Pensuvargad!

Pensuvargad!

Jutud vabal teemal / huvitavad pildid ja viruaaltuuning
Kasutaja avatar
apsu
Foorumi kasutaja
Autod: VAZ 2104
Kontakt:

Postitus Postitas apsu »

ah käigu kõik nad sinna, kust nad tulnud on. Nad ei suuda isegi kõrvalmajast kinni võtta varast, kelle foto neil on, kelle nimi on foto all ja korterinumber samuti.
Samas võib ju ka öelda, et mul ongi ehitatud paak happe kandmiseks, et muuta auto tagaots raskemaks ja auto paremini juhitavaks. Hape on ju samuti võõras vara. Alarmi oskavad pätid ka ju välja lülitada.

Seega, et mitte sattuda pahuksisse seadusega, täitke paak uriiniga ;)
Võidusõit on nagu seks, kõik mehed arvavad, et nad on selles hirmus osavad
h
hautz
Autod: 2x lada2101

Postitus Postitas hautz »

Kui hoiatus silt on autoküljes ,siis peaks tohtima:spin(kes pimedas silti näeb:lol)
.._____
./_____\ -KOPIKAS :)
(OIIIIIIO)
.U........U
c
carl93
Foorumi kasutaja
Autod: vaz 2103

Postitus Postitas carl93 »

Võid samas ka kägu ajada ütled ,et puhastasin just paaki happega kuna oli seest roostes:D:D:lol:lol
carl-steven berg
h
hautz
Autod: 2x lada2101

Postitus Postitas hautz »

Kütte sekka roostemuundurit siis;)(happebaasil)

Kel selline jama ,siis keevitage paagiluuk kinni ja pange paagiluugi taoline kleeps peale.Siis muidugi tankimine pagassist.:puzzled
.._____
./_____\ -KOPIKAS :)
(OIIIIIIO)
.U........U
Kasutaja avatar
apsu
Foorumi kasutaja
Autod: VAZ 2104
Kontakt:

Postitus Postitas apsu »

bensiinipaagi luugi peale:
Pilt
Võidusõit on nagu seks, kõik mehed arvavad, et nad on selles hirmus osavad
t
tempo
Foorumi kasutaja
Autod: 2106

Postitus Postitas tempo »

Hihi ühe kodaniku peletas alarm täna öösel minema. Tegi oma kanistriga väga kiireid liigutusi. :D
Kasutaja avatar
SexSix
Foorumi kasutaja
Autod: 013

Pårnu Statoil.

Postitus Postitas SexSix »

Kunagi eelmine talv v?tsin Pårnu Statoilist mingi saiakese ja joogi.Tegin ka pausi ja mugisin oma ostetut.See siis oose 3-4 vahel.Tulid 3 tatikat,urineerisid tankla seinale,t?mbasid kapuutsi påhe ja lasid suure (ule 20 liitrise) plastkanku bensiini tåis.Ja siis panid ule tee jooksu.Kankuga vend oli piisavalt n?rguke,et jalga ule åårekivi t?sta ja kåis kåpuli!!!Aga tankla tibid årkasid alles mingi mitme minuti pårast!?
Kasutaja avatar
erxx
Foorumi kasutaja
Autod: BMW 316 110kW, Vaz 2101

Postitus Postitas erxx »

Algselt postitas: tempo
Teie küsimus puudutab hädakaitse küsimust karistusõiguses. Selgitan Teile, et oma vara kaitsmiseks võib tarvitusele võtta tõhusamaid vahendeid, kui seda on varga tervise kahjustamine. Seaduse mõtte kohaselt tuleb ründe, antud juhul varguse, tõrjumiseks valida ründe tõrjumiseks sobiv ja ründaja jaoks säästvaim vahend. Selle nõude kehtestamisel on järgitud põhimõttest, et ründaja ei muutu automaatselt lindpriiks. Kui seda nõuet ei järgita, siis vastutab kaitsja ründajale tekitatud kahju eest.
Aga samahästi ei tohiks ju siis koer ka aias varast hammustada või kuidas?:D

Või siis koer auto juurde panna rihma otsa:D Koer hammustab bensiinivarast on autoomanik süüdi selles:D

Seadus on selle koha pealt suht mööda.
Kasutaja avatar
Hulkur
Foorumi kasutaja
Autod: Uaz,Gaz ja Lada + Lugematul hulgal läänekaid.
Kontakt:

Postitus Postitas Hulkur »

Võite teha mida tahate oma bensiiniga. Segada sisse happet või suhkrut.
Kui varas saab varalist kahju sinu rikkutud küttest või saab tervise kahjustuse siis head kohtuteed sulle.

