti. siksi ostsin kusjuures hiljuti tagasi, mis siis et tiba rohkem niruses korras.

[Muudetud: 8-12-2008 intrega]
h
hautz
Autod: 2x lada2101

Postitus Postitas hautz »

Tundub ,et ladaklubi on kriitiku saand:lol

Vägisi kisub teemast mööda:puzzled
.._____
./_____\ -KOPIKAS :)
(OIIIIIIO)
.U........U
a
Alfist
Foorumi kasutaja

Tere,
Mure siis selline, et piduritega mingi jama.
Vahetasin piduri peasilindril tihendid ära ja panin uued, ning ladusin kõik nii kokku nagu ma lahti võtsin, st. et kõik seal sees on õieti paigas, kuid pidureid õhutades ei tule tagumistest silindritest õli!
Õhuta palju tahad, kuid õli ei tule (õli tuleb väga harva miinimumi lähedal ja pedaal on üleval ja ei liigu õhutades grammigi alla, tavaliselt peaks pedaal ikka alla vajuma kui õhk ja õli välja tuleb) ainult esimesi pidureid õhutades vajub pedaal ilusti alla ja õli tuleb ka ilusti välja.
Ehk keegi oskab öelda mis viga võiks olla?
Ise ei oska enam midagi arvata kus viga võiks olla.

[Muudetud: 12-3-2010 Alfist]
m
madis132
Foorumi kasutaja
Autod: lada niva(vaz2121)

Postitus Postitas madis132 »

ehk on sul mingi praht kuskil ees ?või siis kellelgil mingi pime ette topitud et tagumistesse silindritesse õli ei tuleks.On ka selliseid nalju nähtud:Dsamas tasuks torud üle vaadata ehk on mingi kiviga pihta saanud ja lömmi löönud.
"Ja jaa kõik on korras!" Vist.
a
Alfist
Foorumi kasutaja

Algselt postitas: madis132
ehk on sul mingi praht kuskil ees ?või siis kellelgil mingi pime ette topitud et tagumistesse silindritesse õli ei tuleks.On ka selliseid nalju nähtud:Dsamas tasuks torud üle vaadata ehk on mingi kiviga pihta saanud ja lömmi löönud.
Pimedat vist vaevalt keegi ette on pannud, sest ennem ikka õli tuli! :D
Ma võtsin peasilindri puhta laua peal lahti ja panin kõik jupid rivvi, ning samamoodi tagasi ja tihendid jäid ka ilusti seal sees paika.
Eks ma üritan siis pidurivoolikuid uurida ja vaadata, ehk tõesti kusagilt kiviga saanud, seda mõtlesin ennem ka aga tänud nõuande eest eks ma vaatan üle! :)
Kasutaja avatar
karl01
Foorumi kasutaja
Autod: 2101

Postitus Postitas karl01 »

lihtsaim viis kontrollida, keera peasilindri juurest voolik lahti ja lase kellelgi pidurit vajutada. kui surve korras siis otsi edasi probleemi, muidu võidki seda vooliku defkat otsima jääda.:)
Enamjaolt on ikkagi süüdi istme ja rooli vaheline tihend!
a
Alfist
Foorumi kasutaja

Algselt postitas: karl01
lihtsaim viis kontrollida, keera peasilindri juurest voolik lahti ja lase kellelgi pidurit vajutada. kui surve korras siis otsi edasi probleemi, muidu võidki seda vooliku defkat otsima jääda.:)
Enne kui silindri peale panin, siis lasin õli aukudest sisse ja lükkasin kruvikeerajaga kolbi ning purskas nendest vindiga aukudest õli kõvasti välja, nii et tundub et surve on olemas. :)
Kasutaja avatar
karl01
Foorumi kasutaja
Autod: 2101

Postitus Postitas karl01 »

supordisilindri või peasilindri?

[Muudetud: 12.3.2010 karl01]
Enamjaolt on ikkagi süüdi istme ja rooli vaheline tihend!
Vasta