LADA EESTI tegutseb jälle, aga nüüd pärnus
- Landy
- Foorumi kasutaja
- Autod: Oli kunagi Niva 2121
- Kontakt:
Kanal 2 uudiste andmetel lõpetab Lada Eesti tegevuse.
Nõnda olevat 12.06.06 toimunud aktsionäride koosolek otsutanud.
Põhjuseks süvenev tegevuskahjum ja müügi kokku kuivamine.
Tänavu müüdud 13 sõidukit...
Nõnda olevat 12.06.06 toimunud aktsionäride koosolek otsutanud.
Põhjuseks süvenev tegevuskahjum ja müügi kokku kuivamine.
Tänavu müüdud 13 sõidukit...
Uuri ka Land Roveri klubi tegemisi!
Kristjan (+372)5010599
-----------------------------------------------------------
Oli kord Niva - http://www.landy.ee/niva/
Kristjan (+372)5010599
- Landy
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
Kristjan (+372)5010599
Kristjan (+372)5010599
-
mmess
- Ladaklubi Liige
- Autod: '95 Audi A6
- Kontakt:
Tänases Postimehes oli ka artikkel selle kohta. Seda, et mudeleid pole uuendatud, on tõsi ning nagu kunagi ühe müügijuhiga vestlesin on pisuke probleem ka autotehase suhtumises, kes pole nõus juba 8 aastat müügis olnud masinal müügihinda alandama, pigem tahetakse seda hoopis tõsta. Ma kujutan ette kui praegu saaks 110 kätte 75 - 80 tuhandega, mis oleks õiglane hind selle riistapuu eest, siis oleks ka ostjaid rohkem. Ilmselt ei olda ka tüübikinnituste taotlemisel kuigi aktiivsed. Samas siin saaks ka kohalik esindus aktiivsust üles näidata, see, et normid maru kõrged on pullikaka jutt, normidele vastavad mudelid on täitsa olemas, täpselt nii nagu 110 seeria puhul, kus kõiki mudeleid tõesti ei saa müüa, aga osasid saab.
Kohaliku esinduse asjaajamine on muidugi omaette kommentaari väärt. Mis kuradi tulemust oodatakse, kui Tallinnas on esinduse uks juba vähemalt aasta otsa kinni ja silt ütleb, et minge ?koda salongi. No jopa kolla, sellised vennad pole vist turundusest ja müümisest üldse midagi kuulnud. Rääkimata sellest, et kui lähed salongi, siis müügimees kui ta viitsib, siis ta tuleb sinuga vestlema, kui ei viitsi, siis ei tule ja kui tulebki, siis ainuke asi mida ta oskab mainida on see, et "aga see on ju sitaks odav!" Tra ja kui veebilehtegi ei suvatseta 3 aasta jooksul uuendada (Olen sinna käinud kaks korda ise uut kodukat müümas!!!), siis ma üldse ei kujuta ette mille peale need vennad loodavad. Olemasolevatele klientidele nad ka midagi mõistlikku ei paku - katsu sa nende kaudu midagi tellida, kõigepealt kuuled sa kaks nädalat kuidas ei saa, ja siis kui saakski, siis on selline kirves, et anna olla, kusjuures jupp on ikka kõige odavam koperatiivi pask, mis on tellitud sama tüübi käest, kes turupealgi oma si*aga äritseb.
Imestan, et nad üldse nii kaugele on välja vedanud ning et eelmise aasta kahjum nii väike oli! Head põhjaminekut ja loodame, et mõni mõistlikum ettevõtja jätkab pooleli jäänud kohast edukamalt!
