21051 Marduss 1982

21051 Marduss 1982

Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107

Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.

Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
v
VAZ
Foorumi kasutaja
Autod: 21063

Postitus Postitas VAZ »

Hea, et seda autot siiski maha ei müüdud ja ta õige inimese kätte jäi. :)
Väga head tööd oled teinud !

[Muudetud: 25-3-2009 VAZ]
Uutest CCCP aegsetest BA3-i varuosadest huvitatud.
f
fheisis
Foorumi kasutaja
Autod: lada 2101.Bmw 740.Moskvich Pika kastiga.

Postitus Postitas fheisis »

Väga tubli töö(Y) aga siiski ehk avaldaks värvi margi?
m
Marduss
Foorumi kasutaja
Autod: vaz 2105

Postitus Postitas Marduss »

Värv on Standoxi Volvo rekkaseeria punane, koodi kahjuks peast ei mäleta, aga kui tõsisem huvi, võin üles otsida.
if the sparks don't fly, it rides too high!
m
Marduss
Foorumi kasutaja

Nii esimesed 200 km on selle mootoriga läbitud ja muljed on järgmised:
1. esimest ja teist käiku pole ollagi, röögatab korra ja ongi pöörded laes.Seega ehk saavad teadjamad mehed hüva sõna sekka öelda ja soovitada, mida ülekandega täpsemalt ette võtta.Hetkel on 01-e kast ja 4.3 ülekanne.Kas vahetada nüüd kast 06 vastu ja jätta reduktor samaks, või vahetada reduktor ka 4.1 või koguni 3.9 vastu? pole kunagi proovida saanudki, kuidas üks korralik 1600 peaks edasi käima.

2.Karbuss on mul ka üks k*radi hermafrodiit.Jalg on 01 mehaaniline, ehk siis väiksemate lõõridega ja ülemine osa on 07 oma.Ei saanud millegi pärast komplektse 07 karpaga mootorit käima ja ülevaatuse tarvis sai mingi käkk kokku laotud.Kas sellise konstruktor-karpaga on mõtet edasi sõita või üritada siiski 07 omaga ta käima saada.

Ühesõnaga, teadjad andke nõu!!!
Kasutaja avatar
VäikeMägilane
Foorumi kasutaja
Autod: 2107R, Niva, VFTS
Kontakt:

Postitus Postitas VäikeMägilane »

kui tänaval igapäev liikled ja maanteel ka vanaemal külas käid, bensiini raha osta ei ole, siis 5.kast ja 3.9 alla.
kui linnas enamjaolt, vaja kiiresti punn põhja saada, siis 06.kast ja 4.44 alla.

vastavalt k.kastile peab sinna saama ka ÕIGE hambumisega spido ajami, vastasel korral ei pruugi kauaks lõbu olla.

kõik oleneb ka velgedest/rehvidest + spido hakkab valetama jne
Festina lente!
v
versus
Foorumi kasutaja
Autod: =O=

Postitus Postitas versus »

Olles proovinud erinevaid kombinatsioone 4-se (01) ja 5-se (esimesed 4 käiku 06 ülekanded) kastiga koostöös 4,1 ja 4,3 ülekandega, siis tõesti see 01 kast ja 4,3 ülekanne on igapäevasõiduks tüütu. Esimest käiku peaaegu ei lähegi vaja ning 3->4 käigu vahe on kole pikk. Pööretest maantekiirusel üldse ei tasu rääkida. Mul oli veel madal 13' kumm, spido valetas meeletult. Viimati sõitsin 5se kastiga 4,3 ülekandega kuni kasti ära lagunes, aga ei mäletagi enam seda tunnet. Mina soovitaks 5-st koos 4,1-ga.
m
Marduss
Foorumi kasutaja

Nonii, täna vahetasin karpa komplektse 07 vastu, kuna eelmine tegi imepäraseid trikke: laupäeva hommikul hakkas poole sõidu pealt jubedalt turtsuma, pöörded kukkusid ja ilma gaasitamata tahtis välja surra.keerasin võtmest välja, uuesti käivitades oli probleem kadunud nagu võluväel.Hiljem selgusid ka tagajärjed: küünlad mustad nagu ööd.äkki keegi teab, milles asi?

Hetkel läksid sisse peakambrisse 112 bensiin ja 150 õhk ja teise 150/150.Tekkis küsimus, kas on mõtet suuremaid düüse üldse proovima hakatagi või uputab üle ja lasen juba teise komplekti küünlaid süsimustaks?
c
carl93
Foorumi kasutaja
Autod: vaz 2103

Postitus Postitas carl93 »

Täna nägin su pilli,Eks kaubamaja vastas parklas.Värv nii ilus aga taga võiks tumedam toonklaas olla.ILUS :)
carl-steven berg
m
Marduss
Foorumi kasutaja

1300 km läbitud ja karteri tihend täiesti räbaldunud, seetõttu oli ka mootor eest õline.

