See teema on küll palju läbi mämmutatud, aga küsin siiski kiire küsimuse. Kuna auto on kohe kohe värvimisse minemas siis millise tootja värvi eelistada ja mis hinnaklassist? Millisele värvi tootjale selg kohe keerata ja mitte mingil juhul kasutada.
Mix ei otsinud vanu teemasid? Asi selles et just tahaks hiljuti värvinud inimeste arvamust, et mis just praegusel hetkel kvaliteetne on ja mis mitte. Sest ka värvitootjad täiustavad oma sortimenti ja mis kunagi võis olla kehv võib tänapäeval olla hea. Kasulikud oleks ma värvi müüjate lingid, mida olete kasutanud ja kust saanud hea teeniduse/kvaliteedi osaliseks
Värvi tooniks on lumivalge ja autoks projekt 01
Teine küsimus on see, et kas auto põhjale sissepoole külge tasub mastiksit panna või mitte. Sama küsimus ka pagassi põhja ja seinte kohta. Mida teie - klubilised arvate?
Kolmas küsimus on ukse avamis süsteemide kohta. Nimelt puuduvad mul lingid kõikidel ustel. Kas kellegil on aimu kuidas lahendada uste avamine? Kas jääb originaal süsteem kuhu juurde pookida mootor mis avab lukusti? Või kasutada üldse mingit uut süsteemi.. Kui kellegil ideid või on juba asja teostatud siis äkki annate ka mulle teada.
Klubiline dasf on ka lahendanud asja kuidagi, kuid tema auto saladustesse pole ma veel jõudnud. Täna enam ei helista ka

Kiireid vastuseid ootama jäädes
Joonas