Ei tea kas see on minu ülepäevaste kõnede tulemus

või kevadine virgumine Männikul, kuid nüüdseks on natuke millest rääkida:
seoses piduritega, et sai vist valgust majja - tagapidurite töö protsent osutus 0-lähedaseks, kui kässar välja arvata (mis oli pikka aega ainus asi mis tööd tegi kogu kuueaastase ehituse juures) kuna trummlid niivõrd kulunud ja silindrid eri marki ning suures ähmis olid ka maha keeratud (minu otsa ei ole vaja vaadata, kuna mina istusin aind pukis ja litsusin pedaali kui seda nõuti:). Vaju või häbipärast maa alla jah
suures piduri foobias sai megalt mammonat kulutatud ja deutšlandist tagasillale nüüd TRW pool-sport jubinad tellitud (polnõi kamplekt! mis trummlite sisse jääb) - uued trummlid olid varasalves juba endal ja neid TRW omasid ei raatsinud siia tarida (110Eur paar - paneb ikka mõtlema küll).
Jupid ka käes ja paistavad kvaliteetsed olema küll, vähemalt klotsi kraapides on tunda et on pehmem segu kui lada omadel ja lõhnab nagu taruvaik või nagu kampfri õli, mida mu 20-ndate lõpul siia ilma sündinud vana memm enne korralikku pidupäeva "natuke" kaelale tilgutada raatsib - eks siis kunagi näha ole kas lõhnal ka efekti on.
Esiots saab uued Ferodo DS2500 klotsid ning kogu süsteemi hakkab toitma võidusõidu õli (Ferodo). Endiselt jäävad 14" vent kettad ja 08 support. Siiralt loodan, et auto nüüd ka pidurdama suvatseb hakata.
Lisaks piduri foobiale on ikka veel küljes "keema minemise" foobia, seoses jahutusega ning kuna vanad asjad olid eest kõik deformeerunud teatud intsidendi tulemina, siis sai taas mindud kulukamat teed ja 214 jubinad ostetud (peab taas tiivadesse süvendid tegema, et see banduura ette mahuks - aga noh, mina seda seekord nagunii ei tee;)
kuid oh õnne, suures ahastuses jälle sadu eurosid loovutada, siis selgus lähemal uurimisel, et saksimaal alumiinium vähem maksab kui seda molotov-ripendtropi pakti idapoolse osapoole suures vürstiriigis ning ühes piduritega ka see tellitud sai ja paistab täitsa kobe, arvan, et neid radikaid võiks sealt ka teistele "niva" soovijatele tellida.
El.vendid vast saab ka korda komplekteeritud Nõmme meistrite poolt ja need tagasi ette kuidagi kinnitatud ning asi peaks taas töötama/jahutama. Igatahes mugav on sõita küll kui andur ise vendi tööle paneb...samas tunned ennast ka natuke vajalikuna, kui temperatuuri näidik sult ka teist ventilaatorit tööle panna soovitab - käib klõps ning korraga autot ennast tühikäigul ei kuulegi - hoopis mingi poolautomaatse "VOLNA" tsentrifuugi moodi heli vuhiseb tulemüüri avadest sulle jalge ette - kas efekt seda kõike ka väärt on?...aga vähemalt puhub
Auto sai ka Mulgimaalase "ussinaha" & Co laiendi jupid mis katki olid, kuid seekord on esipõlle lisana kasutusel siis vanakooli variant...mäletamist mööda litsuti neid ka juba siis kopeikadele ette, miks se siis meilegi ei istu?
"olaaf"'i & Co kuldsed käed selle sinna ette kuidagi venitasid lõpuks vist - teades seda vaeva ja närvikulu, siis loodan, et seda viha ja raevu keegi hingega elustatud indiviid tunda ei saanud ja tööriistad ikka töökorda jäid (nagu näiteks vasar, mida on hea vihahoos esimeses ettejuhtuvas ilmasuunas võimalikult kaugele lennutada, vahest ka otse läbi garaaži uste tänavale - just hetk enne uudishimuliku sasjeedniku sisseastumist, pärimisega et mis suur lärm ja sõim seal kõrval on)
Aga mootorisse sai šturman suure kauplemise ja minu pealekäimise tulemusena seekord Valvoline seeriast 10W-60 ja seda isegi mitte leti alt vaid otse omanikult ja tšekid on ka olemas. Sildadesse jäävad esialgu castroli tooted kuna neid armsal krooniajal juba hulgim tellitud sai.
Hetkeseisuga on asi niikaugel siis, et jootekolb saab vist kuuma nagu talle ikka kombeks on ja pusitakse elektri kallal - ja kui mingi aeg pilte laekub fotokaameratest arvutisse ehk siis ka mõnega teid kostitatakse.
Ja õhus on kevadet, juba täiel rinnal, siin porode maalgi on virgematel aiakäärid käes ja istuvad oma graniitses aias kidura uibopuu all ning mõtlevad kas see kuldsete täppidega must linnuke on nüüd ikka gripivaba ja vahest äkki süüagi kõlbab, sest see euro ja kriis on viimasegi säästu mänguautomaadis Prisma fuajees juba oma lõpu näinud
...näis millal 1800R siis esimese kevade vile lendu laseb ja maksuameti usinad töötajad oma esimese hoiatava e-maili saadavad - a kevad on ikka ilus aeg küll!