2101, Corrado, 1973 - Müüdud

2101, Corrado, 1973 - Müüdud

Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107

Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.

Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Vasta
c
CozmonauT
Foorumi kasutaja
Autod: BMW V8, Pontiac V8
Kontakt:

Postitus Postitas CozmonauT »

liiga laiad ei jää sinna ? mina oleksin panustanud Kadetti/Ascona/Vectra "recarodesse", vähe kitsamad (kahe istme vahele jääb rohkem ruumi) ning nad on mugavad.
Kasutaja avatar
corrado
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas corrado »

Ühel sigullil olid sees sellised ja paistsid kenad, vaevalt et nad liiga laiad jäävad, silma järgi on nad vähemalt sigulli omadest kitsamad, eks näis, mul esiistmeid juba kaks paari ostetud(subaru ja volvo omad),ei hakka rohkem küll ostma:lol
m
masuurik
Autod: 1.seeria LADA

Postitus Postitas masuurik »

Milline see konsool siiis on?
PILL TULEB PIKA EHITAMISE PEALE!
Kasutaja avatar
corrado
Foorumi kasutaja

http://www.carrating.org/car.php?16846 selline nagu sellel, ainult et ilma puitimitatsioonita
täna silma järgi mõõtsin natu ja leidsin et käigukangi auku konsoolis peab ette poole viima, aga minu leidlikuse juures pole see probleem :D natuke lõikamist, siis liimimist,neetimist, pahteldamist ja värvimist ning peakski hää saama:D
Kasutaja avatar
corrado
Foorumi kasutaja

mehed(ja vb ka naised) rääkige mulle, kuidas ma saan benapumba pidama?:Dsessuhtes et bensiin vajub maru kiiresti alla ära ja peab koguaeg pumpama, kiiresti on mingi et üks päev sõidad ja kui mingi 24 tundi ära seisab siis peab juba nagu pumpama et niisama käima ei lähe enam
see ajab närvi ausaltöeldes:(panin ühekorra mingisuguse remontkomplekti aga pärast seda läks veel hullemaks :D
r
Raxo
Foorumi kasutaja
Autod: 2101 '72 | Chevy '00 | Hornet '01 | Scania '97
Kontakt:

Postitus Postitas Raxo »

Osta uus pump.
h
hautz
Autod: 2x lada2101

Postitus Postitas hautz »

Bensiinipumba klapid lasevad läbi;)
Keerad karpast vooliku lahti ja puma ka pealt ja lased pumbaga läbi.
.._____
./_____\ -KOPIKAS :)
(OIIIIIIO)
.U........U
Kasutaja avatar
corrado
Foorumi kasutaja

Algselt postitas: hautz
Bensiinipumba klapid lasevad läbi;)
Keerad karpast vooliku lahti ja puma ka pealt ja lased pumbaga läbi.
mis effekti see nagu andma peaks? et lööb klapid tihedaks kui surve taha lüüa?

uue pumba ostmise tahaks nagu viimaseks jätta kuna vaevalt et kõik siin foorumis ostavad kohe uue pumba kui bensiin alla vajub

[Muudetud: 10-9-2008 corrado]
v
Varblane
Foorumi kasutaja
Autod: 2103

Postitus Postitas Varblane »

Motamiis toppis ühe benafiltri tagurpidi vahele aga ei tea kuidas see efekti annab kuna ise pole proovinud.:puzzled
a
ats97
Foorumi kasutaja
Autod: Vaz 2106 “82a.

Postitus Postitas ats97 »

puhasta bensiini pump ära - selle klapid sodi täisja ei pea enam.
Kasutaja avatar
siksaator
Foorumi kasutaja
Autod: VW Golf III

Postitus Postitas siksaator »

Mina tegin ka oma vanale bensupumbale igasuguseid trikke aga ei aidanud miski, ikka langes bensiin alla. Asja lahendas uus bensupump;)
Kasutaja avatar
GTA
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas GTA »

Algselt postitas: corrado
[uue pumba ostmise tahaks nagu viimaseks jätta kuna vaevalt et kõik siin foorumis ostavad kohe uue pumba kui bensiin alla vajub
Kes otsib see leiab ka uued klapid pumbale, teinekord koos pronksist klapipesadega. Vahetamine on pisike käsitöökursus ja heal juhul õnnestub kah.

Uus pump maksab ehk ~180-200 krooni ja kui saad korraliku siis kestab kenasti. 05-le ostsin kunagi vene margi RIKARD pumba (viisakalt pakendatud, otsi sa ka samal põhimõtel vene osade seast) ja no need 20 000 km, mis ma selle autoga ehk sõitnud olen pole mingit jama olnud ja väsimise märke ei paista praegugi olevat.
Meskimeni seadus - Kunagi pole aega teha midagi korralikult aga alati on aega ümber teha
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
Kasutaja avatar
corrado
Foorumi kasutaja

nojah aga vat asi selles et klapid ei saa sodi täis olla kuna need on juba ühekorra vahetatud, arvata on et see vahetus läks metsa, ju siis peab uue pumba sebima, kuna siuke jebimine, noh närvid ütlevad üles enne :D
Kasutaja avatar
corrado
Foorumi kasutaja

Kuna mul linnas muud targemat teha pole siis tõin täna oma tahhomeetri linna ja hakkasin valgustusega jamama. No kaugtulede märgutuli sai paika, seejärel panin taustavalguse ja lõpptulemusega olen suht rahul, alati saab paremini aga jah, seekord kukkus niiviisi välja siis.
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
:cool:
Nädalavahetusel siis maal panen kokku selle värgi ja proovin autopeale panna ja juhtmed kah paika saada:spin
Kasutaja avatar
corrado
Foorumi kasutaja

Pilt
Tegin tagaseina ja natuke aretasin juhtmetega :D
Homme siis tõenäoliselt saab külge ka:wow:D
Kasutaja avatar
corrado
Foorumi kasutaja

Natuke uuendust tänase seisuga siis :D Tahhoka sain külge ja töötab nii nagu peab.
Pilt
Pilt
Pilt

:D
Kasutaja avatar
corrado
Foorumi kasutaja

kust saab roostes 01 stanget?:P muidu neid kõik kohad täis aga kaovad ära vaikselt, oleks vaja mingit mitte eriti korras 01 stanget millest kahju poleks lõikuda:P
enda 03 stangele ei taha relakat sisse lüüa kuna peaaegu et ilma roosteta ja noh kroomi võib saada läikima veel:puzzled
t
tghg
Foorumi kasutaja
Autod: Informatsioon
Kontakt:

Postitus Postitas tghg »

Väga kena tahhomeeter kuid mis autolt pärineb?
Kasutaja avatar
corrado
Foorumi kasutaja

tahhomeeter pärineb mazda 626'lt, GE seeria
Kasutaja avatar
corrado
Foorumi kasutaja

Nüüd siis karpa tihendi vahetasin ära ja nüüd olemas ka tühikäik :D Õhku sai vahele enne siis arvatavasti. Karpa gaasimehanismi süsteema kah valma siis nüüdseks.
Tagumise aknalaua tegin kah uue täna, samasugusest papist tegin nagu ta ennegi oli. Seoses sellega pole ka enam neid hirmsaid lisapiduritulesid :D
Pilt
Pilt
Pilt
Järgmiseks siis radikavahetus tõenäoliselt, vaja tosooli osta. Siis koos radikaga saab el ventika kah peale :)
Vasta