Pensuvargad!

Pensuvargad!

Jutud vabal teemal / huvitavad pildid ja viruaaltuuning
n
nivamees66
Foorumi kasutaja
Autod: vaz 2121 ja länkar 70 4,0td

Postitus Postitas nivamees66 »

parim varjant on teine paak.milleks paaki lukustada,muidu hakkavad lõhkuma.originaal paaki võib mõned korrad PÕIE TÜHJENDADA, LAS IMEVAD
t
tets
Foorumi kasutaja
Autod: Vaz 21051

Postitus Postitas tets »

selline variant, et see bensuava, sinna mingi kinnise põhjaga toru sisse panna. nii, et kohe aru saada poleks. sinna toru sisse saaks jätta härra pätile mõne meene, valik on lai, kasvõi akuhapet raiskadele. voolikuga imedes ehk läheb tilk suhu ka:mad:
Kasutaja avatar
SexSix
Foorumi kasutaja
Autod: 013

Kaks paaki.

Postitus Postitas SexSix »

Tagavara ratta asemele on täitsa olemas tehase poolt toodetud paak.Tankimine käib pagasist.See paak on niinimetatud KGB paak.
Kasutaja avatar
ifff
Foorumi kasutaja
Autod: 21061(kanada),3x2102 ja 21011

Postitus Postitas ifff »

nii täna päeval varastati mu autol 20l bensu(paak oli lukkus)ja boonuseks makk ka auto asus baltijaamas turu kõrval seal kus on tasuta parkimine et ei soovita sinna autot parkida
Kasutaja avatar
Kytt
Ladaklubi Juhatus
Autod: 4x2102, Jeep & Toyota

Postitus Postitas Kytt »

Algselt postitas: ifff
nii täna päeval varastati mu autol 20l bensu(paak oli lukkus)ja boonuseks makk ka auto asus baltijaamas turu kõrval seal kus on tasuta parkimine et ei soovita sinna autot parkida
vot seepärast pole mu autos ei makki ega kõlareid ja paagiski vaid hädapärane kogus kütust ;)
Kasutaja avatar
viaccess
Foorumi kasutaja
Autod: 2101, Izh Jupiter 5, Vis 23464
Kontakt:

Postitus Postitas viaccess »

Jupid Venemaalt!
t
tempo
Foorumi kasutaja
Autod: 2106

Postitus Postitas tempo »

Oskab keegi öelda, kui kiirelt see suhkruga bena mootori kokku laseb? :flaming
Kasutaja avatar
apsu
Foorumi kasutaja
Autod: VAZ 2104
Kontakt:

Postitus Postitas apsu »

Algselt postitas: tempo
Oskab keegi öelda, kui kiirelt see suhkruga bena mootori kokku laseb? :flaming
ega keegi ei sega bensiini suhkruga, vaid vett...
mootor ei taha töötada enam siis, kui nö. kütus jõuab põlemiskambrisse, sest teatavasti vesi ei põle.
Võidusõit on nagu seks, kõik mehed arvavad, et nad on selles hirmus osavad
t
tempo
Foorumi kasutaja

Suhkruga segatakse ka, aga ma mõtlen, et kui nad ala paar liitrit pihta panevad, kas tulemused on kiirelt tulemas? Mul ikka ühed sõbrad tunnevad paagi sisu vastu huvi :P.
Kasutaja avatar
apsu
Foorumi kasutaja
Kontakt:

Postitus Postitas apsu »

aga kasuta khe paagi süsteemi ja anna neile üks kord suhkrusiirupit. nii umbes 10l, siis kindel laks, et leiad varga tee äärest
Kasutaja avatar
juss
Foorumi kasutaja
Autod: 2106/2101/2X21011/VTR1000(streetfighter)

Postitus Postitas juss »

Ei tea kuidas bensiini mootorile mõjub aga diislile igaljuhul ei meeldi vedelväetis! Nimelt siis kõrgsurve pump jookseb kinni. Niimodi on mõnegki naftavargad kätte saadud!
f
fheisis
Foorumi kasutaja
Autod: lada 2101.Bmw 740.Moskvich Pika kastiga.

