Jama peale jagaja vahetamist
-
eEinman1
- Foorumi kasutaja
- Autod: Vaz 2105 PROJEKT
- Kontakt:
Vahetasin autol jagaja ning nüüd summuti paugub ning karpa ““turtsub““ milles võib viga olla?
[Muudetud: 21-2-2007 Einman1]
[Muudetud: 21-2-2007 Einman1]
-
ggrimes
- Foorumi kasutaja
- Autod: Lada 2105 83a. Ford scorpio 4x4 2.8
- Kontakt:
Ise seisan kah sama probleemi eesAlgselt postitas: Einman1
Kahtlane, Süüde on olemas, bena läheb peale, detonatsioon (aurude järgi) toimub, aga mitte ükski pütt ei "luba... jagajat on ka pööratud igatepidi...

Ma küll vahetasin uue mootri vastu. Töötav jagaja peal ja muud asjad sammuti. Ehk siis karpa jne. Ei tea kas nüüd bena saab ikka peale. Peaks saama. Bensiin on üleval. Ja gaasi pumbates ka tilast bensiini pritsib.
Paar kora on veel turtsunud jne. Ühe korra peaaegu juba et käis. Küll mitte korraliult. Siis sai aku tühjaks. Siis sai autoga tõmmatud. Ja siis ei midagi

-
iIndy
- Foorumi kasutaja
- Autod: VAZ 21011 -`80 (projekt), Nissan Primera 2,0 TD
- Kontakt:
Aja esimesse silindrisse töötakt ja jälgi,kas märk rihmaseibil ühtib keskmise märgiga,võta maha jagaja kaas ja vaata, millises asendis on rootor.
Rootor peab näitama esimest silindrit (jagaja kaanel).
Pane nüüd kõik kokku ja proovi,edasine korrektsioon juba jagaja liigutamisel,kas süüdet varasemaks või hilisemaks.
Muide mul oli ka siin jama ja vahetusse läks raadiohäirete kaitse,kuna tester ei näidanud takistust.
P.S. Reiner!Kuidas saab jagaja kaant valesti peale panna?
Mina seda ei oska,kuna sisselõige kaanel määrab ära kaane õige asendi.
Pane nüüd kõik kokku ja proovi,edasine korrektsioon juba jagaja liigutamisel,kas süüdet varasemaks või hilisemaks.
Muide mul oli ka siin jama ja vahetusse läks raadiohäirete kaitse,kuna tester ei näidanud takistust.
Mina seda ei oska,kuna sisselõige kaanel määrab ära kaane õige asendi.

-
ggrimes
- Foorumi kasutaja
- Autod: Lada 2105 83a. Ford scorpio 4x4 2.8
- Kontakt:
Muidu mina tegin need kõik asjad läbi. Märgid kolbi olek töötaktis jne. Aga ei läinud. Oot kuidas takistust mõõtma hakkan ? Ja mida annaks veel kontrollida. Ja silm peale visata ?Algselt postitas: Indy
Aja esimesse silindrisse töötakt ja jälgi,kas märk rihmaseibil ühtib keskmise märgiga,võta maha jagaja kaas ja vaata, millises asendis on rootor.
Mina seda ei oska,kuna sisselõige kaanel määrab ära kaane õige asendi.![]()
On olemas mul ka silikon küünlajuhtmed. Äkki need kindlamad. Ja ka uued küünlad osta. Aga minu jagaja on päris 2 nädalat tagasi töötavalt mootorilt. Peks nagu töötama. Ja kontaktid peaks kah ju paigas olema. Või võib paigast minna

Aa ja säde oli olemas

[Muudetud: 22-2-2007 grimes]