[Muudetud: 18-9-2008 Alfist]

Vene lipu värvid olidki ennem!Algselt postitas: AsjaPulk
Sinisega on küll vingelt plätserdatud... Kehvalt kinni kaetud, värvitolmu laiali lennanud.
Värvi õhufiltri kopsik ka veel valgeks, siis on Vene lipu värvid koos vähemalt!![]()
Võtsin su sõnu kuulda,ning otsustasin ikka mustaks värvida,kuna eelmine värv oli suht jama.Algselt postitas: tghg
Värvisidki need õhuvõtu avad mustaks:D
Väga tubli töö!
valdzi,via ja zigulimasuuriku omad on kah ilusad,kuid selle jukii 07 mulle ei meeldi,sest need tellised pole minu maitse,ja need vfts laiendid ei kuulu ka minu lemmikute hulka,pealekauba jätavad need 05/07 eriti imeliku välimuseAlgselt postitas: carl93
valdzi,via kopikas,zigulimasuurikul need ilusad massud.Rääkimata ei saaks ka jääda teistest masinates näiteks motamehe 02,jukii 07 ja neid jätkub veel palju ;)Aga ega see masin ka kole pole, ka kena, aga tööd jätkub küll.Nagu mul:D
[Muudetud: 10.22.2008 carl93]
Palju õnne...Algselt postitas: Alfist
Täna sai käidud autoga Ülevaatusel,ning sai see läbitud pretensioonideta!:)
Ülevaataja ütles ka,et ta silmad pole veel elusees,nii laitmatus korras,ning ühemagi veata Ladat näinud.
Ta rääkis,et oli vene ajal Toljatti tehases töötanud Ladade komplekteerijana-kokkupanijana vms.![]()
irw:lolAlgselt postitas: intregaPalju õnne...Algselt postitas: Alfist
Täna sai käidud autoga Ülevaatusel,ning sai see läbitud pretensioonideta!:)
Ülevaataja ütles ka,et ta silmad pole veel elusees,nii laitmatus korras,ning ühemagi veata Ladat näinud.
Ta rääkis,et oli vene ajal Toljatti tehases töötanud Ladade komplekteerijana-kokkupanijana vms.![]()
Pimedat vist vaevalt keegi ette on pannud, sest ennem ikka õli tuli!Algselt postitas: madis132
ehk on sul mingi praht kuskil ees ?või siis kellelgil mingi pime ette topitud et tagumistesse silindritesse õli ei tuleks.On ka selliseid nalju nähtud:Dsamas tasuks torud üle vaadata ehk on mingi kiviga pihta saanud ja lömmi löönud.
Enne kui silindri peale panin, siis lasin õli aukudest sisse ja lükkasin kruvikeerajaga kolbi ning purskas nendest vindiga aukudest õli kõvasti välja, nii et tundub et surve on olemas.Algselt postitas: karl01
lihtsaim viis kontrollida, keera peasilindri juurest voolik lahti ja lase kellelgi pidurit vajutada. kui surve korras siis otsi edasi probleemi, muidu võidki seda vooliku defkat otsima jääda.![]()