Pilt

laupäev möödus tihendit vahetades, sai ka väike karpatuuning tehtud.Siinkohal tahaks tänada Olaafi väärt näpunäidete eest.Kuigi päris kõike veel kokku kenasti ei saanud, läks minek sellegipoolest veidi paremaks.

Pilt

Pilt
Keegi on mu esitiiva ka oma nägemise järgi ümber voltinud

Pilt
m
Marduss
Foorumi kasutaja

Kaua otsitud kaunikene: Luisi. Kaua-kaua kuskil kuuriall vedelenud, veidi räsitud olemisega, kuid ma loodan, et piisavas koguses naha puhastusvahendit teeb asja väheke värskemaks.

Pilt

Pilt
Kasutaja avatar
ToM
Foorumi kasutaja
Autod: 2107, 2101

Postitus Postitas ToM »

Viis pihku sulle kohe, ma lausa jumaldan Luisi roole:P
m'kay
Kasutaja avatar
SexSix
Foorumi kasutaja
Autod: 013

Luisi.

Postitus Postitas SexSix »

Kui paju jäi vahet roolirõnga ja suunatule hoova vahele? Mul Abarth-i rool ja rabeledes on nimetatud vahe väike. Näpud kipuvad suunatule hooba ära murdma.
m
Marduss
Foorumi kasutaja

Algselt postitas: SexSix
Kui paju jäi vahet roolirõnga ja suunatule hoova vahele? Mul Abarth-i rool ja rabeledes on nimetatud vahe väike. Näpud kipuvad suunatule hooba ära murdma.
Mul jäi roolirõnga ja suunatule hoova vahele oma 5-6 cm ikka.niiet esialgu tundub, et murdmiseks ei tohiks minna.Kuigi ega ma sellega veel sõitnud ole.
m
Marduss
Foorumi kasutaja

Saab sellest vist juba paar nädalat, kui ühel õhtul käisin Rakveres ja GTA vanad pastlad minema vedasin.Meeldisid nii väga, et tahtsin kohe alla proovida.Teada oli see, et niisama lihtsalt see mul teps mitte ei õnnestu.Pikemaid polte oli vaja- pole probleemi, andsin aga Autoasja tellimuse sisse ning paar päeva hiljem olidki 16 polti mul käes, mis originaalidest 2,5 cm pikemad.Sellega aga asi ei piirdunud- velje offset ei lähe ladale kohe mitte.Selge, flantse on vaja.Aga sel hetkel kui ma treialilt kuulsin, palju need mulle maksma lähevad, kadus momentaalselt eluisu: 400.- tükk :sein. otsustasin, et ei kavatse flantside eest rohkem maksta kui velgede endi eest ja läksin linnapeale originaal rummuplaate kokku ostma.Armeenlase, Veerenni ja Volga neist tühjaks ostnud, sain kokku 8.Õnneks piisas ning nende tulemusena sain tagumised rattad 16,5 mm trumlist ja esimesed 5,5 mm eemale ning veljed rõõmsalt alla :spin
Samuti panin sisse ka juba päris mitmeid kuid garaa?is vedelenud punase vaiba, millele lisandusid ka kohe tekstiilmatid.Tuba sai väga mõnus ja hubane.

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Selleks aastaks vast on uuendustega kõik ka, veidi veel sõita ning septembri algusest hakkab autol arvatavasti talveuni.
Kasutaja avatar
GTA
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas GTA »

Päris ponks teine:)
Tore et klubisse jäid, veel parem näha, et ilusa auto alla sattusid!
Meskimeni seadus - Kunagi pole aega teha midagi korralikult aga alati on aega ümber teha
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
Kasutaja avatar
apsu
Foorumi kasutaja
Autod: VAZ 2104
Kontakt:

Postitus Postitas apsu »

kas mulle tundub või see peabki nii olema, aga minu arust on juhipoolne esimene rehv natuke valesti velje peal. edu autoga!!
Võidusõit on nagu seks, kõik mehed arvavad, et nad on selles hirmus osavad
Kasutaja avatar
stfun
Foorumi kasutaja
Autod: BMW e39 523i, Lada 21013 85a

Postitus Postitas stfun »

Tohib küsida siis palju maksma läks ? kuna endal ka plaan värvimisse millalgi viia :) Eeltööd teen ise ;)
e
Edel
Foorumi kasutaja
Autod: VAZ-21061`84, Moskvits-2140`81, Audi A4 1.8 `99
Kontakt:

Postitus Postitas Edel »

Vasakul esimesel ratta rehvil jookseb jah muster tagurpidi.
Minul on Ziguli, aga mis on sinul?
m
Marduss
Foorumi kasutaja

Algselt postitas: EdR
Vasakul esimesel ratta rehvil jookseb jah muster tagurpidi.
Esimesed rehvid on tõesti valet pidi peal, pole veel mahti saanud neid maha võtta.
Kasutaja avatar
ToM
Foorumi kasutaja
Autod: 2107, 2101

Postitus Postitas ToM »

Algselt postitas: Marduss
Esimesed rehvid on tõesti valet pidi peal, pole veel mahti saanud neid maha võtta.
Vaheta esirattad ringi.
m'kay
Suletud