SummerCamp 2006 (edukalt toimunud)

SummerCamp 2006 (edukalt toimunud)

Juba toimunud üritused
Vasta
o
oxecot
Foorumi kasutaja
Autod: Auto puudub

Postitus Postitas oxecot »

Hetkel (kell 12) on Rutjal vaid paar tiba sadanud, ei ole tolmugi kinni võtt. Samuti ei sadanud eelmine nädalavahetus kui mitmel pool mujal Eestis korralikult kallas.
j
jaakpoiss
Suletud kasutaja

Postitus Postitas jaakpoiss »

Nii... olen ka siis tulija:P
Võttis aega mis võtis, aga nüüd saab vähemalt selle otsa ära sõidetud. Seisis teine päris pikalt garaazis aga nooh, keskkonnaministri nõudeid ei täida 100%, kuid tehniliselt korras ja eks me seal pundi peale vast selle mitte nii hästi töötava silindri ka ära moosime. Ja kus siis veel on paremat töökoda siksile, kui mitte Campil, kus kogemusi katse-eksitus meetodil on küll ja küll.

Igatahes peaksime nägema küll:P Kui ma ikka kohale jõuan, kellaaeg on veel lahtine, Rocky arvas et võiks kell 9 minema panna Tartust, kuid siin oli 8st juttu, pean veel üle kontrollima.

Ah jaa, selline asi, kui kellelgi peaks vaja minema 01 plast esimesi poritiibu, siis pange siia foorumisse teade, või helistage 52 54 846, mul ühed vedelevad ja raiskavad ruumi (õemees ostis kopika ja kortsutas ära ka, enne kui sai neid tiibu sinna külge:P)

P.S. Kui kellelgi peaks olema 06 vana kooli iluliiste lademes (valtsitud, mitte neid plastikotstega) siis ma hea meelega valiks sealt ka ühte teist.
k
kriko
Suletud kasutaja

Postitus Postitas kriko »

Registreerisin end küll Ladaklubisse alles hiljuti, kuid olen olnud Lada kastuja juba pikemat aega ning selle aja jooksul ka neid foorumeid jälginud. Tuleks seekord teie üritusele kohale ning teeks tutvust.

Autoks siis Lada 112, mis sündinud 2001 aastal.
r
Rocky
Foorumi kasutaja
Autod: 2103

Postitus Postitas Rocky »

Äkki leiaks mõned minutid väärtuslikust kokkutulekuajast, mille raames saaks teistele klubilistele ostmiseks endale mittevajalikku ent siiski korralikku ladateemalist kaupa pakkuda. Vaatan, et jaakpoiss pakub siin plastiktiibu ja endal oleks ühed tuleklaasid üle... Kel veel miskit kasulikku pakkuda ja ruumi on, võib ju kaasa võtta-kui endal teepeal remondiks ära ei kulu, siis võiks ju kaupa teha!:lol

Lõuna-Eestist tulijatele... Saatsin Viaccessile U2U et täpsustada seda mineku asja aga vastust ei saanud. Hiljemalt homseks hommikuks panen siia üles Tartust startimise kellaaja ja umbkaudsed kellaajad kuna saaks liituda Jõgevalt ja Rakverest.
d
doris
Autod: 2105, 21083
Kontakt:

Postitus Postitas doris »

Uued tulijad on alati teretulnud :) seega KÕIK kes pole veel otsustanud kas tulla või mitte, siis olge kindlasti kohal - üritus tuleb väga tore ja siiamaani kes on mõnel üritusel kohal käinud ongi jäänud külastama enamusi üritusi .
Roolin nii kuis jaksan
Kasutaja avatar
VRT
Foorumi kasutaja
Autod: Lada 21013, lada 21011

Postitus Postitas VRT »

Rakvere Rahvaga lepin kokku täpsema kellaaja ja koha reede õhtuks.
Ma ei tea kas isegi tulla saan auto vajab tegemist ja aeg saab otsa.:puzzled Kõiki asju selleks aastaks ei jõua mida tahaks, proovin enamvähem kõik liikuma saada ja tulla.
Lada- Vene muskel.
Kasutaja avatar
viaccess
Foorumi kasutaja
Autod: 2101, Izh Jupiter 5, Vis 23464
Kontakt:

Postitus Postitas viaccess »

