Probleem siis selline et ostsin 1.6 mootori ja see ei taha kuidagi käima minna,süüdet olen kontrollinud korralikult ainult paugub ja plõtsub vahest paneb siukseid pauke nagu jahikast ,õli panin nats palju ühe cm üle max ,..aa ma ei usu kuidagi et see võib midagi seal oleneda.jagajat keerates peal siis plõtsub korra sumpasse ja siis kord karpasse.ma ei tea mull on juhe koos igastahest,vahetasin jagajat ei midagi vahetasin süüte pooli ikka ei midagi.aga jahh ootan targemate meeste nõuandeid mida teha,olen väga hädas oma kopikagaga.
Ootan väga nõuandeid.
aa ja seda ka veel et ma olen näinud seda mootorit auto peal töötamas enne kui me selle maha kruttisime
OO-jah...
Tead võta nüüd ikka asja rahulikult ja mõtle aegluubis läbi ,kuidas see auto mootor ikka töötab....
Et kunas on sisse - surve - töö - väljalase ,ja vastavalt sellele säti paika ka jagaja ning pane peale küünlajuhtmed.
Süütemoment säti esialgu Ü.S.S. märki ja see masin peab käivituma kui bena tuleb ,säde on ja mootor hõre pole (klapivahed paigas ,hülsid-rõngad korras).
See võib nüüd küll kõlada mõnitusena aga süütejärjekord on 1-3-4-2 ...mitte järjest. Viga peaks olema ikka süütes kuna muidu karpasse ja sumpsi korraga (st poolpöörde järel) lakse ei saa tulla. Mul mosul kunagi oli sama asi, neil tavaliselt läheb kas õigesti või 180 kraadi valesti, minuomal oli hoopis 90 kraadi maas. Pärast kappas nagu segane...
Algselt postitas: aeromen
nu eks peab varsti uuesti proovima praega karpa maas ja seda krutin üle ..
oled sa ikka kindel et on hea mõte karpat uisa päisa "kruttida"??
kui sa süüte panemisega hakkama ei saa siis ei taha mõeldagi mis sa karpaga teha veel võid
karpat ikka töötava auto peal "krutitakse"
no offence!
Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
süüte ma panin õigeks ja koos vanamehega ta on ilge autode fanatt ja seda ma juba ei usu et tema nii kergesti eksib ja isegi mitu korda ja mitmel päeval panime seda süüdet,..
Süüte sätimine on jah omaette kunst. Mässasin ise ka sellega kevade poole, päris selliseks ei saandki, millega ise rahul oleks olnud. Sai märkide järgi paika keeratud stroboga, siis tundus liiga uimane, kõrva järgi keerates jälle tundus ka kuidagi imelik, pöörded pold kuigi stabiilsed. Minuarust on see pigem katsetamise asi, kui et võtad kätte ja paned paika.
Mina küll eriliseks targaks ennast ei pea,aga töösoojal mootoril keeran kõrvajärgi süüte küll nii et häbenema ei pea :DJa need strodoskoobid näitavad küll jah neid märke aga siiski iga mootor on nii võrd erinev et selle järgi ikka paika päris ei pane.
tundmatut mootorit ei pruugigi niisama käima saada ( rõngad võivad kinni olla ja muud sellist) Pane siis see süüde paika ja karpa peab kah korras olema siis tross külge ja proovi vedada ( mul oli kah üx mootor ,mis ei tahtnud kuidagi starterist käima minna ) aga tõmmates võttis hääled sisse.
mul ei tahtnud ka auto peale mootori pealepanekut käima minna aga siis üks tark naabionu ütles et kõik vaakumvoolikud korralikult kinni panna ja peale seda läks pärast paari korda proovimist käima
aga siis veel selline küss et mull nagu 2101 piduri võimendit pole ja aga kas siis see kollektori külles see vaakum tore auk võib lahti jääda .
ja ja juba lubab aga ikka need nõmedad plõtsud käivad.
kui tavaline asi siksidel on et rõngad võivad kinni jääda ja kui kaua ta peab siis seisma.
nii mul nüüd selline jama et 1.5 ei käivitu. sõitsin ja siis sai bens otsa. valasin kankust juurde, panin käima, tagurdasin 10m ja siis suri välja ja enam ei käivitunud. panin teised küünlad, tutika süütepooli, teise karpa aga ikka ei käivitu. starterit andes käib mootor ilusti ringi aga isegi ei luba mitte.