Too erxx kui varas hüppab sulle hoovi ja su koer pureb teda ja sul puudub aial silt 'kuri koer' siis saab koeraomanik karistuse.
a
Andrii3
Foorumi kasutaja
Autod: Tehnilised tedmised

Postitus Postitas Andrii3 »

Haha, päris põnev on lugeda seda teooriat! Näide: sama hästi võiks varas ju peale poe röövi esitada avalduse, et sai käe veriseks, kuna aknaklaasid liiga teravad vms. Varas oleks nagu kasumis, et teinekordki! Ei taha kuidagi uskuda seda juttu.
Kasutaja avatar
Hulkur
Foorumi kasutaja
Autod: Uaz,Gaz ja Lada + Lugematul hulgal läänekaid.
Kontakt:

Postitus Postitas Hulkur »

Algselt postitas: Andrii3
Haha, päris põnev on lugeda seda teooriat! Näide: sama hästi võiks varas ju peale poe röövi esitada avalduse, et sai käe veriseks, kuna aknaklaasid liiga teravad vms. Varas oleks nagu kasumis, et teinekordki! Ei taha kuidagi uskuda seda juttu.
Uskuda või mitte. Mõne aasta eest oli populaarne käia garaasidest bensiini varastamas. Nimelt tuttavalt viidi päris mittu korda garaasis seisvatest autodest kütte ära. Siis sai uurida, et kuidas end kaitsta. Eraisikuna ei tohi peale politseisse helistamist midagi teha. Seadus karistab pätti mitte kodanik.
v
vussvillem
Foorumi kasutaja
Autod: 2107 1,5. 2105 1,8. Omega A c20ne

Postitus Postitas vussvillem »

ma mõtlesin et paigaldan signa anduri oma 05-le ka pena luugialla. Selline siis tulemus...

[Muudetud: 5-5-2009 vussvillem]Pilt
a
allah
Foorumi kasutaja
Autod: 02, 013, 083

Postitus Postitas allah »

Keegi on poolteist meetrit voolikut maha unustanud:Pilt
f
fheisis
Foorumi kasutaja
Autod: lada 2101.Bmw 740.Moskvich Pika kastiga.

Postitus Postitas fheisis »

TO: allah, sul läks isegi hästi kui sinu masin oli , mul murdsid luugi ära ning votsid kaasa kah veel , + kork kas käis kah tasku voi lendas kuskile teise ilma.

Pilt :mad:
Kasutaja avatar
robi
Ladaklubi Liige
Autod: 2107 1992
Kontakt:

Postitus Postitas robi »

Ka minu e32'l avati luuk aeti voolik sisse ... ja jäädi naabrimehele vahele.
Poisid panid plehku, jätsid mulle kanistri ja võtsin endale korgi (pedekad rsk) pidin selle korgi pärast veel eraldi lammutusse sõitma. Saue pätid.
Kasutaja avatar
viaccess
Foorumi kasutaja
Autod: 2101, Izh Jupiter 5, Vis 23464
Kontakt:

Postitus Postitas viaccess »

Korgi võetakse vist et näpujäljed ka kaasa võtta. Mul kaks korda bens läks ja mõlemad korrad koos korgiga...
Jupid Venemaalt!
a
allah
Foorumi kasutaja
Autod: 02, 013, 083

Postitus Postitas allah »

Mul on alates eelmise aasta septembrist kuus korda käidud paagi kallal, kuid kork on igakord alles jäätud ja esimestel kordadel isegi oma kohale tagasi pandud. Hiljem on lihtsalt auto kõrval maas vedelenud. Saagiks pole kunagi üle kümne liitri langenud.
Viimasel paaril kuul ei olnud üldse käidud ja ma lootsin juba , et olen suutnud vargad välja õpetada, et selle auto paagist pole midagi võtta, aga 1. mai varahommikul käidi jälle. Ega nad saagiks suurt midagi saanud, enamuse ajasid veel maha. :lol
Aga voolik jäeti mulle esimest korda.
Alati on käidud puhkepäevade varahommikutel ? ju siis varas/vargad käivad tööpäevadel tööl ja pole aega öösiti imemas käia.

