Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Rajasõiduks.. et ei käiks hüpetes ja igalpool mujal aukudes ja kohtades vastu maad ja ei sõidaks segi kogu sumpajooksu. Vähemalt nii olen mina sellest aru saanud.
pläma? ise soovid ja teed autot, et ikka edasi liiguks? Kui asi peaks parandama mootoritööd siis jah ei näe asjas pointi kuid kui mõtled seda, et toru sirgem siis kahtlen sügavalt et see midagi aitab. Muidugi võiks tuha kommenteerida seda kas sirgem toru annab midagi või mitte!
Algselt postitas: Marek504
Mida sirgem on toru seda vähem gaasid jahtuvad ja seda kiiremini nad liiguvad
et seda summuti asja kommenteerida - peab olema teadlik ka teaduslikest katse andmetest üle maailma, niiet ma julgen väita et vähe on neid kes Eestis asja tegelikust mõjust ja süsteemist teavad. Heitgaasid on midagi enamat kui toru sirgus, läbimõõt ja maht ning gaasid ei liigu nagu vesi...
ülejäänd on tõesti pläma ja saunajutud
niiet usaldagem originaali või kasutage adekvaatseid jooniseid/andmeid.
Niipalju julgen kommenteerida küll, et resonaator peab vabalthingaval vahel olema. ülelaadimisega võib/peaks ilma olema.
Tänasest lada tänavail veeremas. Hääled on nagu originaalis . Alt otsa tuli juurde, teise käiguga nii kruusateel kui tolmusel asfaldil pidamist ei ole. Vahet pole mis pööretel vajutad
Viimastel nädalavahetustel olen autot kasutanud hobikorras nn.pühapäevaauto
sest igapäevaliikur olemas
Kui kellelgi on tõsine huvi auto vastu võib ka hinda pakkuda...
Pm võiks müüa auto juppideks, kui on enamusele asjadele huvilised. Nii, et võite hindasi pakkuda PS. Hetkel auto sõidukorras ilma ÜV ja kindlustuseta. Müügipõhjuseks see, et ei jõua hetkel kolme autot üleval pidada.