Postitus Postitas fheisis »

Mis siin ikka:D õigesse paaki hapet ja:D... kellel alalõug läind(telekas nagunii räägib) siis varas teada...
b
BmX4Ever
Foorumi kasutaja
Autod: lada 21063
Kontakt:

Postitus Postitas BmX4Ever »

Praeguseks on mul siis nii tehtud, et kui tahan bentsu tankida sisse, siis pean alguses pagassi luugi lahti tegema, siis paremalt võtan katte ära, bensuluugil tõmban luugi eest, siis bensupaagi korgiks on mul tavaline kork aga peale on needitud kinni selline U-kujuline värk, kust läheb metall toru läbi. metall toru ma tõmban pagasnikust seest välja ja keeran korgi maha ja tangin.
Asi lihtne. seda metall toru maha saagida on üsna raske, kuna seal vähe ruumi ja auto seisab mul akna all ka koguaeg, et ma kuuleks pmts.
Samas võib varas muukida pagassi luugi lahti ja nii, aaga see tekitab lärmi ja ma kuuleks.
No ma ei jõua igale poole!
-
-grazy-
Foorumi kasutaja
Autod: Bmw 525IA,Toyota Celica
Kontakt:

Postitus Postitas -grazy- »

Kunagi vene ajal värviti pensupaagi punnid ja korgid mingi möginaga kokku mis kätele sattudes punaseks läks,ja kui üritasid seda maha pesta läks värv laiali,ning käed olid rohkem punased,nii et kui keegi nägi punaste kätega meest,siis oli teada et bensu varas
Bmw 525IA 141 kw 1991.Toyota celica gen3 78kw 1984
v
Vedru
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas Vedru »

Bensu paagi sisselöömist kangiga on võimalik vältida näiteks võiks tiiva ja paagi vahele panna korraliku raudplaadi ;)Tiib saab küll kannatada aga bena jääb ja varas ei saa midagi:P
Kasutaja avatar
reiner
Ladaklubi Liige
Autod: 4 x Lada

Postitus Postitas reiner »

Algselt postitas: Vedru
Bensu paagi sisselöömist kangiga on võimalik vältida näiteks võiks tiiva ja paagi vahele panna korraliku raudplaadi ;)Tiib saab küll kannatada aga bena jääb ja varas ei saa midagi:P
Klaasid, rehvid ja muud plekid kannatavad selle eest...
Lower your standards and you'll never be disappointed!
Kasutaja avatar
SexSix
Foorumi kasutaja
Autod: 013

Hetgel Kaunases.

Postitus Postitas SexSix »

Magasin siis rahulikult Statoili bensukas und.Hommikul olid varskel lumel jaljed ja oli kaidud rekka paagi kallal.Kuna paagisuul soelfilter siis tundus,et ei oldud kutet katte saadud.Loodame.
Tana jatkan magamist samas kohas...Soolhape on ostetud.
t
tempo
Foorumi kasutaja

Teistele ka teadmiseks, et nt hapet ei tohi panna paaki. Saad ise karistada, kui vargal tekivad mingid tervisekahjustused. :puzzled
Kasutaja avatar
apsu
Foorumi kasutaja
Kontakt:

Postitus Postitas apsu »

aga võõra vara võtmine ilma loata. Kui ma tahan sõita nii, et mul oleks paagiga akuhapet kaasas, siis selle eest ei saa ju ometi karistada. See on 100% varga süü, et ta läheb võõra vara kallale. Selle eest ei saa küll karistada.
t
tempo
Foorumi kasutaja

Minul endal ka sama arvamus, aga .. Copyn siia teksti meilist, mis minu küsimusele vastati.

Tere,

Pöördusite politsei meiliaadressile küsimusega, kas Teil on õigus oma vara kaitseks (bensiinivargus) valada sõiduki paaki midagi muud peale bensiini, millest varas võib saada tervisekahjustusi.

Teie küsimus puudutab hädakaitse küsimust karistusõiguses. Selgitan Teile, et oma vara kaitsmiseks võib tarvitusele võtta tõhusamaid vahendeid, kui seda on varga tervise kahjustamine. Seaduse mõtte kohaselt tuleb ründe, antud juhul varguse, tõrjumiseks valida ründe tõrjumiseks sobiv ja ründaja jaoks säästvaim vahend. Selle nõude kehtestamisel on järgitud põhimõttest, et ründaja ei muutu automaatselt lindpriiks. Kui seda nõuet ei järgita, siis vastutab kaitsja ründajale tekitatud kahju eest. Teie poolt kirjeldatud juhtumi puhul on kindlasti säästvam kasutada turvaseadmeid, et takistada sõidukist bensiinivargust. Ründaja elu- ja tervise ohtu seadmine elu või tervist kahjustava aine valamisega sõiduki kütusepaaki, et takistada bensiini vargust, on hinnatav hädakaitsepiiride ületamisena ning toob endaga kaasa vastutuse sõltuvalt teo tagajärjest.

Lugupidamisega

ülemkomissar

------------------
Mina panen igatahes endale alarmi. Säästame vargaid siis.

[Muudetud: 2-22-2009 Priidic]
Vasta