Krt mulle hakkas see E-Cup meeldima - Väga positiivne üritus oli. ses suhtes, et ma pole varasematest aegadest kõrgemal stardirivis kunagi olnud. Teed olid rööpa, kivi ja tolmuvabad - mis viga nii sõita. Säästuralli nagu ta oli - täitis aga oma eesmärki ning ma arvan, et kõik olid rahul.
Ainsana ei meeldinud see 500m asfaldi lõik Paides...kuigi see on ainult sõitja seisukoht, selle asemel oleks võind olla veel üks kruusakatse (ca 3-4km).
Katsed olid kiirema poolsed, ja a'la 300-800m sirged - seal hoidsime oma masina turvalises 6500 pöörde peal, et midagi ikka ka Haanjasse jääks. Rattaid maast lahti ei saanud ja löökauke ei saanud - seega ei tea veel täpselt kuidas Olavi & Co aretised šarniiride, pidurivoolikute, õõtsade asjus said.
Samas oli rada salakaval ja nii mõnigi kurv läks natuke pikale....hiljem saime teada, et sees oli ka "leviauk", mis neelab masinaid nagu "sõpruseauk" - aga kuna kiirused ei olnud piiripeal, siis õnneks sealt ainult ehmatusega piirdusime, ivannidel hea ütlus selle kohta: чуть чуть не убили
Sama lause käib ka viimase kruusakatse kohta, kus mina ei kuulnud enam legendi (Kas Mikk jäi juba eufooriasse või jupsis see sideboksi patarei ühendus - ei tea) ja oleks peale finišit peaaegu aastase töö äragi nullinud, sest kiirus oli suur ja üks kõva kurv oli veel ees, kus ka ilus 100a. tammepuu pervepeal...siin peab küll veel "kedagi" tänama.
lõpp hea kõik hea, viimaseks ei jäänud, auto terve, ise terved (kuigi stress oli suur, suuresti une/mehaanikute puuduse tõttu), kogemusi saime hulga, Mikk vast eriti, kuna see tal I kord. Loodan, et sa pikka viha ei pea;) aga noh...see kõik eelseisva ralli nimel, kus peaks legendi kirjutamine juba täpsem ja lugemine ka parem olema.
Tänud:
*Laurile (Atskaarik?), kes meil servises kola kokku pakkis vihma käest ning sellega meeldiva üllatuse meile valmistas!
*Tiidule (Walter), kes mind öömajale võttis ja põhja eesti "mägesid" näitas ning ühe kõva posu elukogemusi juurde andis - see õhtu jääb meelde!
* Eltsile (ei teagi Su õiget nime - Heldur äkki?) kuuma sauna ja meeliülendava päikse tõusu nautimise võimaluse eest, loodan, et naine Sul pikka viha ei pea ning kui see märjuke kuuris veel alles on kui taas kohtume, siis luban, et mekin veel - vähemalt ühe lonksu!
Seekord siis sedapsi - nüüd Kehala lainel.
PS: autol ka uued EAL reg.numbrid: SP0098, jagatakse neid tasuta ja maanteel enam sõita ei tohiks va. ralli ajal.
Pildi autor "egleh" rally.ee'st
phpGmWJrw
türi2011.jpg-thumb.jpg