Kohaliku esinduse asjaajamine on muidugi omaette kommentaari väärt. Mis kuradi tulemust oodatakse, kui Tallinnas on esinduse uks juba vähemalt aasta otsa kinni ja silt ütleb, et minge ?koda salongi. No jopa kolla, sellised vennad pole vist turundusest ja müümisest üldse midagi kuulnud. Rääkimata sellest, et kui lähed salongi, siis müügimees kui ta viitsib, siis ta tuleb sinuga vestlema, kui ei viitsi, siis ei tule ja kui tulebki, siis ainuke asi mida ta oskab mainida on see, et "aga see on ju sitaks odav!" Tra ja kui veebilehtegi ei suvatseta 3 aasta jooksul uuendada (Olen sinna käinud kaks korda ise uut kodukat müümas!!!), siis ma üldse ei kujuta ette mille peale need vennad loodavad. Olemasolevatele klientidele nad ka midagi mõistlikku ei paku - katsu sa nende kaudu midagi tellida, kõigepealt kuuled sa kaks nädalat kuidas ei saa, ja siis kui saakski, siis on selline kirves, et anna olla, kusjuures jupp on ikka kõige odavam koperatiivi pask, mis on tellitud sama tüübi käest, kes turupealgi oma si*aga äritseb.
Imestan, et nad üldse nii kaugele on välja vedanud ning et eelmise aasta kahjum nii väike oli! Head põhjaminekut ja loodame, et mõni mõistlikum ettevõtja jätkab pooleli jäänud kohast edukamalt!
Kas kerenumbri ümber saab auto ehitada?
Võrdluseks võiks tuua, et Soomes on maikuus müüdud 70 Ladat (110)
ja selle hind on umbes 180 000 krooni (ilma tarnimiskuludeta).
jah, see ongi "lottovoitto syntyä Suomessa"..
:)
ja selle hind on umbes 180 000 krooni (ilma tarnimiskuludeta).
jah, see ongi "lottovoitto syntyä Suomessa"..

- Landy
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
Ohoo... garantii ja hoolduse võtab üle AS Pleione, mis müüb Chevroleti nime all Daewoosid
Kristjan (+372)5010599
Kristjan (+372)5010599
Sõidupealt hakkas väljasurema/elluärkama, umbes 5 sek. vahedega ehk siis kord mootor töötas täiega ja siis jälle oli täiesti väljasurnud. Seda nalja tegi minut/paar, siis suri täitsa ära.
Lisan juurde et ma ise olen paras 'tordisööja' ehk mu oskused piirduvad vedelike taseme kontrollimise ja pirnide vahetamisega. Seega, mulle on esindus/hooldus hädavajalik
Lisan juurde et ma ise olen paras 'tordisööja' ehk mu oskused piirduvad vedelike taseme kontrollimise ja pirnide vahetamisega. Seega, mulle on esindus/hooldus hädavajalik

-
ttiit
- Foorumi kasutaja
- Autod: 21083 1995
- Kontakt:
Igaks juhuks loe teemat http://www.ladaklubi.ee/foorum/viewthread.php?tid=9631
Kui äkki hakatakse sulle 2,5-3 keeku eest uut aju pakkuma.
Kui äkki hakatakse sulle 2,5-3 keeku eest uut aju pakkuma.
Lasnamäe CarStop leidis et probleem kas ajus või mõnes anduris mis aju söödab. Peale mingit resetti toimib mootor ilusti esimese väljalülitamiseni, siis samad sümptomid mida ma juba kirjeldasin. Seega, soovitage kohta kus saaks Niva1.7i 2001'le mootoridiagnostikat teha et selgitada välja kas on probleem ajus või andurites.
-
aArdi Soovik
- Foorumi kasutaja
- Autod: LADAd ca 60tk+1
- Kontakt:
Säreveres(Türi külje all) õpetatakse pritsungisüsteemi remondimehi,seal olemas avaliku teenusena ka diagnostikapunkt.Kui sul sinna minek,astu minu juurest läbi,annan kastitäie ajusid jms kaasa.Äkki läheb juppe vaja.
Müüa küttepuid,osutan veoteenust 3t kandevõimega kalluriga.
Osutan palgisaagimisteenust mobiilse lintsaekaatriga.
Osutan palgisaagimisteenust mobiilse lintsaekaatriga.