Plastiliin punktkeevituse tihendamiseks?
- Hulkur
- Foorumi kasutaja
- Autod: Uaz,Gaz ja Lada + Lugematul hulgal läänekaid.
- Kontakt:
Kuidas sobiks plastiliin punktkeevituse tihendamiseks, et pori ei läheks keevituse vahele?
Ma mõtelen, et plastiliiniga tihendada ja värviga üle.
Ma mõtelen, et plastiliiniga tihendada ja värviga üle.
- Jonx
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2101
- Kontakt:
pahtel ja mastiks on paremad vahendid
Autoorienteerumine, Linnaseiklused, Seikluskoolitused, Suvepäevad - http://www.seiklusministeerium.ee
-
ffanatt
- Foorumi kasutaja
- Autod: VAZ 2101, 21063, Mitsubishi ECLIPSE
nagu eespool juba mainitud seob plastiliin vett ja tänu sellele hakkab ta ka roostet tekitama + veel nagu juba ees pool mainitud ei taha plastiliin värvi peal hoida + veel hakkab ta suvel sulama ja iga väiksema puudutusega on värvil praod ja mõrad sees.
Aga muidugi kui autot müügiks teed siis vahet pole mis sinna kokku keerad ja kui hästi läheb leiad ehk mõne sotu kes selle ära ka ostab.
minu autol on karpides ja koobastes bituumeni baasil mõga. ise arvan et see on sellistesse kohtadesse kõigeparem. üle värvida ei soovita. kunagi tehti pigist sellist mastiksit mida pandi sellistesse kohtadesse. sulatati pigi ülesse kallati õli sekka et ta ära ei tahkuks ja siis määriti vajalikud kohad üle
Aga muidugi kui autot müügiks teed siis vahet pole mis sinna kokku keerad ja kui hästi läheb leiad ehk mõne sotu kes selle ära ka ostab.

minu autol on karpides ja koobastes bituumeni baasil mõga. ise arvan et see on sellistesse kohtadesse kõigeparem. üle värvida ei soovita. kunagi tehti pigist sellist mastiksit mida pandi sellistesse kohtadesse. sulatati pigi ülesse kallati õli sekka et ta ära ei tahkuks ja siis määriti vajalikud kohad üle
pidur = kiiruse surm
- Hulkur
- Foorumi kasutaja
- Autod: Uaz,Gaz ja Lada + Lugematul hulgal läänekaid.
- Kontakt:
See asi, et plastiliin ei taha värvi hoida see on nagu natuke vale. Väga hästi võtab värvi peale aga kui kruvikeerajaga kallele lähed siis tuleb maha koos plastiliiniga. Ega ma seda plastiliini sinna ei pane kust seda saab näpuga mudida. Plastiliiniga vooderdasin põhjalused keevitused. Enne plastiliini panekut kruntisin pinnad, panin plastiliini ja kruntisin üle ja mastik peale. Ei saagi aru, et mingi plastiliin on. Pinnad kus on plastiliiniga vooderdatud on suht siledad ja kõvad ja kui näpuga vajutada ei saagi aru, et oleks pehme.
Ma enda autol lappisin pagasniku põhja laste voolimissaviga ära. Jäi väga hästi pidama, ei viitsinud plekki sealt välja vahetada nagunii keegi ei näe, pealegi voolimissavi sain väikse õe käest tasuta.
Kui gua??värvi lahustiga segada saab sellega ka autot värvida. Plastiliinid jäägu ikka kunstnikele ja lastele.
Edu keretöödel!
Peeter Kuusksalu
tel:5347 5347
Kui gua??värvi lahustiga segada saab sellega ka autot värvida. Plastiliinid jäägu ikka kunstnikele ja lastele.
Edu keretöödel!
Peeter Kuusksalu
tel:5347 5347
-
aamfiibinimene
- Foorumi kasutaja
- Autod: 21011 80