Igakord peale seda kui on paagi kallal käidud mõtlen, et peaks anduri ikka luugile panema, aga siiani ei ole viitsinud.

Mõte on olnud, et luugi andurit mitte signalisatsiooniga ühendada, vaid hoopis autosse peidetud mobiiltelefoni kiirvaliku klahviga. Et see telefon helistaks siis minu telefonile kui keegi luugi avab.
Ulmelisem idee on olnud, et autosse kuskile peita kaamera, mis filmima hakkaks kui luuk avatakse. Kuid probleemiks osutub see, et öisel ajal liialt vähe valgust korraliku pildi saamiseks ja vajaliku tehnika kõrge hind. Välguga pildistamine ei tule kõne alla, sest sellele järgneks varga suur soov pildimasin kätte saada, millega kaasneb aga auto lõhkumine.

Kui õnnestubki bensiini vargustele lõpp teha siis ega kõiki auto detaile ikkagi ei jõua auto kere külge kinni keevitada või anduritega varustada.
Stange mutrid sai kinni keevitatud kui eelmised ära jalutasid. Ära jalutanud iluliistu pole hakanud üldse asendama.
Vargapoltidest on ka kasu, sest siiani on autol veel rattad all, kuid vahest on parklas seistes ilukilp ära tulnud ja ilusti auto alla asetunud.

Huvitav kuidas olukord Ladadega on? Kas korralikke kroomitud stangesi ja ilukilpe ei kangutata juba autode küljest ära ja punase taustaga iluvõre märgid püsivad ka omal kohal?

Kaitseke oma vara!

Mustamäe elanik
f
fheisis
Foorumi kasutaja

Kork vist võetakse jah näpujälgede pärast kaasa:( krt auto oli mul hoovis sees, mitte kuskil tänavaääres. Ikka tulevad ja tõmbavad.
v
visible
Foorumi kasutaja
Autod: 2101 '72

Postitus Postitas visible »

Huvitav kuidas olukord Ladadega on? Kas korralikke kroomitud stangesi ja ilukilpe ei kangutata juba autode küljest ära ja punase taustaga iluvõre märgid püsivad ka omal kohal?

Kaitseke oma vara!

Mustamäe elanik
Õnneks siiani pole veel kuulnud, et asi nii kaugele läinud, et Ladadelt juba korralikke kroom-ja ehisdetaile ära varastatakse. Minu arvates asi ka selles, et ega neid asju ilmselt ei oska keegi peale tõsise huvilise eriti hinnata ning mingil tavalisel kaagil pole ka eriti midagi selle korraliku Lada stangega peale hakata ( erand on muidugi märgid, mis pakuvad poisikestele huvi ) ning ma loodan siiralt, et nii kaugele pole veel asi Eestis jõudnud, et üks hobiauto ehitaja varastab teise mehe hobiautolt juppe, et enda autole need külge keerata.
f
fheisis
Foorumi kasutaja

Algselt postitas: visible

Kaitseke oma vara!

Mustamäe elanik
Õnneks siiani pole veel kuulnud, et asi nii kaugele läinud, et Ladadelt juba korralikke kroom-ja ehisdetaile ära varastatakse. Minu arvates asi ka selles, et ega neid asju ilmselt ei oska keegi peale tõsise huvilise eriti hinnata ning mingil tavalisel kaagil pole ka eriti midagi selle korraliku Lada stangega peale hakata ( erand on muidugi märgid, mis pakuvad poisikestele huvi ) ning ma loodan siiralt, et nii kaugele pole veel asi Eestis jõudnud, et üks hobiauto ehitaja varastab teise mehe hobiautolt juppe, et enda autole need külge keerata.
Minul nii mõnelgi kaovad lambist koodiga bensupaagi korgid,06 stange nurgad,06 esimesed tulede prillid,Vähe moodsamad käigukangi nupud jne! Käiakse ikka ladade kallal küll.
Vasta