Pensuvargad!
Pensuvargad!
-
nnivamees66
- Foorumi kasutaja
- Autod: vaz 2121 ja länkar 70 4,0td
- SexSix
- Foorumi kasutaja
- Autod: 013
Kaks paaki.
Tagavara ratta asemele on täitsa olemas tehase poolt toodetud paak.Tankimine käib pagasist.See paak on niinimetatud KGB paak.
- apsu
- Foorumi kasutaja
- Autod: VAZ 2104
- Kontakt:
ega keegi ei sega bensiini suhkruga, vaid vett...Algselt postitas: tempo
Oskab keegi öelda, kui kiirelt see suhkruga bena mootori kokku laseb?![]()
mootor ei taha töötada enam siis, kui nö. kütus jõuab põlemiskambrisse, sest teatavasti vesi ei põle.
Võidusõit on nagu seks, kõik mehed arvavad, et nad on selles hirmus osavad
-
bBmX4Ever
- Foorumi kasutaja
- Autod: lada 21063
- Kontakt:
Praeguseks on mul siis nii tehtud, et kui tahan bentsu tankida sisse, siis pean alguses pagassi luugi lahti tegema, siis paremalt võtan katte ära, bensuluugil tõmban luugi eest, siis bensupaagi korgiks on mul tavaline kork aga peale on needitud kinni selline U-kujuline värk, kust läheb metall toru läbi. metall toru ma tõmban pagasnikust seest välja ja keeran korgi maha ja tangin.
Asi lihtne. seda metall toru maha saagida on üsna raske, kuna seal vähe ruumi ja auto seisab mul akna all ka koguaeg, et ma kuuleks pmts.
Samas võib varas muukida pagassi luugi lahti ja nii, aaga see tekitab lärmi ja ma kuuleks.
Asi lihtne. seda metall toru maha saagida on üsna raske, kuna seal vähe ruumi ja auto seisab mul akna all ka koguaeg, et ma kuuleks pmts.
Samas võib varas muukida pagassi luugi lahti ja nii, aaga see tekitab lärmi ja ma kuuleks.
No ma ei jõua igale poole!
-
--grazy-
- Foorumi kasutaja
- Autod: Bmw 525IA,Toyota Celica
- Kontakt:
Kunagi vene ajal värviti pensupaagi punnid ja korgid mingi möginaga kokku mis kätele sattudes punaseks läks,ja kui üritasid seda maha pesta läks värv laiali,ning käed olid rohkem punased,nii et kui keegi nägi punaste kätega meest,siis oli teada et bensu varas
Bmw 525IA 141 kw 1991.Toyota celica gen3 78kw 1984
Klaasid, rehvid ja muud plekid kannatavad selle eest...Algselt postitas: Vedru
Bensu paagi sisselöömist kangiga on võimalik vältida näiteks võiks tiiva ja paagi vahele panna korraliku raudplaadi ;)Tiib saab küll kannatada aga bena jääb ja varas ei saa midagi:P
Lower your standards and you'll never be disappointed!
- SexSix
- Foorumi kasutaja
- Autod: 013
Hetgel Kaunases.
Magasin siis rahulikult Statoili bensukas und.Hommikul olid varskel lumel jaljed ja oli kaidud rekka paagi kallal.Kuna paagisuul soelfilter siis tundus,et ei oldud kutet katte saadud.Loodame.
Tana jatkan magamist samas kohas...Soolhape on ostetud.
Tana jatkan magamist samas kohas...Soolhape on ostetud.
- apsu
- Foorumi kasutaja
- Autod: VAZ 2104
- Kontakt:
aga võõra vara võtmine ilma loata. Kui ma tahan sõita nii, et mul oleks paagiga akuhapet kaasas, siis selle eest ei saa ju ometi karistada. See on 100% varga süü, et ta läheb võõra vara kallale. Selle eest ei saa küll karistada.
Võidusõit on nagu seks, kõik mehed arvavad, et nad on selles hirmus osavad
Minul endal ka sama arvamus, aga .. Copyn siia teksti meilist, mis minu küsimusele vastati.
Tere,
Pöördusite politsei meiliaadressile küsimusega, kas Teil on õigus oma vara kaitseks (bensiinivargus) valada sõiduki paaki midagi muud peale bensiini, millest varas võib saada tervisekahjustusi.
Teie küsimus puudutab hädakaitse küsimust karistusõiguses. Selgitan Teile, et oma vara kaitsmiseks võib tarvitusele võtta tõhusamaid vahendeid, kui seda on varga tervise kahjustamine. Seaduse mõtte kohaselt tuleb ründe, antud juhul varguse, tõrjumiseks valida ründe tõrjumiseks sobiv ja ründaja jaoks säästvaim vahend. Selle nõude kehtestamisel on järgitud põhimõttest, et ründaja ei muutu automaatselt lindpriiks. Kui seda nõuet ei järgita, siis vastutab kaitsja ründajale tekitatud kahju eest. Teie poolt kirjeldatud juhtumi puhul on kindlasti säästvam kasutada turvaseadmeid, et takistada sõidukist bensiinivargust. Ründaja elu- ja tervise ohtu seadmine elu või tervist kahjustava aine valamisega sõiduki kütusepaaki, et takistada bensiini vargust, on hinnatav hädakaitsepiiride ületamisena ning toob endaga kaasa vastutuse sõltuvalt teo tagajärjest.
Lugupidamisega
ülemkomissar
------------------
Mina panen igatahes endale alarmi. Säästame vargaid siis.
[Muudetud: 2-22-2009 Priidic]
Tere,
Pöördusite politsei meiliaadressile küsimusega, kas Teil on õigus oma vara kaitseks (bensiinivargus) valada sõiduki paaki midagi muud peale bensiini, millest varas võib saada tervisekahjustusi.
Teie küsimus puudutab hädakaitse küsimust karistusõiguses. Selgitan Teile, et oma vara kaitsmiseks võib tarvitusele võtta tõhusamaid vahendeid, kui seda on varga tervise kahjustamine. Seaduse mõtte kohaselt tuleb ründe, antud juhul varguse, tõrjumiseks valida ründe tõrjumiseks sobiv ja ründaja jaoks säästvaim vahend. Selle nõude kehtestamisel on järgitud põhimõttest, et ründaja ei muutu automaatselt lindpriiks. Kui seda nõuet ei järgita, siis vastutab kaitsja ründajale tekitatud kahju eest. Teie poolt kirjeldatud juhtumi puhul on kindlasti säästvam kasutada turvaseadmeid, et takistada sõidukist bensiinivargust. Ründaja elu- ja tervise ohtu seadmine elu või tervist kahjustava aine valamisega sõiduki kütusepaaki, et takistada bensiini vargust, on hinnatav hädakaitsepiiride ületamisena ning toob endaga kaasa vastutuse sõltuvalt teo tagajärjest.
Lugupidamisega
ülemkomissar
------------------
Mina panen igatahes endale alarmi. Säästame vargaid siis.
[Muudetud: 2-22-2009 Priidic]