Saab sellest vist juba paar nädalat, kui ühel õhtul käisin Rakveres ja GTA vanad pastlad minema vedasin.Meeldisid nii väga, et tahtsin kohe alla proovida.Teada oli see, et niisama lihtsalt see mul teps mitte ei õnnestu.Pikemaid polte oli vaja- pole probleemi, andsin aga Autoasja tellimuse sisse ning paar päeva hiljem olidki 16 polti mul käes, mis originaalidest 2,5 cm pikemad.Sellega aga asi ei piirdunud- velje offset ei lähe ladale kohe mitte.Selge, flantse on vaja.Aga sel hetkel kui ma treialilt kuulsin, palju need mulle maksma lähevad, kadus momentaalselt eluisu: 400.- tükk

. otsustasin, et ei kavatse flantside eest rohkem maksta kui velgede endi eest ja läksin linnapeale originaal rummuplaate kokku ostma.Armeenlase, Veerenni ja Volga neist tühjaks ostnud, sain kokku 8.Õnneks piisas ning nende tulemusena sain tagumised rattad 16,5 mm trumlist ja esimesed 5,5 mm eemale ning veljed rõõmsalt alla

Samuti panin sisse ka juba päris mitmeid kuid garaa?is vedelenud punase vaiba, millele lisandusid ka kohe tekstiilmatid.Tuba sai väga mõnus ja hubane.
Selleks aastaks vast on uuendustega kõik ka, veidi veel sõita ning septembri algusest hakkab autol arvatavasti talveuni.