SummerCamp 2006 (edukalt toimunud)
SummerCamp 2006 (edukalt toimunud)
Nii... olen ka siis tulija:P
Võttis aega mis võtis, aga nüüd saab vähemalt selle otsa ära sõidetud. Seisis teine päris pikalt garaazis aga nooh, keskkonnaministri nõudeid ei täida 100%, kuid tehniliselt korras ja eks me seal pundi peale vast selle mitte nii hästi töötava silindri ka ära moosime. Ja kus siis veel on paremat töökoda siksile, kui mitte Campil, kus kogemusi katse-eksitus meetodil on küll ja küll.
Igatahes peaksime nägema küll:P Kui ma ikka kohale jõuan, kellaaeg on veel lahtine, Rocky arvas et võiks kell 9 minema panna Tartust, kuid siin oli 8st juttu, pean veel üle kontrollima.
Ah jaa, selline asi, kui kellelgi peaks vaja minema 01 plast esimesi poritiibu, siis pange siia foorumisse teade, või helistage 52 54 846, mul ühed vedelevad ja raiskavad ruumi (õemees ostis kopika ja kortsutas ära ka, enne kui sai neid tiibu sinna külge:P)
P.S. Kui kellelgi peaks olema 06 vana kooli iluliiste lademes (valtsitud, mitte neid plastikotstega) siis ma hea meelega valiks sealt ka ühte teist.
Võttis aega mis võtis, aga nüüd saab vähemalt selle otsa ära sõidetud. Seisis teine päris pikalt garaazis aga nooh, keskkonnaministri nõudeid ei täida 100%, kuid tehniliselt korras ja eks me seal pundi peale vast selle mitte nii hästi töötava silindri ka ära moosime. Ja kus siis veel on paremat töökoda siksile, kui mitte Campil, kus kogemusi katse-eksitus meetodil on küll ja küll.
Igatahes peaksime nägema küll:P Kui ma ikka kohale jõuan, kellaaeg on veel lahtine, Rocky arvas et võiks kell 9 minema panna Tartust, kuid siin oli 8st juttu, pean veel üle kontrollima.
Ah jaa, selline asi, kui kellelgi peaks vaja minema 01 plast esimesi poritiibu, siis pange siia foorumisse teade, või helistage 52 54 846, mul ühed vedelevad ja raiskavad ruumi (õemees ostis kopika ja kortsutas ära ka, enne kui sai neid tiibu sinna külge:P)
P.S. Kui kellelgi peaks olema 06 vana kooli iluliiste lademes (valtsitud, mitte neid plastikotstega) siis ma hea meelega valiks sealt ka ühte teist.
Äkki leiaks mõned minutid väärtuslikust kokkutulekuajast, mille raames saaks teistele klubilistele ostmiseks endale mittevajalikku ent siiski korralikku ladateemalist kaupa pakkuda. Vaatan, et jaakpoiss pakub siin plastiktiibu ja endal oleks ühed tuleklaasid üle... Kel veel miskit kasulikku pakkuda ja ruumi on, võib ju kaasa võtta-kui endal teepeal remondiks ära ei kulu, siis võiks ju kaupa teha!:lol
Lõuna-Eestist tulijatele... Saatsin Viaccessile U2U et täpsustada seda mineku asja aga vastust ei saanud. Hiljemalt homseks hommikuks panen siia üles Tartust startimise kellaaja ja umbkaudsed kellaajad kuna saaks liituda Jõgevalt ja Rakverest.
Lõuna-Eestist tulijatele... Saatsin Viaccessile U2U et täpsustada seda mineku asja aga vastust ei saanud. Hiljemalt homseks hommikuks panen siia üles Tartust startimise kellaaja ja umbkaudsed kellaajad kuna saaks liituda Jõgevalt ja Rakverest.
- viaccess
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2101, Izh Jupiter 5, Vis 23464
- Kontakt:
To Rocky: Tartust sõidame siis kell 9.00 minema, mu jaoks ka mugavam, sest nagunii enne 9 Tartusse ma ei jõua. Arvi saab meiega liituda kuskil kell 9.30-9.45. Rakveres oleme siis 10.30-10.45 Teeme peatuse Raja kaupluse juures, ostame vajalikumad asjad, saame kokku Rakvere rahvaga ja põrutame siis Haljala poole, seal siis peaksime olema kell 11.30.........
Kui on kellegil midagi lisada/parandada laske käia. Rutjale jõuame nigunii
Kui on kellegil midagi lisada/parandada laske käia. Rutjale jõuame nigunii

