Sul on õigus, võtame nt kasvõi selle aasta ladacampi. Mina sain tippkiiruseks 110 ja seda kolmanda käiguga. Autoks 1,2 mootoriga kopikas. 110 km/h ja kolmas käik oli piirajas. Teise käigu vahetus kolmandale toimus kuskil 65-80 vahel. Samamoodi oli ka teine käik pea piirajasse jõudmas. Igatahes selline jutt kus teise käiguga 100 või 90 saavutada.. vb olen tõesti kott et midagi sellist ei suuda, aga tahax seda oma silmaga näha. Ja tahax näha mis kasu on sellest kui sa kiirendusel oma masinat piirajas hoiad?Algselt postitas: pedrox
kiirenduse koha pealt ei ole see üldse õige käiguvahetus kui teisega 100ni lasta. ma olen igasuguste paukudega joont sõitnud nii ristmikul kui ka suurtel kogunemistel. kui juba kiirendamisest rääkida siis õige vahetus toimub teiselt kolmandale ikka tibakene varematel pööretel ja kiirustel kus on moment ja võimsus kõige optimaalsemad.
Kallid foorumlased kes siin teemas oma ladade kiirusest teise käiguga räägivad.. Tulge palun klubi üritustele ja näidake seda ka kõigile kuidas 100 ja teine käik kokku sobivad...
Asjast huvitatud kaasfoorumlane