To Rocky: Tartust sõidame siis kell 9.00 minema, mu jaoks ka mugavam, sest nagunii enne 9 Tartusse ma ei jõua. Arvi saab meiega liituda kuskil kell 9.30-9.45. Rakveres oleme siis 10.30-10.45 Teeme peatuse Raja kaupluse juures, ostame vajalikumad asjad, saame kokku Rakvere rahvaga ja põrutame siis Haljala poole, seal siis peaksime olema kell 11.30.........
Kui on kellegil midagi lisada/parandada laske käia. Rutjale jõuame nigunii :cool:
Jupid Venemaalt!
r
Rocky
Foorumi kasutaja

Hea küll, teeme siis nii. 9.00 Tartust start ja edasi nii nagu Viacessi postis kirjas. Kui teepeal liitujatel küsimusi siis minuga saab kontakti telefonil 58160101.
t
tvxtvx
Foorumi kasutaja
Autod: 21013

Postitus Postitas tvxtvx »

Kui vähegi võimalik, siis liituksin Tallinnast tulejatega Loksa-Lenska ristis. Kas keegi oskab öelda umbkautset aega, millal ma sinna peaksin veerema.
PS! ma loodan, et eriti ei kihutata, kuna auto viimastel päevadel kõvasti pirtsutanud ja ei luba üle 4000 p/min lasta. :P
e
Eve
Foorumi kasutaja
Autod: 1971 BA3-2101
Kontakt:

Postitus Postitas Eve »

NB: Tallinna kogunemise ja Rutjale sõidu kontakt isik muutus - nüüd on see Mel (tel nr: 56908886). Palun kontakteeruge küsimuste korral temaga.
Kasutaja avatar
logman
Ladaklubi Liige
Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
Kontakt:

Postitus Postitas logman »

Veelkord ,huvilised ,registreerida saate SIIN.
Ja kellele ,kuidas ,kui palju jne.... maksta osalustasu ,on kah selsamal lehel kenasti kirjas.
Jõuavad ka kõige hilisemad otsustajad.
Ja kui ei jõua ,siis äärmisel juhul võtame osalustasu vastu ka kohapeal.
Raha kaasa nagunii ,sest kleepsud-paelad (paelajäägid täpsemalt tegelikult ,sest palju juba maha müüdud :D ) ootavad.

Naised kaasa ,mehed!!! Kellega muidu õhtul tanssima hakkate? Mõtlete metsast agu murda? :D Pole ilus :kuri
Ja kõrid karjuge puhtaks ,karaoke tuleb ,teeb muidu uut ja vana....
i
Indy
Foorumi kasutaja
Autod: VAZ 21011 -`80 (projekt), Nissan Primera 2,0 TD
Kontakt:

Postitus Postitas Indy »

Algselt postitas: tvxtvx
Kui vähegi võimalik, siis liituksin Tallinnast tulejatega Loksa-Lenska ristis. Kas keegi oskab öelda umbkautset aega, millal ma sinna peaksin veerema.
PS! ma loodan, et eriti ei kihutata, kuna auto viimastel päevadel kõvasti pirtsutanud ja ei luba üle 4000 p/min lasta. :P
4000 p/min...minu auto kiirus on siis 120 km/h...:D
Seda on paljuvõitu jah... :P
Kasutaja avatar
logman
Ladaklubi Liige
Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
Kontakt:

Postitus Postitas logman »

Panen siia teemasse igaks juhuks selle küsimuse või ettepaneku ,õigemini ühe kämbile tuleva soomlase soovi.
Kui kellelgi on endal või teab oma tuttavatel olevat raamatut (manuaali ,kataloogi....) RAF-977DM (Latvija ,mida toodeti '69-'76) kohta ja ta ei tee sellega midagi ,siis Lada-Jussi on huvitatud selle väljaande ostmisest.
No misiganes ,äkki on isegi kuskil teadaolevas antikvariaadis odavalt olemas ja tekib võimalus kellelgi teadjal veel säält läbi silgata. Lahti saate tast nii ehk teisiti ,juhul muidugi ,kui ainus pakkuja olete :)
Tolle kapsa eest võib tuima näoga küsida päris head hinda ;)

Ja üldse ,kui ei peeta paljuks vedada kaasa midagi ,mis võiks müügiks minna ,siis kirbuturg pole keelatud. Tehke julgesti oma väljapanek ,meenutame vanu ägedaid "täikaaegu" :) Ongi huvitavam.
r
Rocky
Foorumi kasutaja