Jupid Venemaalt!
- logman
- Ladaklubi Liige
- Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
- Kontakt:
Veelkord ,huvilised ,registreerida saate SIIN.
Ja kellele ,kuidas ,kui palju jne.... maksta osalustasu ,on kah selsamal lehel kenasti kirjas.
Jõuavad ka kõige hilisemad otsustajad.
Ja kui ei jõua ,siis äärmisel juhul võtame osalustasu vastu ka kohapeal.
Raha kaasa nagunii ,sest kleepsud-paelad (paelajäägid täpsemalt tegelikult ,sest palju juba maha müüdud
) ootavad.
Naised kaasa ,mehed!!! Kellega muidu õhtul tanssima hakkate? Mõtlete metsast agu murda?
Pole ilus 
Ja kõrid karjuge puhtaks ,karaoke tuleb ,teeb muidu uut ja vana....
Ja kellele ,kuidas ,kui palju jne.... maksta osalustasu ,on kah selsamal lehel kenasti kirjas.
Jõuavad ka kõige hilisemad otsustajad.
Ja kui ei jõua ,siis äärmisel juhul võtame osalustasu vastu ka kohapeal.
Raha kaasa nagunii ,sest kleepsud-paelad (paelajäägid täpsemalt tegelikult ,sest palju juba maha müüdud

Naised kaasa ,mehed!!! Kellega muidu õhtul tanssima hakkate? Mõtlete metsast agu murda?

Ja kõrid karjuge puhtaks ,karaoke tuleb ,teeb muidu uut ja vana....
-
iIndy
- Foorumi kasutaja
- Autod: VAZ 21011 -`80 (projekt), Nissan Primera 2,0 TD
- Kontakt:
4000 p/min...minu auto kiirus on siis 120 km/h...Algselt postitas: tvxtvx
Kui vähegi võimalik, siis liituksin Tallinnast tulejatega Loksa-Lenska ristis. Kas keegi oskab öelda umbkautset aega, millal ma sinna peaksin veerema.
PS! ma loodan, et eriti ei kihutata, kuna auto viimastel päevadel kõvasti pirtsutanud ja ei luba üle 4000 p/min lasta.![]()

Seda on paljuvõitu jah...

- logman
- Ladaklubi Liige
- Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
- Kontakt:
Panen siia teemasse igaks juhuks selle küsimuse või ettepaneku ,õigemini ühe kämbile tuleva soomlase soovi.
Kui kellelgi on endal või teab oma tuttavatel olevat raamatut (manuaali ,kataloogi....) RAF-977DM (Latvija ,mida toodeti '69-'76) kohta ja ta ei tee sellega midagi ,siis Lada-Jussi on huvitatud selle väljaande ostmisest.
No misiganes ,äkki on isegi kuskil teadaolevas antikvariaadis odavalt olemas ja tekib võimalus kellelgi teadjal veel säält läbi silgata. Lahti saate tast nii ehk teisiti ,juhul muidugi ,kui ainus pakkuja olete
Tolle kapsa eest võib tuima näoga küsida päris head hinda
Ja üldse ,kui ei peeta paljuks vedada kaasa midagi ,mis võiks müügiks minna ,siis kirbuturg pole keelatud. Tehke julgesti oma väljapanek ,meenutame vanu ägedaid "täikaaegu"
Ongi huvitavam.
Kui kellelgi on endal või teab oma tuttavatel olevat raamatut (manuaali ,kataloogi....) RAF-977DM (Latvija ,mida toodeti '69-'76) kohta ja ta ei tee sellega midagi ,siis Lada-Jussi on huvitatud selle väljaande ostmisest.
No misiganes ,äkki on isegi kuskil teadaolevas antikvariaadis odavalt olemas ja tekib võimalus kellelgi teadjal veel säält läbi silgata. Lahti saate tast nii ehk teisiti ,juhul muidugi ,kui ainus pakkuja olete

