21011,masuurik, 1980

21011,masuurik, 1980

Eesti Ladaklubi liikmete autod
Vasta
Kasutaja avatar
MuKi14
Foorumi kasutaja
Autod: 2106

Postitus Postitas MuKi14 »

Normulaarne! :D Ise mingi rehvivahu peale loota küll ei julgeks, aga eks sa ise tead. :) Tegelikult on see ikka üks kõige kõvem 011 siin klubis. ;) Keep up the good work. :P
t
TimmThaler
Foorumi kasutaja
Autod: BMW e30, Volvo v40 T4
Kontakt:

Postitus Postitas TimmThaler »

kui pagasssi ehitamine lahti läks kas siis poleks mötekas see supaka lahendus veidi parem teha , kui lihtsalt kast keset pörandat?

Aga auto ise muidu hea (Y)
m
masuurik
Autod: 1.seeria LADA

Postitus Postitas masuurik »

Ei viitsi ned rattaid sealt kastist välja võtma hakata.Pärast oleks vaja neile veel mingi kast ehitada ja pärast ei mängi ka enam vb nii hästi.
PILL TULEB PIKA EHITAMISE PEALE!
k
kaspar
Foorumi kasutaja
Autod: Z

Postitus Postitas kaspar »

Kui sulle see heli teema nii hullult peale läheb, kas siis poleks mõttekam kasutada natuke kvaliteetsemat kraami kui noname võimud ja woofrid, lisaks veel mingis tehase kastis? Võibolla oleks tulemus parem sinu auto jaoks arvutatud kastiga ning vähe kvaliteetsemate komponentidega? Install jääks kindlasti kordi ilusam, kui kasti teeksid ka ise, siis oleks ju võimalusi rohkem.
https://www.rsparts.ee - Võidusõidu ja performance osad
m
masuurik

DLS R6a ei ole kvaliteetne? Kas arvad,et kui on alpine või misiganes süsteem sees,et siis on raudselt väga kõva?
Ja kas alati on noname sitem ,kui NAME? Nimi ei mängi vaid mängib süsteem.Milleks osta mingi kallis bränd,mis täidab sama ülesannet ning hetke süsteemist on mulle küll? Mis tulemus oleks parem?
Üldiselt ei tee ju võistlusautot vaid lihtsalt kuulamiseks endale ja veidi erinevat tavalisestkõvemaks ei taha ajada asja,kuna lada ei taha siis enam koos püsida.ideaalis teeks kõik klaasriide ja vaiguga,aga selles vallas olen kogenematu.Kriitika viib edasi.

[Muudetud: 6-12-2008 zigulimasuurik]
Kasutaja avatar
reiner
Ladaklubi Liige
Autod: 4 x Lada

Postitus Postitas reiner »

Kas odavam ning mõistlikum ei oleks olnud muretseda üks kahe faradine (või veel suurem mahutavusega) kondekas kui kaks väiksema mahutavusega? Või tuleb sul kaks võimu ning nendele eraldi konded?
Aga muidu väga mõnus. Üks teemadest siin foorumis mida tasub jälgida!
Lower your standards and you'll never be disappointed!
m
masuurik

pilt veidi vale informatsiooniga:sein
My bad.Tegelikult läheb kasutusele ainult vasakpoolne kondekas ning see läheb mustale võimule.kui mõlemale panna tahaks siis jah oleks sinu varjant mõistlikum.
k
kaspar
Foorumi kasutaja

Algselt postitas: zigulimasuurik
DLS R6a ei ole kvaliteetne? Kas arvad,et kui on alpine või misiganes süsteem sees,et siis on raudselt väga kõva?
Ja kas alati on noname sitem ,kui NAME? Nimi ei mängi vaid mängib süsteem.Milleks osta mingi kallis bränd,mis täidab sama ülesannet ning hetke süsteemist on mulle küll? Mis tulemus oleks parem?
DLS'i kompod on väga okei, aga muu? Kui sa enne kirjutasid, et tahad asja paremaks saada, siis ega ta võimude ümberpaigutamisest ja uuest pagassi disainist paremini mängima ei hakka. Eks igaüks teeb nii nagu talle meeldib, aga lihtsalt kui MINA teeksin seda autot, siis teeksin teistit. Ühte autosse olen teind ka sellise tagasihoidliku heliinstalli, mis lõpptulemusena mulle väga meeldib. Ja noh, minu jaoks on fakt, et mingi woodooo power 2000gigawatts ei ole hea, tõenäoliselt ei tule sealt reaalselt seda võimsust ka. Näiteks, sa ei ostnud ju mingit LAVA power makki, vaid ostsid pioneeri, sest see mängib paremini ja seal on rohkem võimalusi. Üldiselt headest komponentidest võib ka jama kokku keerata, aga kehvadest väga hoolikalt tehes väga head ei saa kuidagi. Kui huvi on, võta ühendust, näitan mida ma ise teinud olen, saad võibolla inspiratsiooni! Ja väga õige suhtumine, et kriitika viib edasi, eks minu eesmärk oligi sind natuke mõtlema panna, et mida ja kuidas edasi teha.
r
Raxo
Foorumi kasutaja
Autod: 2101 '72 | Chevy '00 | Hornet '01 | Scania '97
Kontakt:

Postitus Postitas Raxo »

Algselt postitas: kaspar
Install jääks kindlasti kordi ilusam, kui kasti teeksid ka ise, siis oleks ju võimalusi rohkem.
Just, praeguse kastiga oleks nagu poolik töö. Aga see kõigest minu arvamus, alati on meeldinud korralikult sisseehitatud süsteemid.

[Muudetud: 7.12.2008 Raxo]
s
Sage
Foorumi kasutaja
Autod: Lada 21063, Honda Civic 4d&Type-R

Postitus Postitas Sage »

...nõustun teistega! Sisse visatud kast ei sobi sinna! Peaksid tõsiselt kaaluma uue kasti ehitamisele...muretse mingi korralik element, tee seljatoe vastu vahesein(võimalikult õhutihe)...kast kinnita sinna...näoga salongi poole (käetoe ava on ladal nagu loodud selle jaoks:cool: ) inverterid saad ilusti aknalauale tuua....kui tahad asja ilusamaks teha v6id kasti tagaseina pleksiklaasist 'akna' teha...siis veel kasti väike valgus:)
m
masuurik

Tegelikult ega väga paremaks siiski teha ei plaani helipoolt.Ette sai asi võetud sellepärast ,et see varuratta kate jubedalt häiris.See kast seal jah ideaalis võiks kuidagi sisseehitatuna olla...Eks paistab ..nädalake aega mõelda nüüd.
m
masuurik

Täna sain selle kätte.Hirmus jurakas ikka:D.Homme hakkan tõenäoliselt pagassi üle mõõtma ning ehitan võimalusel tõepoolest uue kasti(sisseehitatud) .

[Muudetud: 12-12-2008 zigulimasuurik]Pilt
t
TimmThaler
Foorumi kasutaja
Autod: BMW e30, Volvo v40 T4
Kontakt:

Postitus Postitas TimmThaler »

küsin kohe siiateemase, et kas sul jääb möni kondekas üle? KUi nii, sisi paku mulle :P (PSi)
m
masuurik

Sai täna kast autost üle puusa saadetud(mõnda juppi sealt kasutan).Lammutasin veidi pagassi ringi ning tulemus siin.Põhi veel täiesti tegemata,aga paar plaati sai visiooni saamiseks maha pandud.Kondeka tahaks põrandale panna .Plaan valgus ka sinna kondeka juurde panna ning pagassi.umbes 16 ledi tahaks ära panan sinna.Mu meelest sai päris paljulubav.Telefoni pildid on kehvad,aga mis teha.

[Muudetud: 13-12-2008 zigulimasuurik]Pilt
m
masuurik

Tahaks uuel nädalal kõvasti kaableid ,makrot ja silikoni osta ning ka kattematerjalid.Siis oleks pühade aeg kõvasti tegemist.Ehk saab uueks aastaks juba mingi asja mängima:D

m
masuurik

Kui kellegil mingi hea mõte ,võib enda nägemuse öelda,milline peaks kattematerjal olema ja mis värvi:).

m
masuurik

Uued uudsised järgmine nädalavahetus.

Kasutaja avatar
siim789
Foorumi kasutaja
Autod: Vaz 2107 90a, Ford Taunus 81a, BMW e39 530dA Touring 00a

Postitus Postitas siim789 »

Välimus paistab päris kena tulevat. Aga kas ei karda, et enamus helist jääb salongi tulemata, kuna pagass tihedalt salongist eraldatud ning elemendid suunatud valele poole? Ja üldjuhul muidu soovitatakse kumbki element eraldi kasti panna.

Aga edu igatahes... lõpptulemus peaks päris kena tulema
r
Raxo
Foorumi kasutaja
Autod: 2101 '72 | Chevy '00 | Hornet '01 | Scania '97
Kontakt:

Postitus Postitas Raxo »

Vot see juba läheb!

Kas võimendeid ei anna kuidagi süvenditesse istutada?
k
kaspar
Foorumi kasutaja

Just, hakkab looma, aga võimenditega peaks midagi ette võtma. Ja alati ei pea kõik pagassis sümmeetriliselt olema ;) Vabalt võivad võimud olla ka vähe viltu vms. Väheke motivatsiooni:
Pilt
Vasta