Et elu mugavam oleks ja ei meenutaks lihtsalt metsavahel vihmakäes kükitamist vaid ikkagi korraldatud üritust, võiks praegust ilma vaadates kaasa organiseerida mingisuguse(id) üles pandavaid varjualuseid, toole/pinke ja muud seesugust. Mõni pisiasi võib kogu ürituse ladusamaks muuta.
m
Mel
Ladaklubi Liige
Autod: 3x fwd, 5x rwd

Postitus Postitas Mel »

Klubilised,
koguneme Lasnamäe MaksiMarketi parklas 9.00 - 9.30. Haljalasse jõudes teeme ka seal poe juures peatuse. Kes tahab saab veel poest läbi lipata ja üht-teist vajalikku konsumeerida.

Siis Haljalas võiks ju ka Rakvere ning Lõuna-Eesti kolonniga kokku saada.

Tvxtvx - Loksa risti on umbes 50 km Tallinast. Seega umbes kella 10 paiku peaksime seal kandis olema.

Minu tel. number on 56908886.
Kasutaja avatar
arvi100
Ladaklubi Auliige
Autod: Vaz 2101'73 - Lada 1300 SL'85

Postitus Postitas arvi100 »

Algselt postitas: viaccess
To Rocky: Tartust sõidame siis kell 9.00 minema, mu jaoks ka mugavam, sest nagunii enne 9 Tartusse ma ei jõua. Arvi saab meiega liituda kuskil kell 9.30-9.45.
Liitun siis Jõgevalt 3km Rakvere peale sõita Põltsamaa teeotsas(parklas),jääb vasakut kätt,autoks tumesinine ?iguli 2101.
Masin on kasin - Grigori Šaakašvili
Kasutaja avatar
Jonx
Foorumi kasutaja
Autod: 2101
Kontakt:

Postitus Postitas Jonx »

Sain siis ka lõpux endale auto, sõbra 01 putitasime sõidukorda viimasel minutil. Ei saa ju campile tulla lada fänn kellele pole isegi autot kaasas.

Seoses sellega palux tln-a rahval mind ka ära oodata. Sõltun praamist ja praam jõuab pool kaheksa sadamasse. Sealt jääb 2 tundi aega et kohale jõuda. Loodan olla õigel ajal kohal, aga võin ka natuke hilineda. Ei viici eriti üksi sõita, kolonnis ikka lahedam
Autoorienteerumine, Linnaseiklused, Seikluskoolitused, Suvepäevad - http://www.seiklusministeerium.ee
Kasutaja avatar
viaccess
Foorumi kasutaja
Autod: 2101, Izh Jupiter 5, Vis 23464
Kontakt:

Postitus Postitas viaccess »

Kogunemine Tartus: Lõunakeskuse parklas, sotka juures kell 9.00
Kogunemine Rakveres: Raja kaupluse parklas kell 10.30
Rocky tel. 58160101
Via tel. 5076179
Jupid Venemaalt!
Kasutaja avatar
VRT
Foorumi kasutaja
Autod: Lada 21013, lada 21011

Postitus Postitas VRT »

Mul auto valmis alles nüüd lõpetasin ja olen Rakveres Raja poe juures 10.30. Samas avaldan kiidust meestele kes on oma Ladad nii kiiresti võistluskorda saanud ja saavad meiga ühineda.:rolleyes
Rakvere rahvas mul on must Lada 21013, siis teate et mina.
Näeme seal.
Lada- Vene muskel.
i
Indy
Foorumi kasutaja
Autod: VAZ 21011 -`80 (projekt), Nissan Primera 2,0 TD
Kontakt:

Postitus Postitas Indy »

Nooojah,stardin sel juhul kell 8:00, kuna Lada pole lennuk...:puzzled
Ette jäävad:
Türi,Paide,Roosna-Alliku,Aravete,Käravete,Tapa,Kadrina,Rakvere ja siis juba Haljala.
Kadrinast saab ka otse Haljala peale aga eks vaatame kuis parem ja mugavam kulgeda on...
Kes Pärnu poolt tulijad,võtke ühendust tel. 56621025 Indrek
Seltsis segasem...:D
Logman!!! Ära unusta klappide rakist maha!!!Klapisääretihendid on juba autos ootel...
Vasta