Tolle kapsa eest võib tuima näoga küsida päris head hinda

Ja üldse ,kui ei peeta paljuks vedada kaasa midagi ,mis võiks müügiks minna ,siis kirbuturg pole keelatud. Tehke julgesti oma väljapanek ,meenutame vanu ägedaid "täikaaegu"

-
mMel
- Ladaklubi Liige
- Autod: 3x fwd, 5x rwd
Klubilised,
koguneme Lasnamäe MaksiMarketi parklas 9.00 - 9.30. Haljalasse jõudes teeme ka seal poe juures peatuse. Kes tahab saab veel poest läbi lipata ja üht-teist vajalikku konsumeerida.
Siis Haljalas võiks ju ka Rakvere ning Lõuna-Eesti kolonniga kokku saada.
Tvxtvx - Loksa risti on umbes 50 km Tallinast. Seega umbes kella 10 paiku peaksime seal kandis olema.
Minu tel. number on 56908886.
koguneme Lasnamäe MaksiMarketi parklas 9.00 - 9.30. Haljalasse jõudes teeme ka seal poe juures peatuse. Kes tahab saab veel poest läbi lipata ja üht-teist vajalikku konsumeerida.
Siis Haljalas võiks ju ka Rakvere ning Lõuna-Eesti kolonniga kokku saada.
Tvxtvx - Loksa risti on umbes 50 km Tallinast. Seega umbes kella 10 paiku peaksime seal kandis olema.
Minu tel. number on 56908886.
- arvi100
- Ladaklubi Auliige
- Autod: Vaz 2101'73 - Lada 1300 SL'85
Liitun siis Jõgevalt 3km Rakvere peale sõita Põltsamaa teeotsas(parklas),jääb vasakut kätt,autoks tumesinine ?iguli 2101.Algselt postitas: viaccess
To Rocky: Tartust sõidame siis kell 9.00 minema, mu jaoks ka mugavam, sest nagunii enne 9 Tartusse ma ei jõua. Arvi saab meiega liituda kuskil kell 9.30-9.45.
Masin on kasin - Grigori Šaakašvili
- Jonx
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2101
- Kontakt:
Sain siis ka lõpux endale auto, sõbra 01 putitasime sõidukorda viimasel minutil. Ei saa ju campile tulla lada fänn kellele pole isegi autot kaasas.
Seoses sellega palux tln-a rahval mind ka ära oodata. Sõltun praamist ja praam jõuab pool kaheksa sadamasse. Sealt jääb 2 tundi aega et kohale jõuda. Loodan olla õigel ajal kohal, aga võin ka natuke hilineda. Ei viici eriti üksi sõita, kolonnis ikka lahedam
Seoses sellega palux tln-a rahval mind ka ära oodata. Sõltun praamist ja praam jõuab pool kaheksa sadamasse. Sealt jääb 2 tundi aega et kohale jõuda. Loodan olla õigel ajal kohal, aga võin ka natuke hilineda. Ei viici eriti üksi sõita, kolonnis ikka lahedam
Autoorienteerumine, Linnaseiklused, Seikluskoolitused, Suvepäevad - http://www.seiklusministeerium.ee
-
iIndy
- Foorumi kasutaja
- Autod: VAZ 21011 -`80 (projekt), Nissan Primera 2,0 TD
- Kontakt:
Nooojah,stardin sel juhul kell 8:00, kuna Lada pole lennuk...
Ette jäävad:
Türi,Paide,Roosna-Alliku,Aravete,Käravete,Tapa,Kadrina,Rakvere ja siis juba Haljala.
Kadrinast saab ka otse Haljala peale aga eks vaatame kuis parem ja mugavam kulgeda on...
Kes Pärnu poolt tulijad,võtke ühendust tel. 56621025 Indrek
Seltsis segasem...
Logman!!! Ära unusta klappide rakist maha!!!Klapisääretihendid on juba autos ootel...

Ette jäävad:
Türi,Paide,Roosna-Alliku,Aravete,Käravete,Tapa,Kadrina,Rakvere ja siis juba Haljala.
Kadrinast saab ka otse Haljala peale aga eks vaatame kuis parem ja mugavam kulgeda on...
Kes Pärnu poolt tulijad,võtke ühendust tel. 56621025 Indrek
Seltsis segasem...

Logman!!! Ära unusta klappide rakist maha!!!Klapisääretihendid on juba autos ootel...