DLS'i kompod on väga okei, aga muu? Kui sa enne kirjutasid, et tahad asja paremaks saada, siis ega ta võimude ümberpaigutamisest ja uuest pagassi disainist paremini mängima ei hakka. Eks igaüks teeb nii nagu talle meeldib, aga lihtsalt kui MINA teeksin seda autot, siis teeksin teistit. Ühte autosse olen teind ka sellise tagasihoidliku heliinstalli, mis lõpptulemusena mulle väga meeldib. Ja noh, minu jaoks on fakt, et mingi woodooo power 2000gigawatts ei ole hea, tõenäoliselt ei tule sealt reaalselt seda võimsust ka. Näiteks, sa ei ostnud ju mingit LAVA power makki, vaid ostsid pioneeri, sest see mängib paremini ja seal on rohkem võimalusi. Üldiselt headest komponentidest võib ka jama kokku keerata, aga kehvadest väga hoolikalt tehes väga head ei saa kuidagi. Kui huvi on, võta ühendust, näitan mida ma ise teinud olen, saad võibolla inspiratsiooni! Ja väga õige suhtumine, et kriitika viib edasi, eks minu eesmärk oligi sind natuke mõtlema panna, et mida ja kuidas edasi teha.Algselt postitas: zigulimasuurik
DLS R6a ei ole kvaliteetne? Kas arvad,et kui on alpine või misiganes süsteem sees,et siis on raudselt väga kõva?
Ja kas alati on noname sitem ,kui NAME? Nimi ei mängi vaid mängib süsteem.Milleks osta mingi kallis bränd,mis täidab sama ülesannet ning hetke süsteemist on mulle küll? Mis tulemus oleks parem?