2101, Corrado, 1973 - Müüdud
2101, Corrado, 1973 - Müüdud
Foorumi reeglid
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
http://www.carrating.org/car.php?16846 selline nagu sellel, ainult et ilma puitimitatsioonita
täna silma järgi mõõtsin natu ja leidsin et käigukangi auku konsoolis peab ette poole viima, aga minu leidlikuse juures pole see probleem
natuke lõikamist, siis liimimist,neetimist, pahteldamist ja värvimist ning peakski hää saama:D
täna silma järgi mõõtsin natu ja leidsin et käigukangi auku konsoolis peab ette poole viima, aga minu leidlikuse juures pole see probleem

mehed(ja vb ka naised) rääkige mulle, kuidas ma saan benapumba pidama?:Dsessuhtes et bensiin vajub maru kiiresti alla ära ja peab koguaeg pumpama, kiiresti on mingi et üks päev sõidad ja kui mingi 24 tundi ära seisab siis peab juba nagu pumpama et niisama käima ei lähe enam
see ajab närvi ausaltöeldes:(panin ühekorra mingisuguse remontkomplekti aga pärast seda läks veel hullemaks
see ajab närvi ausaltöeldes:(panin ühekorra mingisuguse remontkomplekti aga pärast seda läks veel hullemaks

mis effekti see nagu andma peaks? et lööb klapid tihedaks kui surve taha lüüa?Algselt postitas: hautz
Bensiinipumba klapid lasevad läbi;)
Keerad karpast vooliku lahti ja puma ka pealt ja lased pumbaga läbi.
uue pumba ostmise tahaks nagu viimaseks jätta kuna vaevalt et kõik siin foorumis ostavad kohe uue pumba kui bensiin alla vajub
[Muudetud: 10-9-2008 corrado]
Kes otsib see leiab ka uued klapid pumbale, teinekord koos pronksist klapipesadega. Vahetamine on pisike käsitöökursus ja heal juhul õnnestub kah.Algselt postitas: corrado
[uue pumba ostmise tahaks nagu viimaseks jätta kuna vaevalt et kõik siin foorumis ostavad kohe uue pumba kui bensiin alla vajub
Uus pump maksab ehk ~180-200 krooni ja kui saad korraliku siis kestab kenasti. 05-le ostsin kunagi vene margi RIKARD pumba (viisakalt pakendatud, otsi sa ka samal põhimõtel vene osade seast) ja no need 20 000 km, mis ma selle autoga ehk sõitnud olen pole mingit jama olnud ja väsimise märke ei paista praegugi olevat.
Meskimeni seadus - Kunagi pole aega teha midagi korralikult aga alati on aega ümber teha
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
Kuna mul linnas muud targemat teha pole siis tõin täna oma tahhomeetri linna ja hakkasin valgustusega jamama. No kaugtulede märgutuli sai paika, seejärel panin taustavalguse ja lõpptulemusega olen suht rahul, alati saab paremini aga jah, seekord kukkus niiviisi välja siis.

Nädalavahetusel siis maal panen kokku selle värgi ja proovin autopeale panna ja juhtmed kah paika saada:spin

Nädalavahetusel siis maal panen kokku selle värgi ja proovin autopeale panna ja juhtmed kah paika saada:spin
Nüüd siis karpa tihendi vahetasin ära ja nüüd olemas ka tühikäik
Õhku sai vahele enne siis arvatavasti. Karpa gaasimehanismi süsteema kah valma siis nüüdseks.
Tagumise aknalaua tegin kah uue täna, samasugusest papist tegin nagu ta ennegi oli. Seoses sellega pole ka enam neid hirmsaid lisapiduritulesid

Järgmiseks siis radikavahetus tõenäoliselt, vaja tosooli osta. Siis koos radikaga saab el ventika kah peale

Tagumise aknalaua tegin kah uue täna, samasugusest papist tegin nagu ta ennegi oli. Seoses sellega pole ka enam neid hirmsaid lisapiduritulesid

Järgmiseks siis radikavahetus tõenäoliselt, vaja tosooli osta. Siis koos radikaga saab el ventika kah peale